2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Ağlamaktan helak oldum aklıma kötü kötü şeyler geliyor geçmeyen hırıltu tıkanıklık belırtılerıymıs kaç kere fılm cekıldı çıkmadı dünkü doktor sağ sol ayrı ayrı akcıger fılmı ıstedı o souledı bısı olmaz demı yavruma küçücük daha masum rabbım dermansız dert vermesın yanıyır ıcım çocuk gogus hastalıkları bölümü de her hastanede yok meram Tıp ve konya cıcuk saglıgı hastanesındr var çıldıracam ya
Çook geçmiş olsun rabbim şafii adıyla şifa versin bebeğine biranönce iyileşsin 🙏🙏tüm dualarımız seninle canım benim 🙏 doktorların daha önce nasıl farketmemişler zaten akciğere bakılır nereye bakılırki hırıltılı incelemeleri lazım didik didk edilmeli ben eşimi hastaneye götürmüştüm yaşından dolayı genç hasta diye bi sonuç alana kadar bırakmadılar sağolsınlar Allahım vicdanlı iyi doktora denk getirsin sizide

Çook geçmiş olsun rabbim şafii adıyla şifa versin bebeğine biranönce iyileşsin 🙏🙏tüm dualarımız seninle canım benim 🙏 doktorların daha önce nasıl farketmemişler zaten akciğere bakılır nereye bakılırki hırıltılı incelemeleri lazım didik didk edilmeli ben eşimi hastaneye götürmüştüm yaşından dolayı genç hasta diye bi sonuç alana kadar bırakmadılar sağolsınlar Allahım vicdanlı iyi doktora denk getirsin sizide
İnşallah bende anlamıyorum bebe olmuş 9 aylık nasıl anlasılmadı

Keşke imkan olsaydı da 2 sene gitmeseydin benimki 6 aydı kullandırmadılar en fazla 2 hafta veririz dediler aslında çalışmak istesem ben onların hakkından gelip tüm haklarımı kullanırdkm da çıkacaktım zaten zorlamadım
Vallahi kuzum imkan olsa ücretsiz izinli evde olim ama dediğim gibi çalışmak bana iyi geliyor metal olarak dinleniyorum. Evde olmak benim canımı sıkıyor. Hergun aynı şeyleri yapmak o kısır döngü ne bilim bakalım saglik olsun da.
İnşallah bende anlamıyorum bebe olmuş 9 aylık nasıl anlasılmadı
Kuzum benim ama öncesinde oyun oynarken yoruluyor demistin başka bir bulgu birsey varmıyor sizin gözünüze çarpan. 13 u muydu doktor simdi ne zaman gideceksiniz son durumda ne dediler 😔

En sinir olduğum şey işte yoruldum dediğimde bende yoruldun diye üste çıkması valla işe gitmejtw bişey yok patrona kızarsın oturup çalışıyormuş gibi yaoarsın çalışmazsın mesela bizim var mı oturma şansımız sabah kahvaltı yemek iş güç her şey zor bende çalıştım yıllarca hamileyken bile işte gittim eve geldim iş yaptım yemek yaptım erkekler nankör çok nadir erkek işte anlayışlı kda cidden büyütürken baba faktörü görmüş babası annesine yardım etmiş oda öyle öğrenmiş
Kesinlikle çok haklısın bin parçaya bölünüyoruz bi tek işe gidiyorlar kendilerinden çok yorulan yok sanki. Ne zaman bi yerim ağrıyor yoruldum desem senin mi benim mi diyo ben bide ona da çok kızıyorum söyleyemiyorum bile beren ağrısa kendisinin de orası ağrıyor ne hikmetse 😂

Kuzum ben ücretsiz izindeydim. Şükür eşimin işi kira gelirimiz var ama bu sene oğlum lgs ye hazırlanıyor onun özel ders ücretleri aylık yüksek. Ona bu konuda destek olmak için başlamam lazım dı. Benim sorunum iş değil aksine ise gitmek çok daha hissettiriyor. Benim benimde cokuntu kirigi cikti. Bel kaymasi ve fıtık var. Ona rağmen rapor vermeyip agri merkezi anestezi bölümüne yönlendiriliyor. Dinlen rapor al demiyorlar. O kadar değişik bir durum. Bu da her şekilde işlere koşturmaca ev işi yapma konusunda çok zorlanıyorum ağrılarım çok kötü ediyor beni. O yüzden çok yoruldum. :KK43:

Kuzum hızlı ek gıdaya geçiş olduğu için oluyormuş. Hani mesela 3 se 2 ögün yap hafif miktar azalt sütü arttır sonra her 15 günde 1 hafif arttır. Yada arada süt ver 2 katı öğün arasında süt içsin öyle dengele

Yok canım bizim annelik için ücretsiz izin hakkımız kesintisiz 2 seneye kadar kullanıyorsun. Her dogum için geçerli bu.
5 aylıkken başladım belki erken davrandım ondan kabızlık sorunu oluyor olabilir. Düzeliyor geri oluyor 3 öğün vermiyorum çoğu zaman 2 öğün veriyorum hala. Ama sıvı beslenmiyor çorba sevmiyor hep katı şeyler yiyiyor ondan mı bilmiyorum

Kızlar bi benim bebeğim mi burun temizlenmesinden bu kadar nefret ediyor, aşırı ağlıyor burnunu temizleyemiyorum baya dolmuş bu aralar çokta akıyor ama izin vermiyor ki düzgün temizleyim ne yapacam böyle ya her burun temizleme bir kaos ortamı :KK43:

5 aylıkken başladım belki erken davrandım ondan kabızlık sorunu oluyor olabilir. Düzeliyor geri oluyor 3 öğün vermiyorum çoğu zaman 2 öğün veriyorum hala. Ama sıvı beslenmiyor çorba sevmiyor hep katı şeyler yiyiyor ondan mı bilmiyorum
Ben sıvı verdiğim halde oldu 5 ay 13 günlükken başladık daha yeni yeni katıya geçtim bence bazı bebeklerin bünyesi hassas bizimki de öyle ama alıştır biraz sıvıya alıştırma bardakları var olması ona koy çorbayı falan belki içer

Kızlar bi benim bebeğim mi burun temizlenmesinden bu kadar nefret ediyor, aşırı ağlıyor burnunu temizleyemiyorum baya dolmuş bu aralar çokta akıyor ama izin vermiyor ki düzgün temizleyim ne yapacam böyle ya her burun temizleme bir kaos ortamı :KK43:
Ben çok yapamadığım duruma gelirsem babasına veriyorum o yapıyor bir şekilde yoksa sinir basıyor bana

kızlar diş belirtisi nasıl oluyor ol huzursuz uyumak bile istemiyor
Elini öyle sinirli ağzına sokuyorduki anlamamak mümkün değil aşırı sinirli agresif oldu normalde de zaten huysuz ekstra huysuz oldu ama el götürmesi direk belli etti tüm elini ağzına sokuyor sonra sinirli ağlıyor kaşınıyordu belli, beyazlık oldu 2 3 gün geçmeden diş geldi şimdi aştta iki diş uzuyor daha tam çıkmadı dişten önce 2 3 gece tamamen uyumadık diyebilirim bazen öyle boş boş oturduğuda olmuştu ama bizde iştahsızlık ishal ya da ateş gibi şeyler olmadı

Ben yapıyorum ama beceremiyor muyum anlamadım su sıkıyorum aspiratör ile çekiyorum yine açılmıyor tekrar doluyor sanki hemen

Kızlar yaaa bebeğini annesine veya kayınvalidesine bırakıp eşiyle yemeğe veya dışarı çıkan var mı hiç ? Biz çok uzun zamandır hiç yalnız çıkmadık eşimle ve o sadece bir saat bile yeter yani o kadar özledim ki. Oğlum da bana çok düşkün oldu durur mu bilemiyorum. Bu akşam ablam söyledi ben bakarım oyalarım siz çıkın diye ama bu sefer de ben vicdan yapıyorum oysaki bir saat ama sanki aklım hep bebeğimde kalıyor gibi oluyor.

Kızlar yaaa bebeğini annesine veya kayınvalidesine bırakıp eşiyle yemeğe veya dışarı çıkan var mı hiç ? Biz çok uzun zamandır hiç yalnız çıkmadık eşimle ve o sadece bir saat bile yeter yani o kadar özledim ki. Oğlum da bana çok düşkün oldu durur mu bilemiyorum. Bu akşam ablam söyledi ben bakarım oyalarım siz çıkın diye ama bu sefer de ben vicdan yapıyorum oysaki bir saat ama sanki aklım hep bebeğimde kalıyor gibi oluyor.
Bazen bırakıp alışverişe gidiyoruz bi kaç saat annemde kalıyor 2 saat kadar. Ama durmuyor bir süre sonra yani 2 saatten fazla bırakamıyorum artık

Biz 4-5 kez bırakıp düğüne , doğum günü partisine falan gittik

Ben anneme birakip kuaföre gittim 1 kez. 2 kez de uyurken eşime birakip arkadaslarimla ciktim. Eşimle başbaşa cikmadik henüz.

Benimk akşam uykusuna çok zor geçiyor ben olmadan uyumuyor gündüz anneme bırakıp markete falan gidiyorum ama 1 saati geçmiyor akşam hiç çıkmamıştımilk kez geçenlerde annemle babam geldiler bizim evde baktılar uyursa bir daha alıp getirirken uyanmasın diye 2 kişi zor baş etmişler 😃 zaten tahmin ettim ondan babamı da çağırmıştım uyumamış ağlamış artık meme demeyi öğrendi meme diye ağlıyor annemler keyfim kaçmasın diye fışarıdayken bana biçey demrdiler ama eve gelince anladım zaten kınaya gitmiştim dışarıda aklım hep oğlumdaydı elim hep telefonda falan hiç keyif almadım bende aşırı özledim hiç kendim için bişeg yapmadım daha yok alışveriş yok kına kendim için çıkmak istiyorum düzene girseydi uykular

Benimk akşam uykusuna çok zor geçiyor ben olmadan uyumuyor gündüz anneme bırakıp markete falan gidiyorum ama 1 saati geçmiyor akşam hiç çıkmamıştımilk kez geçenlerde annemle babam geldiler bizim evde baktılar uyursa bir daha alıp getirirken uyanmasın diye 2 kişi zor baş etmişler 😃 zaten tahmin ettim ondan babamı da çağırmıştım uyumamış ağlamış artık meme demeyi öğrendi meme diye ağlıyor annemler keyfim kaçmasın diye fışarıdayken bana biçey demrdiler ama eve gelince anladım zaten kınaya gitmiştim dışarıda aklım hep oğlumdaydı elim hep telefonda falan hiç keyif almadım bende aşırı özledim hiç kendim için bişeg yapmadım daha yok alışveriş yok kına kendim için çıkmak istiyorum düzene girseydi uykular
Benim en büyük hayalim bi gün anneme bırakıp kesintisiz uyumak 😂 ama mümkün olmuyor şuan acaba ne zaman mümkün olacak anneannen de kal bugün diyip evde kafamı dinlemek 😂

X