- 17 Temmuz 2020
- 34
- 47
- 33
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.861
Canım kaç yaşındasın ne kadar zamandır deniyorsunuz
Ne değeri bilmiyorum benCanım aynı yaş grubu olduğumuz için söylüyorum ve yeni denemeye başlamışsın diye herşeyden önce bence adet olduğunda 2. Yada 3. Gün bir kadın doğumcu da değerlerine baktır mutlaka. Hayırlısı olsun canım
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin o test geç çıkarıyo ama doğruyu çıkarıyor çok sevindim bize de bi duaÇıktı sonucum 323
Moralimi bozmadım ama kesin var diye düşündüm6 gün daha çok var canım. Moralini bozma bence şimdiden
Canım 35 ten sonra değerler hızla bozulabiliyor düzenli adet görmek bunun ölçüsü değil fsh tsh esradiol buna benzer yumurtalıklarla ilgili hormonlar. Ayrıca ultrasonla yumurtalarına bakarlar 21. Gün sağlıklı çatlama olup olmadığına progesterona bakarlar. Ayrıca eşinin sperm testleri erkeklerde hız ve sayısı azalması da oluyor. Hsg çekiyorlar sonraki aşamada tüpler tıkalı olabiliyor. İnan bunlarla benimde işim olmadı geçmişte ama 35 ten sonra bunlar önemli şeyler hem seninde içinde rahat eder zaman değerliNe değeri bilmiyorum ben
En mantıklısı canım gün aşırı ilişki tebrik ederim kucağına almak nasip olsun inşallah32.5 yaşındayım, ilk gebeliğim, 6-7 ay oldu, ovulasyonla takip ederek günaşırı ilişki şeklinde yaptık
Olabilir de olmayabilir de ağrılar şaşırtıcı olabiliyor. 3-4 gün sonra yap bakalım test canım. Yumurtlamanı bilmediğimizden bi şey demek zorKızlar bir şey danışcam az önce benden pembe bir leke geldi adetime 7 gün var belimde ince ince bir ağrı eşlik ediyor yerleşme kanaması olabilir mi ne zaman test yapmalıyım pek bi tecrübem bilgim yok ilk denememiz öyle her şeye umutlanmakta istemiyorum
Merhaba benide ekliyebilir misiniz? Sat 21 Ocak bat 20 Şubat. Bol hamişli bir ay olması dileği ileGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT S. @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @Keskeolsa 1 Ocak 1 Şubat @cans16 1 Ocak 1 Şubat @mrstroisy 31 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @sirius 82 2 Şubat @yanasip52 11 Ocak 2 Şubat @astralseyahat 2 Ocak 2 Şubat @nilanka5698 10 Ocak 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @iamarwen 8 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat B burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat @arwen42 10 Ocak 4 Şubat @Eymennnannesi 4 Şubat beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @incirlikekim 5 Ocak 5 Şubat @eflaak 9 Ocak 5 Şubat @Anjelique94 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat @_okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat @itsnotabigdeal 7 Ocak 6 Şubat @ruzgarr18 9 Ocak 6 Şubat @Minnos28 5 Ocak 6 Şubat @1fafeyla 9 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Bahar esinti 10 Ocak 7 Şubat @hemsirebiri 7 Ocak 7 Şubat @Esra0806 10 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @mucizelerbenibulur 10 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @namuzmr 13 Ocak 9 Şubat @Bebikoo 13 Ocak 10 Şubat @Nogaa 6 Ocak 10 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat Y Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @brcubrcu0101 13 Ocak 12 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @Elma_armut 15 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat @sundy94 19 Ocak 17 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat @sundy94 21 Ocak 20 Şubat @Minaa95 25 Ocak 21 Şubat @OLENA MIRA 25 Ocak 25 Şubat @orchagoci 25 Ocak 27 Şubat @sevgisaygidan 27 Ocak 27 Şubat @Fatoss06 30 Ocak 27 Şubat @CandyButcher 31 Ocak 28 Şubat @Keskeolsa 31 Ocak 28 Şubat @ArasaNillGerek 31 Ocak 28 Şubat @kuence 29 Ocak 29 Şubat @kirmizi puantiye
Kızlar testlerim böyle ama ben bugün çok bel ağrısı ve yorgunluk hissediyorum hissediyorum hafif göğüs ağrımda var bunu yaşayan birileri var mı regl günü geçince testi pozitife dönen ?Ben negatif görüyorum zaten bilinçli bir çalışma yapmamıştık beklentim yoktu olsaydı sürpriz olacaktıregl bekliyorum artık inşallah bu ay güzel verimli bir ay olur bizim için martta güzel haberlere
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin bebisTest sonucum çıktı. Allahım çok şükür. Sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallah
Kaç gün gecikince verdin canım ben 2 gün gecikince verdim 17.3çıktıTest sonucum çıktı. Allahım çok şükür. Sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallah
Tebrik ederim sağ sağlim kucağına al yavrunuTest sonucum çıktı. Allahım çok şükür. Sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallah
Evet canım moral bozmadım devam edecez zaten reglim de geldi ya gördüm kırmızıları iki gün erken geldi iyi oldu beklemekte zor ne yapsam bu ay bunlara devammı edeyimHayırlısı canm ama tekrar devam gez toz @sevayd Dediği gibi 2 gün moral bozma hakkn var sonra ya Allah
Ben bir gün kala verdim. 70 çıktı. Sana da hayırlı olsun. Gözün aydınKaç gün gecikince verdin canım ben 2 gün gecikince verdim 17.3çıktı
Hiç belirtim yoktu. Hatta ovulasyonda bile iki üç kere silik çizgi gördüm. Onun dışında hiç çizgi bile çıkmamıştı.Tebrik ederim sağ sağlim kucağına al yavrunubelirtilerin nelerdi acaba