• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    319
Doktorun biri diyor tamma kafa büyük ama bebekte buyuj 2 3 yaşında bir cocukka aynı olcumleri bu bedene bu kafa normal birşeyi yok bu çocuğun diyor biri de emar çekelim su toplaması falan var mı diyor
Bence kesinlikle bişey yok yine de çektir tam anlamıyla için rahat etsin

Kızlar bebişlerimiz acaba ne zaman oyun hamuru oynamaya başlar yada resim yapmaya çalışır 😂 ben bu konuda biraz heyecanlıyım

Kızlar bebişlerimiz acaba ne zaman oyun hamuru oynamaya başlar yada resim yapmaya çalışır 😂 ben bu konuda biraz heyecanlıyım
Ben denedim 2 kere ama çok ilgilenmedi. Kinetik kum hoşuna gidiyor ama dağıtıp bırakıyor öyle oyun oynama mantığında değil. Kalem verdiğinde karalıyor öyle. 2 yaşına doğru sanırım daha anlamlı oynarlar

Ben denedim 2 kere ama çok ilgilenmedi. Kinetik kum hoşuna gidiyor ama dağıtıp bırakıyor öyle oyun oynama mantığında değil. Kalem verdiğinde karalıyor öyle. 2 yaşına doğru sanırım daha anlamlı oynarlar
Kinetik kumu yemek istemedi mi ya? Benim kızıma hiçbir duyusal aktivite yaptıramıyorum ben her şeyi yemek istediği için 🤦🏻‍♀️ bu sabah bulaşık makinesini boşaltırken (ki her sabah yaparız beraber) makinenin içinde tabak çanaktan dökülen suyu içmeye çalışıyordu mesela.

Bende dün kağıt kalem verdim karalamayı öğrettim ama çok ilgisini çekmedi birde benim ki herşeyi ağzına koyuyor, sizin bebiş kinetik kumu yemeye kalkmadı mı

Kinetik kumu yemek istemedi mi ya? Benim kızıma hiçbir duyusal aktivite yaptıramıyorum ben her şeyi yemek istediği için 🤦🏻‍♀️ bu sabah bulaşık makinesini boşaltırken (ki her sabah yaparız beraber) makinenin içinde tabak çanaktan dökülen suyu içmeye çalışıyordu mesela.
Benimki de herşeyi yemeye çalışıyor yemek yerken masanın altına kırıntı dökülüyor gidip onları kuş gibi eğilip yemeye çalışıyor, oyun hamuru versem kalem versem hepsini ağzına sokar 😂

Benimki de herşeyi yemeye çalışıyor yemek yerken masanın altına kırıntı dökülüyor gidip onları kuş gibi eğilip yemeye çalışıyor, oyun hamuru versem kalem versem hepsini ağzına sokar 😂
Ben blw ile yemek yediriyorum. Her yemekten sonra mama sandalyesinden kaldırdığımda KENDİ yere attığı kırıntıları koşarak yemeye çalışıyor. Mama sandalyesinde otururken değerli değil, düşünce değerli galiba 🤦🏻‍♀️

Ben blw ile yemek yediriyorum. Her yemekten sonra mama sandalyesinden kaldırdığımda KENDİ yere attığı kırıntıları koşarak yemeye çalışıyor. Mama sandalyesinde otururken değerli değil, düşünce değerli galiba 🤦🏻‍♀️
Galiba 😂

Kızlar mama suyunu veya içme duyunu kaynatıp vermeye devam ediyor musunuz geçen doktora gittik sormayı unutmuşum.

Benim bebeğimin kilosu hala geriden geliyor, zaten küçük doğmuştu 3. Ayından sonra da kilo alımı yavaşladı ilk 3 ay her ay 1 kilo alıyordu sonra 500 gram diye diye düştü son 1 aydır da hiç kilo almamış :(
Bizim kız da 2700 doğdu şu an 8700.. o kadar ufak duruyo ki bazen diyorum keşke biraz kilo alsaydın da annen yaptığım yemeklere değdi desin diyorum kızıma😅

Her şeyi ağzına sokma yalama eylemleri bizde de var ama son zamanlarda azalma başladı şimdi biraz daha seçici 😅 kinetik kumdan önce bi çiçeğin kumuyla oynamaya başlamıştı bayağı oynadı dağıttı ama sonuna kadar ağzına götürmedi son zaman bi baktı tadına sonra ben kinetik kum verdim onu ağzına sokmadı ama saksı kadar oynamadı 🤣

Back