• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
kızlar ben fetal dna yaptıryorum 11. hafta en uygunu dedi doktorum bir kişiyi önerdi aşağı yukarı fiyatlar 350-400 $ arası kredi kartına da 6 ya kadar bölüyormuş 2 hafta sonra kan vermeyi düşünüyorum.
Ben yaptırdım 10+3 de ama doktor 11 gibi gözüküyor ultrasonda dedi o nedenle

Selamlar buraya yorum yazmadıkça konular çok geri kalıyor nasıl ilerleme sağlıcaz enson pazartesi konuları var

Canım benimd3 sağlık Sigortam var. seneye marta kdar.Doğum nisanın ilk haftası olsa karşılıyor mu doğumu acaba
canım bilmiyorum ama sigortacınla görüş mutlaka gün bittiği için sağlamayabilirler benim nisana kadar doğum şubat gözüküyor o yüzden rahatım belki sana yeniletebilirler mutlaka görüş

Yorumlarınız çok rahatlattı gerçekten. Geçen annemlede bu tarz bi konuşma yapmıştık. Hamile kalınca genelde vücutta hücreler yenilenir gibi bi Bilgi varya ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama resetlemek gibi geliyo bana. İnşallah benimde kürtaj sonrası herşey yolunda olur. Şimdiden kendime spor salonu bakmaya başladım ya interval ya pilates . Kiloda vermem lazım zaten. Ruhen fiziken spor yapmak çok iyi geliyor. İnşallah peşinizden gecikmeli olarak gelirim kızçeler 💕🐣🥰🥰
Canım naptın son durumun ne ? İnşallah iyisindir :(

Kızlar kan degerlerim çok düşük çıkmış kan azlıgım var galiba yarım doktora gidicem. Böyle bişey yaşayan varmı çok endişeleniyorum

Merhaba bugün ikili tarama testi için gittim. 11+2 kan tahlili de yapıldı herhangi bir sorun gözükmüyormuş çok şükür ama yine de kan tahliline de bakalım dedi doktor.Ve bir de çok yüksek ihtimal kız gibi görünüyor dedi 🥰 sizlerde durumlar nasıl? 🙏🏻🥹

Kürtaj için bugün doktorla görüşüyorum canım hastanedeyim. Bekliyorum öyle
merhaba burada ne kadar yorum okuduysam neredeyse hepsi kürtaj sonrası çok kısa bir süre içerisinde gebe kaldıklarını söyledikleriyle alakalı.🙏🏻 çok çok geçmiş olsun.Gönlünüzden geçen en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik olacaktır inşallah 🙏🏻

Kızlar Ocak grubunda görüp bebeğime ilk alt açma seti aldım 😂😂 trendyolda görüp beğenmiştim ikili testten sonra aşırım diyordum ama trendyolda tanesi 200 tl burda çok çok küçük defolara 2 tanesi 175 tekli de 89 gibi bir şey bakın isterseniz. Cinsiyet belli değil diye ben bu rengi aldım ama filli daha tatlı sankiii

Eklentiler

• IMG_4643.webp
    IMG_4643.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_4644.webp
    IMG_4644.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar 11+4üz bugün ikili test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış. Cinsiyet tahmini olarak erkek gibi dedi bir dahaki ay belli olur kesin dedi. Sarı akıntım ara sıra kaşıntım oluyordu mantar için krem verdi. Bir daha ki randevum Eylülde artık 😊

merhaba burada ne kadar yorum okuduysam neredeyse hepsi kürtaj sonrası çok kısa bir süre içerisinde gebe kaldıklarını söyledikleriyle alakalı.🙏🏻 çok çok geçmiş olsun.Gönlünüzden geçen en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik olacaktır inşallah 🙏🏻
Aminn inşallah geldiğim hastanede şimdi yatışım yapıldı. Korkuyorum geriyo beni böyle işler. Dua edin bana 🙏🙏🥺

Merhaba bugün ikili tarama testi için gittim. 11+2 kan tahlili de yapıldı herhangi bir sorun gözükmüyormuş çok şükür ama yine de kan tahliline de bakalım dedi doktor.Ve bir de çok yüksek ihtimal kız gibi görünüyor dedi 🥰 sizlerde durumlar nasıl? 🙏🏻🥹
Bizde şimdi ikili tarama için geldik hayırlısıyla güzel sonuçlarla atlatırız inşallah cinsiyet tahminini kim söyledi acaba?ikili tarama için radyolojiden randevu aldık biz ondan soruyorum

Back
X