- 6 Ağustos 2022
- 2.626
- 2.426
- 63
Tok olduklarını sanmıyorum bi yarı tokluk belki ama iştahsızlık işteBazen ağzını bile açmıyor benim ki hıh diye kafasını dönüyor anlamıyorum sanki meme ile doyuyorlar mı da yemeği bu kadar reddediyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tok olduklarını sanmıyorum bi yarı tokluk belki ama iştahsızlık işteBazen ağzını bile açmıyor benim ki hıh diye kafasını dönüyor anlamıyorum sanki meme ile doyuyorlar mı da yemeği bu kadar reddediyorlar
Evet biliyorum ve hep aklıma geliyor senin olayın cidden çok can yakıyorBenim bi ara mememi parçaları resmen eti kopardı kokorkunçtu
Uyku mu yemek mi bence kesinlikle uyku yemek bir şekilde yiyeceklerYiyen çocuk oldu mu 3te olur 5te oluryemek hazırlamak bile istemiyorum artık ağzına almadan tükürmeye başlıyor
Ay hiç bilmiyorum ki ondan sordumBaya şişmiş böyle mi oluyor sonraki dişler![]()
Haşlanmış yumurta, tahin-pekmez, domates, ekşi maya ekmek. Kreşte de pankek veya yulaf yiyorlar.kızlar kahvaltıda bebişler neler yiyor ya ne kadar yiyorlar tabaklarındakilerin ? Kızım kahvaltı yapıyor ancak çok yediğini düşünmüyorumbir de çeşit bulamıyorum kahvaltıda yapcak siz neler yapıyorsunuz
Bu bizim en çok canımızı sıkan diş oldu. Canımızdan can gitti çıkana kadar öyle söyleyeyim. Bol tetagil ve sabır öneriyorum. Bir hafta kadar sürdü bizde.Eki Görüntüle 3572509
Kızlar sizce diş mi geliyor? Bu şişlik ondan mı
bi yerde okumuştum, yemiyorsa alternatif sunmayın diye. O günden beri yediği kadar mantığıyla gidiyorum ben de.Aç kalıyor, önce tekrar yeni birşey yapıyordum belki yaptığımı yemiyor diye düşünüyordum ama yeni yaptığıma da öyle yapıyordu bende artık yemeyince biraz zorluyorum sonra bırakıyorum
Dün gece 20 kere felan kalktı heralde bugün ben 1 saatlik uyku ile çok kötü oldum başım döndü midem bulandı bayılacaktım uykusuzluktan, eşime verdim 1 saat uyudum biraz kendime geldimUyku mu yemek mi bence kesinlikle uyku yemek bir şekilde yiyecekler![]()
Şöyle bir şey var uyumayan çocuk zaten huysuz mızmız oluyor o zaman ne yemek ne oyun hiçbiri olmuyor kiUyku mu yemek mi bence kesinlikle uyku yemek bir şekilde yiyecekler![]()
Amin inşallah sağolÇok geçmiş olsun inşallah hiçbir sorun yoktur
Amin inşallah sağol canımÇok geçmiş olsun canım, kendiliğinden geçip gider inşallah![]()
Bizim 1 ayı aşkın böyle şiş dişler geliyorEki Görüntüle 3572509
Kızlar sizce diş mi geliyor? Bu şişlik ondan mı
YaHaşlanmış yumurta, tahin-pekmez, domates, ekşi maya ekmek. Kreşte de pankek veya yulaf yiyorlar.
Bu bizim en çok canımızı sıkan diş oldu. Canımızdan can gitti çıkana kadar öyle söyleyeyim. Bol tetagil ve sabır öneriyorum. Bir hafta kadar sürdü bizde.
bi yerde okumuştum, yemiyorsa alternatif sunmayın diye. O günden beri yediği kadar mantığıyla gidiyorum ben de.
Peki kızlar gece uykusunda uyurken çok hareketli oluyor mu yani dişle ilişkili olabilir diye soruyorum 4 5 gündür uyurken sürekli hareket halinde bu yüzden de sürekli kendini uyandırıyor ( uyur vaziyette sağa, sola dönüyor karın üstü yatıyor gözleri kapalı oturur pozisyona gelip tekrar kendini yatağa atıyor en sonunda da uyanıyor) ilk başta gaz sancısı sandım ama değil gibiBizim 1 ayı aşkın böyle şiş dişler geliyor
Oğlum diş dönemi genelde canı yanarmış gibi sızlayıp ağlayıp dediğin şekilde yapıyor. Canı yanar gibi rahatsız olduğu belli oluyorYa![]()
Peki kızlar gece uykusunda uyurken çok hareketli oluyor mu yani dişle ilişkili olabilir diye soruyorum 4 5 gündür uyurken sürekli hareket halinde bu yüzden de sürekli kendini uyandırıyor ( uyur vaziyette sağa, sola dönüyor karın üstü yatıyor gözleri kapalı oturur pozisyona gelip tekrar kendini yatağa atıyor en sonunda da uyanıyor) ilk başta gaz sancısı sandım ama değil gibi
Benim kızım normalde de uyurken aşırı hareketli, devamlı dönüyor. Ama diş çıkartırken birkaç akşam yanıma aldım. Çünkü kucağıma da alsam, sakinleşmedi. Birlikte yatmakta çözüm buldum. Gece çok ağladı çünkü. O nedenle hiçbir dişe benzemiyor dedimYa
Peki kızlar gece uykusunda uyurken çok hareketli oluyor mu yani dişle ilişkili olabilir diye soruyorum 4 5 gündür uyurken sürekli hareket halinde bu yüzden de sürekli kendini uyandırıyor ( uyur vaziyette sağa, sola dönüyor karın üstü yatıyor gözleri kapalı oturur pozisyona gelip tekrar kendini yatağa atıyor en sonunda da uyanıyor) ilk başta gaz sancısı sandım ama değil gibi
Gerçekten aşırı zor bir durum. Uykusuzluk insan ömründen yiyor. Uyku danışmanı ya da bir uzmandan falan yardım aldınız mı daha önce?Dün gece 20 kere felan kalktı heralde bugün ben 1 saatlik uyku ile çok kötü oldum başım döndü midem bulandı bayılacaktım uykusuzluktan, eşime verdim 1 saat uyudum biraz kendime geldim
Benim de munchkin hiç koku yapmadiBilemedim ki her akşam yıkıyorum ,ağzını açık bırakıyorum yine de işe yaramıyor ya
Hep böyle mi :/Dün gece 20 kere felan kalktı heralde bugün ben 1 saatlik uyku ile çok kötü oldum başım döndü midem bulandı bayılacaktım uykusuzluktan, eşime verdim 1 saat uyudum biraz kendime geldim
Oğlum diş dönemi genelde canı yanarmış gibi sızlayıp ağlayıp dediğin şekilde yapıyor. Canı yanar gibi rahatsız olduğu belli oluyor
Teşekkürler kızlar inşallah bütün bebişlerimizin hemencecik çıksın ağrısını sızısını çok hissetmedenBenim kızım normalde de uyurken aşırı hareketli, devamlı dönüyor. Ama diş çıkartırken birkaç akşam yanıma aldım. Çünkü kucağıma da alsam, sakinleşmedi. Birlikte yatmakta çözüm buldum. Gece çok ağladı çünkü. O nedenle hiçbir dişe benzemiyor dedim
Ama çıkınca bitti sıkıntısı. Umarım hızlıca çıkar sizinki de
Azılar çok zor çıkıyor 2 Ay şiş kaldı da çıktı kanaya kanaya.Bizim 1 ayı aşkın böyle şiş dişler geliyor
8 tane diş çıkardık bu kadar uzun zor bir süreç olmamıştı hatta pek salya akıtmadı diğerlerinde bunlarda su akıyor ağzındanAzılar çok zor çıkıyor 2 Ay şiş kaldı da çıktı kanaya kanaya.