• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar cumartesi kontrole gittim 8 haftalık olmuş bebek.(sanırım geç döllenme olmuş regl vaktine göre 5 gün geride) Doktorum kanama alanı azalmış dedi progestani öncesinde sabah 1 askam 1 şekilde kullanıyordum ama bu sefer 1 ay boyunca sabah 2 öğlen 2 akşam 2 fitil şeklinde kullanacaksın dedi. Benim kahverengi ve pembe lekelenmem 2 ser tane kullanmaya başladığımdan beri daha fazla arttı. 2 saate 1 çamaşırım kirleniyor. Acaba icerdeki kanı sokturdugu icin mi arttı. Ya da ne kadar daha bu şekilde yoğun leke gelmeye devam edecek. Doktor panik yapma dedi ama gerçekten elimde değil beni bilgilendirir misiniz (bir de ankisyete için 10 mg lik hamilelerin kullandigi antidepresan verdi ama kullanmaya başlamadım)
Canım bildiğim kadarıyla yani bende doktor öyle anlattı kanama alanı kanıyor duruyor durduğu için kahverengi leke olarak atıyoruz. Doktor 2 aya anca atarsın bunu demişti ama bende progestan fitil kullanarak sabah öğle akşam 10 15 günde attım ve son gittiğimde kanama alanı yoktu. Muhtemelen zamanla atıyorsun biraz hızlansın diye progestanı artırmış olacağını tahmin ediyorum. Geride kaldığını düşün ve zamanla iyileştiğinizi düşünerek güzel zamanlar geçir inşallah biz iyiyiz artık mutluyuz da 🙂 Antidepresan hakkında bir bilgim yok

Günaydın Kızlar yeni bir konu buldum
Bebek büyütürken keşke almasaydım denilen şeyler diye bu da almama konusunda bize yardımcı olabilir 😅
Kaydedin

Canım bildiğim kadarıyla yani bende doktor öyle anlattı kanama alanı kanıyor duruyor durduğu için kahverengi leke olarak atıyoruz. Doktor 2 aya anca atarsın bunu demişti ama bende progestan fitil kullanarak sabah öğle akşam 10 15 günde attım ve son gittiğimde kanama alanı yoktu. Muhtemelen zamanla atıyorsun biraz hızlansın diye progestanı artırmış olacağını tahmin ediyorum. Geride kaldığını düşün ve zamanla iyileştiğinizi düşünerek güzel zamanlar geçir inşallah biz iyiyiz artık mutluyuz da 🙂 Antidepresan hakkında bir bilgim yok
merhaba benim de en başından beri sürekli uçuk pempe akıntım var progestan 3 kere kullanıyorum bazen diyorum progestan mı yapıyor kullanmasam akan aksa ben de kurtulsam diye :(( ne zaman biter acaba

Benim için çok açıklayıcı bi bilgi oldu ve beni gerçekten rahatlattı çok teşekkür ederim. Doktora gidince o kadar çok soru soruyorum ki kafama takılan bazı şeyleri de unutmuş oluyorum. Ama burada deneyimli kişilerden duyunca da çok iyi oluyor 😊

Vana taşınma aşamasındayım Gürcan Türkyılmaz hayat hastanesine gittim :)
Hangi şehirden vana tasiniyorsunuz :) ben de ilk ogluma hamileydim vana taşınırken 2 aylık falandim :) Gülsüm Feyza Kızıltan ilk doktorumuzdu bunda da onunla devam ediyoruz ama Gürkan hocayı da merak ediyorum bakalım

Kızlar bu perşembe Aydın Didim'e gidiyoruz tatile, onceden planlanmis bir tatildi ve doktorum da düşük tehliken yok git gez uçakla gideceksin zaten demişti sorun yoktu Didim'de bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı, gider ayak moralim bozuldu, ben sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım Anti CMV IGG ve Anti CMV IGG pozitif çıktı netten baktığım kadarıyla da moralim çok bozuldu, tamamen umutsuz bir şekilde yazıyorum size şuan, bugün yeniden tahlil verdim bir de avidite testi istedi doktor onu da verdim bunları ne zaman geçirdiğim ile ilgili bakilacakmis vs inşallah avidite yüksek gelir yüksek gelmesi demek daha onceden geçirdim demekmiş orda bakinabilirim ancak bu sonuçlarin çıkması 2-3 gün sürmüstu diğer bakıldığında, tekrar dönmemiz de 13 Ağustos, sonuçları alir almaz bir doktora gitmem lazım

Kızlar bu perşembe Aydın Didim'e gidiyoruz tatile, onceden planlanmis bir tatildi ve doktorum da düşük tehliken yok git gez uçakla gideceksin zaten demişti sorun yoktu Didim'de bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı, gider ayak moralim bozuldu, ben sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım Anti CMV IGG ve Anti CMV IGG pozitif çıktı netten baktığım kadarıyla da moralim çok bozuldu, tamamen umutsuz bir şekilde yazıyorum size şuan, bugün yeniden tahlil verdim bir de avidite testi istedi doktor onu da verdim bunları ne zaman geçirdiğim ile ilgili bakilacakmis vs inşallah avidite yüksek gelir yüksek gelmesi demek daha onceden geçirdim demekmiş orda bakinabilirim ancak bu sonuçlarin çıkması 2-3 gün sürmüstu diğer bakıldığında, tekrar dönmemiz de 13 Ağustos, sonuçları alir almaz bir doktora gitmem lazım
Kuşadasındayım ben canım burada benim doktorum iyi 🥲 keskeee buraya gelseydiniz tatileee ❤️ Didim’de duymadım hiç bilemiyorum

Kuşadasındayım ben canım burada benim doktorum iyi 🥲 keskeee buraya gelseydiniz tatileee ❤️ Didim’de duymadım hiç bilemiyorum
Sen yine de Kuşadasındaki doktorun adını da söyle kuzum panik yaptım ya tam gider ayak olması kötü oldu doktorumdan uzaklaşmak oralarda kime giderim kime güvenirim nereyi bilirim 🤦🏻‍♀️

Back
X