• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Merhaba pakete neler dahil oluyor acaba biz de van lokman hekim ile devam ediyoruz muayene 450 oldu doğuma kadar daha çok artar, tahliller vs de giriyor mu içine acaba doğum da sezeryan ve normal olarak ayirmiyorlar değil mi
Yok ayırmıyorlar hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin doğum paketiyle ilgili canım ❤️

Merhaba kizlar nasilsiniz. Bulantilar icin aksamlari temiz havada dolasin cok iyi geliyor. Benimde var kusma bulanti. Biraz azaldı amma hala Yemek yapamiyorum. Bir an once bitsede yemeklerimi yapsam annem kayinvaldem gelib yapiyolar. Cok sıkıldım bu durumdan. Bugun bazı testler yaptırdım. Bazılarının sonucları çıktı diğerleri çıkmadı. 28i randevum var gidib goreyim bebişi kaç hafta oldu haberim yok inşallah iyidir🙏🏻

Fetal dna bende yaptırmak istiyodum amma burda çok pahali 1200azn sizin parayla 19000 tl falan. Mecburen ikili test yaptırcam inşallah bişey çıkmaz

kızlar kadınlar kulübünde bir başlıkta okudum da biri fetal DNA yaptırmış down çıkmış sonra amniyosentez önermişler yaptrmamıs şuan doğurmuş çocuk sağlammış 😒 sonra da açıklama su olmuş yüzde 99 diyoruz yüzde 1 ihtimal vardır yanılma payı 🥺Ya anne aldırsaydı ve sağlam olduğu görülseydi tıpta bunların olmaması lazım artık

kızlar kadınlar kulübünde bir başlıkta okudum da biri fetal DNA yaptırmış down çıkmış sonra amniyosentez önermişler yaptrmamıs şuan doğurmuş çocuk sağlammış 😒 sonra da açıklama su olmuş yüzde 99 diyoruz yüzde 1 ihtimal vardır yanılma payı 🥺Ya anne aldırsaydı ve sağlam olduğu görülseydi tıpta bunların olmaması lazım artık
Benim doktorumda hiçbir test teşhis değildir sadece ihtimaldir tek kesinlik amniyosentezdir demişti benim de o yüzden kafam karışık yaptırmayacağım sanırım ya :/ ikili de sorun olursa amniyosentez olabilir

B Buffalosos merhaba🙋🏻‍♀️ nasip olursa tüp bebek annesi olcam. Normalde doğum 5 mart görünüyor ama şubat sonunda olması muhtemel hem mart annelerinde hem burda olayım dedim😅
Yaşım 30, ilk çocuk, sat 28 mayıs, kese ve kalp 5+4te gördük ve duyduk🥹 şehir ankara. Şu an 8+5 oldu, 1 ay sonra cinsiyeti öğrencez inşallah🫠

Merhaba mide bulantisi ilaci kullanip kullanmamakta hala kararsizim benim gibi kararsiz kalan var mi.
Bende direndim ama bu şekilde kendime daha çok zulmettiğimi düşündüm çünkü ne ekmek ne su öğür öğür öğür. Prilam alıyorum yatmadan önce 2 adet

Kesin diye bir şey yok ki diyemezler de. Böyle örnekler çok fazla var. Benim de bir arkadaşıma ihtimal yüksek dediler kabus gibi geçti tüm gebeliği, sürekli kaygı korku ağlama.. inşallah gereksiz yere kimseyi korkutmazlar

Sabahtan beri ne içsem kusuyorum 🥲 yaz sıcağında aşırı susuyorum . Su içiyorum geri çıkıyor, sade soda içtim oda geri çıktı, karpuz yedim o da….. suuuuuuuu🥹 çok susadım ne yapsam bir çare Kızlar 🥲

9+1 dün ve bugün bulantılar arttı bariz belli ediyor arttığını. En zorlayan şey su oldu. Açlık da bir yere kadar dayanabiliyorsun ama 40derece sıcakta susuzluk çok kötü

B Buffalosos merhaba🙋🏻‍♀️ nasip olursa tüp bebek annesi olcam. Normalde doğum 5 mart görünüyor ama şubat sonunda olması muhtemel hem mart annelerinde hem burda olayım dedim😅
Yaşım 30, ilk çocuk, sat 28 mayıs, kese ve kalp 5+4te gördük ve duyduk🥹 şehir ankara. Şu an 8+5 oldu, 1 ay sonra cinsiyeti öğrencez inşallah🫠
aaa çok sevındımmmm, senı bayadır goruyordum sayfalarda ..
hayırla saglıkla gelsın ınsallaahhh :KK37: :dua:

Hayırlı olsun canım , yanlış hatırlamıyorsam Ekim- kasım aylarında aynı zamanlarda transfer olmuştuk

Kızlar merhabalar
Benim dün çok şiddetli suprapubik karin ağrım kramplarım oldu makata da vuruyordu ara ara gelip gidiyordu
Sabah perinataolog hocanın yanına gittim aynı zamanda 11. Haftada gel demişti diye
Bebek kese şükür iyi ama benim önceden de olan hamile kaldığımda öğrendiğim kistim çikolata kistim varmış onun ağrı yapabileceğini söyledi benzer durumu yaşayan var mıdır çok uzuldum bugün 😔 Tabiki şükürler olsun sknti yok ama arada karin ağrı kramp kaşık ağrı kramp makata vuran ağrılar karinda şişkinlik oluyor bunları yaşayanınız var mıdır ?

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnosumuz :KK200: :KK68: :KK23:
Bence de subat olacak gibi sezaryen olursa :KK23:

Kızlar merhabalar
Benim dün çok şiddetli suprapubik karin ağrım kramplarım oldu makata da vuruyordu ara ara gelip gidiyordu
Sabah perinataolog hocanın yanına gittim aynı zamanda 11. Haftada gel demişti diye
Bebek kese şükür iyi ama benim önceden de olan hamile kaldığımda öğrendiğim kistim çikolata kistim varmış onun ağrı yapabileceğini söyledi benzer durumu yaşayan var mıdır çok uzuldum bugün 😔 Tabiki şükürler olsun sknti yok ama arada karin ağrı kramp kaşık ağrı kramp makata vuran ağrılar karinda şişkinlik oluyor bunları yaşayanınız var mıdır ?
Çok geçmiş olsun canım doğumda alınabiliyor muymus acaba

Kızlar sleppy ıslak mendil indirimde ben ilk alışverişi yaptım . Arkadaşlarım kuruma yapmıyor diyor ters olarak dizecem dolaba

Kızlar merhabalar
Merhaba benim de hem sağda hem solda çikolata kistim var ama çok büyük değil biri 2.5 diğeri 2 cm falandı ben de bu yüzden tüp bebek yaptırdım. O kadar şiddetli bir ağrım olmadı şuana kadar ama gebelik öncesinde de bildiğim için o ağrıları zaman zaman hissediyorum karında şişkinlik hep vardı hala var bazen çok geriliyor sol tarafımda bıçak saplanır gibi oluyor hatta bacağıma ve belime de vuruyor ağrısı özellikle adet zamanımda. Ultrasona girip her şeyin yolunda olduğunu görünce normal olduğunu düşünmeye başladım. Hatta şuan kese etrafında kanama alanım var kan sulandırıcıları kesti doktorum.İnsan yine de endişeleniyor tabi.Haftaya kendi doktorumda randevum var soracağım ben de bunları. Biraz uzattım ama size tek olmadığınızı hissettirmek istedim belki biraz olsun içiniz rahatlar 😊

Back
X