2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
kızlar kahvaltıda bebişler neler yiyor ya ne kadar yiyorlar tabaklarındakilerin ? Kızım kahvaltı yapıyor ancak çok yediğini düşünmüyorum 🫠 bir de çeşit bulamıyorum kahvaltıda yapcak siz neler yapıyorsunuz
Haşlanmış yumurta, tahin-pekmez, domates, ekşi maya ekmek. Kreşte de pankek veya yulaf yiyorlar.
Eki Görüntüle 3572509
Kızlar sizce diş mi geliyor? Bu şişlik ondan mı
Bu bizim en çok canımızı sıkan diş oldu. Canımızdan can gitti çıkana kadar öyle söyleyeyim. Bol tetagil ve sabır öneriyorum. Bir hafta kadar sürdü bizde.
Aç kalıyor, önce tekrar yeni birşey yapıyordum belki yaptığımı yemiyor diye düşünüyordum ama yeni yaptığıma da öyle yapıyordu bende artık yemeyince biraz zorluyorum sonra bırakıyorum
bi yerde okumuştum, yemiyorsa alternatif sunmayın diye. O günden beri yediği kadar mantığıyla gidiyorum ben de.

Uyku mu yemek mi bence kesinlikle uyku yemek bir şekilde yiyecekler 🤣🤣
Dün gece 20 kere felan kalktı heralde bugün ben 1 saatlik uyku ile çok kötü oldum başım döndü midem bulandı bayılacaktım uykusuzluktan, eşime verdim 1 saat uyudum biraz kendime geldim

Haşlanmış yumurta, tahin-pekmez, domates, ekşi maya ekmek. Kreşte de pankek veya yulaf yiyorlar.

Bu bizim en çok canımızı sıkan diş oldu. Canımızdan can gitti çıkana kadar öyle söyleyeyim. Bol tetagil ve sabır öneriyorum. Bir hafta kadar sürdü bizde.

bi yerde okumuştum, yemiyorsa alternatif sunmayın diye. O günden beri yediği kadar mantığıyla gidiyorum ben de.
Ya :(
Bizim 1 ayı aşkın böyle şiş dişler geliyor
Peki kızlar gece uykusunda uyurken çok hareketli oluyor mu yani dişle ilişkili olabilir diye soruyorum 4 5 gündür uyurken sürekli hareket halinde bu yüzden de sürekli kendini uyandırıyor ( uyur vaziyette sağa, sola dönüyor karın üstü yatıyor gözleri kapalı oturur pozisyona gelip tekrar kendini yatağa atıyor en sonunda da uyanıyor) ilk başta gaz sancısı sandım ama değil gibi

Peki kızlar gece uykusunda uyurken çok hareketli oluyor mu yani dişle ilişkili olabilir diye soruyorum 4 5 gündür uyurken sürekli hareket halinde bu yüzden de sürekli kendini uyandırıyor ( uyur vaziyette sağa, sola dönüyor karın üstü yatıyor gözleri kapalı oturur pozisyona gelip tekrar kendini yatağa atıyor en sonunda da uyanıyor) ilk başta gaz sancısı sandım ama değil gibi
Oğlum diş dönemi genelde canı yanarmış gibi sızlayıp ağlayıp dediğin şekilde yapıyor. Canı yanar gibi rahatsız olduğu belli oluyor

Benim kızım normalde de uyurken aşırı hareketli, devamlı dönüyor. Ama diş çıkartırken birkaç akşam yanıma aldım. Çünkü kucağıma da alsam, sakinleşmedi. Birlikte yatmakta çözüm buldum. Gece çok ağladı çünkü. O nedenle hiçbir dişe benzemiyor dedim 🥹🥹
Ama çıkınca bitti sıkıntısı. Umarım hızlıca çıkar sizinki de

Dün gece 20 kere felan kalktı heralde bugün ben 1 saatlik uyku ile çok kötü oldum başım döndü midem bulandı bayılacaktım uykusuzluktan, eşime verdim 1 saat uyudum biraz kendime geldim
Gerçekten aşırı zor bir durum. Uykusuzluk insan ömründen yiyor. Uyku danışmanı ya da bir uzmandan falan yardım aldınız mı daha önce?

Hep böyle mi :/
Oğlum diş dönemi genelde canı yanarmış gibi sızlayıp ağlayıp dediğin şekilde yapıyor. Canı yanar gibi rahatsız olduğu belli oluyor

Benim kızım normalde de uyurken aşırı hareketli, devamlı dönüyor. Ama diş çıkartırken birkaç akşam yanıma aldım. Çünkü kucağıma da alsam, sakinleşmedi. Birlikte yatmakta çözüm buldum. Gece çok ağladı çünkü. O nedenle hiçbir dişe benzemiyor dedim 🥹🥹
Ama çıkınca bitti sıkıntısı. Umarım hızlıca çıkar sizinki de
Teşekkürler kızlar inşallah bütün bebişlerimizin hemencecik çıksın ağrısını sızısını çok hissetmeden 💖🥲

Ay kızlar benim bebe çok yaramaz oldu ya tutamıyorum yerinde 1 dakikada evin altını üstüne getiriyor. Yetişemiyorum
Aklim qlmiyor 1 yasinda bebek nasıl bu kadar dagitabilir

Kizlar biz gece de boyle surekli uyanjrsak gunduze nasil enerjimiz olacak ya yazik gunah tun gun boyunca sadece 1.5 saat uyudu onu da kac kere uyandu geldim gittim sallladim. Bugn parka indirdim delj gibj kosturdu bu gece nedeb uyanuyo uuuu üüü diyip uluyor

Kızlar aferin şurup ve cortair verdi doktor bize . Aşısını olmasın biraz daha dedi. Bağışıklığı şu an düşük diye. Bu ilaçları kullanan oldu mu daha önce .

Back
X