- 9 Haziran 2023
- 3.411
- 2.568
- 53
- 36
Canım bol bol su içirKızlar bebeğim çok öksürüyor, öksürüğe ne iyi gelir? 2 gündür tereyağı pekmez veriyorum ama geçmiyor başka önereceğiniz bişey var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bol bol su içirKızlar bebeğim çok öksürüyor, öksürüğe ne iyi gelir? 2 gündür tereyağı pekmez veriyorum ama geçmiyor başka önereceğiniz bişey var mı
Bize kaçı boynuzu pekmezi iyi gelmiştiCanım bol bol su içir
Hala hasta canım öksürüyor, gece öksürüğünden hep uyandı, burnu da akıyorİnşallah canım seninki nasıl oldu
Yok canım hala öksürüyor öksürmekten hep uyanıyorA Alliswell23 gece nasıl geçti öksürüğü geçti mi
Bence kesinlikle bişey yok yine de çektir tam anlamıyla için rahat etsinDoktorun biri diyor tamma kafa büyük ama bebekte buyuj 2 3 yaşında bir cocukka aynı olcumleri bu bedene bu kafa normal birşeyi yok bu çocuğun diyor biri de emar çekelim su toplaması falan var mı diyor
Ben denedim 2 kere ama çok ilgilenmedi. Kinetik kum hoşuna gidiyor ama dağıtıp bırakıyor öyle oyun oynama mantığında değil. Kalem verdiğinde karalıyor öyle. 2 yaşına doğru sanırım daha anlamlı oynarlarKızlar bebişlerimiz acaba ne zaman oyun hamuru oynamaya başlar yada resim yapmaya çalışır ben bu konuda biraz heyecanlıyım
Kinetik kumu yemek istemedi mi ya? Benim kızıma hiçbir duyusal aktivite yaptıramıyorum ben her şeyi yemek istediği için bu sabah bulaşık makinesini boşaltırken (ki her sabah yaparız beraber) makinenin içinde tabak çanaktan dökülen suyu içmeye çalışıyordu mesela.Ben denedim 2 kere ama çok ilgilenmedi. Kinetik kum hoşuna gidiyor ama dağıtıp bırakıyor öyle oyun oynama mantığında değil. Kalem verdiğinde karalıyor öyle. 2 yaşına doğru sanırım daha anlamlı oynarlar
Masallah. Benimkini yanina koysak ufacik durur13 kg boy 85
Bende dün kağıt kalem verdim karalamayı öğrettim ama çok ilgisini çekmedi birde benim ki herşeyi ağzına koyuyor, sizin bebiş kinetik kumu yemeye kalkmadı mıBen denedim 2 kere ama çok ilgilenmedi. Kinetik kum hoşuna gidiyor ama dağıtıp bırakıyor öyle oyun oynama mantığında değil. Kalem verdiğinde karalıyor öyle. 2 yaşına doğru sanırım daha anlamlı oynarlar
Benimki de herşeyi yemeye çalışıyor yemek yerken masanın altına kırıntı dökülüyor gidip onları kuş gibi eğilip yemeye çalışıyor, oyun hamuru versem kalem versem hepsini ağzına sokarKinetik kumu yemek istemedi mi ya? Benim kızıma hiçbir duyusal aktivite yaptıramıyorum ben her şeyi yemek istediği için bu sabah bulaşık makinesini boşaltırken (ki her sabah yaparız beraber) makinenin içinde tabak çanaktan dökülen suyu içmeye çalışıyordu mesela.
Ben blw ile yemek yediriyorum. Her yemekten sonra mama sandalyesinden kaldırdığımda KENDİ yere attığı kırıntıları koşarak yemeye çalışıyor. Mama sandalyesinde otururken değerli değil, düşünce değerli galibaBenimki de herşeyi yemeye çalışıyor yemek yerken masanın altına kırıntı dökülüyor gidip onları kuş gibi eğilip yemeye çalışıyor, oyun hamuru versem kalem versem hepsini ağzına sokar
GalibaBen blw ile yemek yediriyorum. Her yemekten sonra mama sandalyesinden kaldırdığımda KENDİ yere attığı kırıntıları koşarak yemeye çalışıyor. Mama sandalyesinde otururken değerli değil, düşünce değerli galiba
Biz 10 buçuk aylıktan beri yürüyoruz.. şu an artık ayakkabısı ile dışarda da yuruyo .. bı de benim kız minyon gören dönüp bı daha bakiyo bı şok oluyorlarMaşallah 10 15 adımı tutunmadan mı atıyor
Bizim kız da 2700 doğdu şu an 8700.. o kadar ufak duruyo ki bazen diyorum keşke biraz kilo alsaydın da annen yaptığım yemeklere değdi desin diyorum kızımaBenim bebeğimin kilosu hala geriden geliyor, zaten küçük doğmuştu 3. Ayından sonra da kilo alımı yavaşladı ilk 3 ay her ay 1 kilo alıyordu sonra 500 gram diye diye düştü son 1 aydır da hiç kilo almamış
Benimkini deMasallah. Benimkini yanina koysak ufacik durur
Boyu kaç cm canımBizim kız da 2700 doğdu şu an 8700.. o kadar ufak duruyo ki bazen diyorum keşke biraz kilo alsaydın da annen yaptığım yemeklere değdi desin diyorum kızıma
Her şeyi ağzına sokma yalama eylemleri bizde de var ama son zamanlarda azalma başladı şimdi biraz daha seçici kinetik kumdan önce bi çiçeğin kumuyla oynamaya başlamıştı bayağı oynadı dağıttı ama sonuna kadar ağzına götürmedi son zaman bi baktı tadına sonra ben kinetik kum verdim onu ağzına sokmadı ama saksı kadar oynamadıKinetik kumu yemek istemedi mi ya? Benim kızıma hiçbir duyusal aktivite yaptıramıyorum ben her şeyi yemek istediği için bu sabah bulaşık makinesini boşaltırken (ki her sabah yaparız beraber) makinenin içinde tabak çanaktan dökülen suyu içmeye çalışıyordu mesela.
Kinetik kumu yemedi ya sanırım tipini beğenmediBende dün kağıt kalem verdim karalamayı öğrettim ama çok ilgisini çekmedi birde benim ki herşeyi ağzına koyuyor, sizin bebiş kinetik kumu yemeye kalkmadı mı