- 14 Mayıs 2021
- 4.601
- 9.102
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.121
Evet canım saglıklı catmıs masallahCanım ben baktırdım progesterone bakılıyor yumurtanın 7. Günü sence nasıl? 21.01 için yaptırdım
Hayırlısı canım ya bakalım. O kadar ümidim kesildi marta atladımkuzu şubat yeni başlaı dur bakalımm
Canım 3 gün kala sabah kaset test yapmayı deneBata 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım novacheck marka negatif çıktı canım çok sıkıldı uzun süre de bakmadım zaten kırıp attımMart grubuna doğru gideyim bari
Daha şubata girmeden bence Şubat'ta hamiş OlcannnHayırlısı canım ya bakalım. O kadar ümidim kesildi marta atladım
Canım 3 gün kala sabah kaset test yapmayı dene de
Deneyeceğim canım, hayırlı haberler veririm inşallahCanım 3 gün kala sabah kaset test yapmayı dene
Ay amin canım benim, inşallah hepimiiz. Rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürüp kucağını güzel bebeğinle doldursun amin aminDaha şubata girmeden bence Şubat'ta hamiş Olcannn
Değerler tam nedir bilmiyorum canm ama 10 iyi sanirm yani yumurtan kaliteli çatlamış oluyorimagination forever beyons sevayd Daha iyi bilirler
Aynen öyle canım 10 üzeri ise o ay yumurtlama oldupunu gösteriyor değer .ama sağlıklıdır değildir tutmuştur tutmamıştır o açıdan fikir veremezCanım ben baktırdım progesterone bakılıyor yumurtanın 7. Günü sence nasıl? 21.01 için yaptırdım
YaaaAhahahha senın dedıgın hıcbısey bana gore ıgrenc olmadıgı ıcın bende yanlıslıkla koydun sandm ahahahah
Yarın Sabah test mi yapıyorsunuzOoo sabah test yapacak baska kımse varmıbeyons bızden baskaa ayy bugun gogsum agrıyor akıntı var yıne,bence bunun nedenı progesyron adet olcagımız hafta iyce yukselıyor ya ondan bence.ama tabıkı gel bunu benım mınnos gonlume anlat hahahah
Yaa benım daha 7. Gunum sekercmYarın Sabah test mi yapıyorsunuz
Bugün eczaneye gitmemek için çok zor tuttum kendimi ..
Ayy hadi güzel haberler alın inşallahYaa benım daha 7. Gunum sekercmcatlamadan sonra.ama canım istedi bitane yapcam beyonsunda 9-10.gunu
Çatlamadan sonra 7.günde çıkar mı sizceYaa benım daha 7. Gunum sekercmcatlamadan sonra.ama canım istedi bitane yapcam beyonsunda 9-10.gunu
Genelde 9. Gun cıkıyor yada 10. Gun ama ben yınede bı tane test yapcamÇatlamadan sonra 7.günde çıkar mı sizcepikten sonraki 8.gün oluyor yani
Ay çok heyecanlıYaa benım daha 7. Gunum sekercmcatlamadan sonra.ama canım istedi bitane yapcam beyonsunda 9-10.gunu
çok heyecanlı buraya da atar mısınız testiniziGenelde 9. Gun cıkıyor yada 10. Gun ama ben yınede bı tane test yapcamfemometer uygulaması 7.gunden ıtıbaren cıkabılır dıyor
Yardımcı olabilecek var mı acabaHanımlar merhaba, ben dün beta verdim 0.13 çıktı. Bugün de pembemsi akıntı gibi bir şey gördüm peçeteye gelen. Eğer yerleşme kanaması olmuş olsaydı betam daha yüksek çıkardı değil mi?