- 22 Mart 2023
- 3.359
- 1.790
- 30
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.141
Batlar ne zaman hanımlarOoo sabah test yapacak baska kımse varmıbeyons bızden baskaa ayy bugun gogsum agrıyor akıntı var yıne,bence bunun nedenı progesyron adet olcagımız hafta iyce yukselıyor ya ondan bence.ama tabıkı gel bunu benım mınnos gonlume anlat hahahah
Tam bı bilgim yok ama galiba öyle oluyorYardımcı olabilecek var mı acaba
Bat gecikmesi var mı ? Yerleşme kanaması nette belirtildiği gibi adetten 3-4 gün önce olan kanamalardır diye yazıyor ama kesin bilgi diyemeyiz, ben ilk gebeliğimde 6. Hafta içinde yerleşme kanaması gördüm. Oda kanama bile değildi. İç çamaşırımda toz pembe küçük bi lekeydi.Hanımlar merhaba, ben dün beta verdim 0.13 çıktı. Bugün de pembemsi akıntı gibi bir şey gördüm peçeteye gelen. Eğer yerleşme kanaması olmuş olsaydı betam daha yüksek çıkardı değil mi?
Evet canım saglıklı catmıs masallahsen ne yap bılıyomusun yumurta kalıtelestırıco ne varsa yap,gıdalarına dıkkat et yuruyus bıtamın avokado fln.catlamada sorun yok cunku
Merhaba ovitrelle iğnemin 15.günündeyim. Adet düzensizliğim olduğu için gün veremeyeceğim. Normal şartlarda bugün yarın olmalıyım. Bana da mantıksız geliyor betadan yükselmeden bunu görmekBat gecikmesi var mı ? Yerleşme kanaması nette belirtildiği gibi adetten 3-4 gün önce olan kanamalardır diye yazıyor ama kesin bilgi diyemeyiz, ben ilk gebeliğimde 6. Hafta içinde yerleşme kanaması gördüm. Oda kanama bile değildi. İç çamaşırımda toz pembe küçük bi lekeydi.
Ay çok teşekkür ederim canımm nasıl mutlu oldum anlatamamEvet canım saglıklı catmıs masallahsen ne yap bılıyomusun yumurta kalıtelestırıco ne varsa yap,gıdalarına dıkkat et yuruyus bıtamın avokado fln.catlamada sorun yok cunku
Teşekkür ederim canımAynen öyle canım 10 üzeri ise o ay yumurtlama oldupunu gösteriyor değer .ama sağlıklıdır değildir tutmuştur tutmamıştır o açıdan fikir veremez
Ne tatlıyız ya ben de her ay yeminler edip yine yapıyorumBata 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım novacheck marka negatif çıktı canım çok sıkıldı uzun süre de bakmadım zaten kırıp attımMart grubuna doğru gideyim bari
Yumurtaliklardan hacamat nasıl oluyor canmAy çok teşekkür ederim canımm nasıl mutlu oldum anlatamamavakado yiyorum inofolic combi melatonin omega3 ve keten tohumu yağı kullanıyorum. Üç aylarda da full oruç tutuyoruz o da yeniliyormuş tüm hücreleri. Pazartesi günü de belimden ve yumurtalıklardan hacamat oldum şifa olsun inşallah… elimden geleni yapmaya gayret ediyorum yazıldıysa nasip olacak o evlatlar da bize bu ay gebeyiz evelallah güzel düşünelim kolaylıkla olsun
tek mantıklı olan eldeki seçenek de batın geçmesini bekleyip tekrar beta vermek, en düzenliler bile bu yola girince stres yapıyor adet gecikiyor. Bu konuda kendinizi şartlayıp üzmeyin inşallah gönlünüze göre olsunMerhaba ovitrelle iğnemin 15.günündeyim. Adet düzensizliğim olduğu için gün veremeyeceğim. Normal şartlarda bugün yarın olmalıyım. Bana da mantıksız geliyor betadan yükselmeden bunu görmek
Bu luteal faz düşüklüğü bende de vardı. Yumurtladıktan bir kaç gün en fazla 1 haftaya yumurtayı atıyodum. Yumurtlamam baya geçti 21 bazen 23. Gün ama adetim düzenli 28-29. Günde geliyodu. Diyet spor sağlıklı beslenme falan yaptım canım 2 aydır düzene girdi inanılmaz bi değişim oldu. Progesteron takviyesi alman gerektiğini düşünüyorsan bunu mutlaka doktoruna danış. Bildiğim kadarıyla eczaneden kendin de alabiliyorsun.Bende estradiol baktim 25.gun pik oldu hemen gidip kan verdim 256 cikti sonuc cok guzel yumi yakaladim saglikli..
Ama 7gun snra progesteron dusuk cikti sanirim benm benm progesteron takviyesi almam lazim degilmi yumi var her defasinda saglikli progesteron yuzunden gidiyor luteal faz dusuklugude var bir turlu test yapamadim 10.gun patliyorum
Devlet hast yazmiyrlarmis infertilite bolumune git dedi doktr kadin dgum doktoru ne derki hic bilmiyorum
bu progesteron dusuk olumca yumurta catlamasina engel oluyormu?
Canım progestron dusukse malesef yumurta ssglıklı catlamamıs oluyor,cok onemlı tabıkı bebegın tutunması ıcın.sma drlar ılac verıp duzeltıyor merak etmeyesınBende estradiol baktim 25.gun pik oldu hemen gidip kan verdim 256 cikti sonuc cok guzel yumi yakaladim saglikli..
Ama 7gun snra progesteron dusuk cikti sanirim benm benm progesteron takviyesi almam lazim degilmi yumi var her defasinda saglikli progesteron yuzunden gidiyor luteal faz dusuklugude var bir turlu test yapamadim 10.gun patliyorum
Devlet hast yazmiyrlarmis infertilite bolumune git dedi doktr kadin dgum doktoru ne derki hic bilmiyorum
bu progesteron dusuk olumca yumurta catlamasina engel oluyormu?
Kuzum benımkıde 6 subat gozukuyor.yumurtlama erken olunca ıkı uc gun batta öne cektı
Teşekkür ederim canım cevabın için. Adetim gelmiş zaten, kısmet değilmiştek mantıklı olan eldeki seçenek de batın geçmesini bekleyip tekrar beta vermek, en düzenliler bile bu yola girince stres yapıyor adet gecikiyor. Bu konuda kendinizi şartlayıp üzmeyin inşallah gönlünüze göre olsun
Ahahah canım inşallah ya bakalım artık beklicemNe tatlıyız ya ben de her ay yeminler edip yine yapıyorumolsun güzelim hiç üzülme canın sağolsun umut tüketmek yok günün geçsin bi hele bakalım