2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Ben baya azalttım aslında isteyerek değil yetişemediğim için kahvaltıyı yemekti çamaşır bulaşık bir saniye oturmaya zamanım olmuyor. Sanırım emzirme tamamen anneyle ilgili biz istersek bir günde emzirmeyi kesebiliriz bebekler çabuk adapte oluyor. Oğlum önceden meme meme diye ağlıyordu şimdi yürümeye başlayınca o huyu gitti sanırım birazda ondan emme süreleri açıldı. Gece 1 kere emziriyorum
Bizde oyle,artik gunde bire dogru dusuyor emme,ama sutte azaliyor boyle olunca

Hergun ne yedirecegim kahvaltida,oglen,aksam benide bu geriyor uykusunda kalkmasindan cok..üc ögün yedirebilenlerin onunde saygiyla egiliyorum🙄

Hergun ne yedirecegim kahvaltida,oglen,aksam benide bu geriyor uykusunda kalkmasindan cok..üc ögün yedirebilenlerin onunde saygiyla egiliyorum🙄
Yiyen çocuk oldu mu 3te olur 5te olur 😅 yemek hazırlamak bile istemiyorum artık ağzına almadan tükürmeye başlıyor

Murphyy Murphyy yazdıysan kacirmis olabilirim bebeğin göğsünde bi sertlik var demiştin doktora götürdün mü nasil oldu aklıma geldi

Murphyy Murphyy yazdıysan kacirmis olabilirim bebeğin göğsünde bi sertlik var demiştin doktora götürdün mü nasil oldu aklıma geldi
Doktor meme dokusu olduğunu söyledi. Erken ergenlik olabilir takipteyiz. 2 mayısta randevumuz var kanlarına da bakılacak bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmaz. İlgin için sagol 🌺

Tadına bile bakmıyo benimki de :(
Kızlar napiyorsunuz peki yemeyince benimki de tadına bile bakmıyor aç kalıyor öylece
Doktor meme dokusu olduğunu söyledi. Erken ergenlik olabilir takipteyiz. 2 mayısta randevumuz var kanlarına da bakılacak bakalım hayırlısı inşallah bir sorun çıkmaz. İlgin için sagol 🌺
Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir sorun yoktur

VideoCapture_20250407-201547.webp

Kızlar sizce diş mi geliyor? Bu şişlik ondan mı

Mart sonu sanırım bitiyor benim doğum izni sonra başlaması lazım ne yapacağız bilmiyorum
İlk kullandığımızda gördüm ama sonra hastalandı üzerine dişlerin patlaması vs derken yemesi bir süredir kötü. O yüzden bir şey diyemiyorum ama alan başka bir arkadaşım da çocuğunun daha iyi yediğini söyledi
Ne kadar veriyordun günde 1 kere tatlı kaşığı ile mi

Kızlar napiyorsunuz peki yemeyince benimki de tadına bile bakmıyor aç kalıyor öylece

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir sorun yoktur
Aç kalıyor, önce tekrar yeni birşey yapıyordum belki yaptığımı yemiyor diye düşünüyordum ama yeni yaptığıma da öyle yapıyordu bende artık yemeyince biraz zorluyorum sonra bırakıyorum

Çok geçmiş olsun canım, kendiliğinden geçip gider inşallah 🤲

Ona ayrı deli oluyorum sevdiği bir şey mesela bal bende yapmamışım beğenmesin hayvan üretmiş al ye yok daha ağzını açmadan tükürüyor
Bazen ağzını bile açmıyor benim ki hıh diye kafasını dönüyor anlamıyorum sanki meme ile doyuyorlar mı da yemeği bu kadar reddediyorlar

Back
X