- 27 Ağustos 2022
- 3.112
- 3.545
- 63
Pudra sanki. E bebeğe gidip yakından bakacağımBu da kaliteli duruyor renk pembe mi krem mi emin olamadım pudra pembesi gibi de duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pudra sanki. E bebeğe gidip yakından bakacağımBu da kaliteli duruyor renk pembe mi krem mi emin olamadım pudra pembesi gibi de duruyor
Beko kullanıyorum memnunumKızlar ankastre fırın alacağım önerisi olan var mı
Biz kraft ın aldık çok memnunuz çok pratik katlanabiliyor ve sağlam öneririmKızlar globber veya muadil ürün kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum
Link atabilir misiniz. Kraft’in bir kaç tane modeli var kararsız kaldımBiz kraft ın aldık çok memnunuz çok pratik katlanabiliyor ve sağlam öneririm![]()
Canım bu hangi markaydı ya söylediysen de unuttum kafam çorba olduMurphyy canım benim kargo geldi böyle oldu. Ben beğendim baya
Ağrı dışında bir sorun olmadı. Siz bir sorun mu yaşadınız?Kızlar sizin bebişler de 1 yaş aşısının yan etkisi oldu mu?
GlobberCanım bu hangi markaydı ya söylediysen de unuttum kafam çorba oldu
Bizde birşey olmadıKızlar sizin bebişler de 1 yaş aşısının yan etkisi oldu mu?
Ağrısı var gibi, bugün vurulduk uykusunda kalkıp duruyor bi yeri ağrıyor sanırımAğrı dışında bir sorun olmadı. Siz bir sorun mu yaşadınız?
Aşı yeri ağrıyordur calpol ver istersen. Ben ilk gece calpol vermiştim bacağını tutup içli içli ağlıyorduAğrısı var gibi, bugün vurulduk uykusunda kalkıp duruyor bi yeri ağrıyor sanırım
Benim minnakta bir yan etkisi olmadı canımKızlar sizin bebişler de 1 yaş aşısının yan etkisi oldu mu?
OlmadiKızlar sizin bebişler de 1 yaş aşısının yan etkisi oldu mu?
Bisiklet gelmedi mi hani fotoOlmadi
GelmediBisiklet gelmedi mi hani foto![]()
Hepsiburda eşimin isyerine saat 8de getirmis geldik yoktunuz diye mesaj geldi. Ben de cok heyecanla bekliyorum ya ondan gelmiyorBisiklet gelmedi mi hani foto![]()
Sende bunu link lesen bizeÖğrenme kulesi günlükleribu öğrenme kulesi bayağı kaliteli çıktı malzemesi güzel masa sandalye ve yazı tahtası olarakta kullanılıyor