- 17 Nisan 2023
- 2.123
- 1.609
- 53
- 31
Son ayda kaç gr aldı bilmiyorum kontrole gitmedik fakat 120-150cc ancak içiyor hatta ek gıdanın üstüne 60cc içiyor sadeceKızlar merhaba bebeklere mama yapan anneler kaç cc vermeye başladınız. Ben az mı veriyorumarttirmam lazim sanırım bilgi verirseniz sevinirim. Son ayda kaç gram aldı bebisler ?bu ay sonu 8. Ay kontrolü var bakalım bize ne diyecek
Kabız olmuştu 2 gün önce verdim. Ama çok gaz yaptıKızlar hiç mercimek verdiniz mi çorba yapayım diyorum ama
Balık vermeye başladın mı nasıl yapıyorsun balığı?Teşekkür ederiz canım amintavuk biraz çiğniyor atıyor biraz yiyor balık da aynı şekilde.kıymayı hiç sevmiyor öğürüyor sanırım yutamıyor.Ama haşlanmış kuzu et tarzı şeyleri sebzeyle falan yiyor.Sadece sebze haşlama gibi istahla yemiyor.Neler yapıyoruz aslında ara ara paylaşsak da bizlere fikir olsa
Hangi tavuğu kullanıyorsun doktor bana şimdilik tavuk vermeyelim dediBen bu dedigini tavuksuyuna pişirdim bu öglen azcik da tavuk ekledim ama baya ufalttim bayildi
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım çok geçmiş olsun.
Maşallah 8 diş mikaç aylık şuan tam olarak
Bende gazdan çekiniyorum ama deneyeceğim ya koydum bakalım pişiyor şimdi soğan havuç pirinç ekledim bideKabız olmuştu 2 gün önce verdim. Ama çok gaz yaptı
Bu ay 390 gram almış diğer aylar hep 200 alırdı ilk defa biraz yüksek aldıKızlar merhaba bebeklere mama yapan anneler kaç cc vermeye başladınız. Ben az mı veriyorumarttirmam lazim sanırım bilgi verirseniz sevinirim. Son ayda kaç gram aldı bebisler ?bu ay sonu 8. Ay kontrolü var bakalım bize ne diyecek
Çok şükür kuzum maşallah. Bol bol alsın büyüsün sağlıkla kuzum.Bu ay 390 gram almış diğer aylar hep 200 alırdı ilk defa biraz yüksek aldı
Bugün biz hiç durmuyoruz neyle oyalayacağımı şaşırdım hemen sıkılıyorTüm gün örümcek ve yürüme arkadaşı ile oyalanıyoruz. Örümcekte içim çok rahat etmiyor önermedikleri için ama iyi kurtarıcı
Amin canım sağol inşallahÇok şükür kuzum maşallah. Bol bol alsın büyüsün sağlıkla kuzum.
Ben ek gıda üstüne mama vermiyorum yanlış mı yapıyorum acaba. Hemen mi veriyorsunuz bekliyormusunuz? Sonra kaç saat bekliyorsunuz ?Son ayda kaç gr aldı bilmiyorum kontrole gitmedik fakat 120-150cc ancak içiyor hatta ek gıdanın üstüne 60cc içiyor sadece
Vallahi kuzum sadece mama için kalkan oğlum 1haftadir ağzıma s.ciyo. geceleri hep ağlayarak uyanıyor mama içiyor yatıyor. Acıkınca ağlayarak uyanıyor bildiğin herkesi ayağa dikiyor çok pis huy değiştirdi. Perişan olduk 3 adam yetmiyoruz:) ne yemesi ne uykusu hiç sorunumuz yoktu bucikti birdeBugün biz hiç durmuyoruz neyle oyalayacağımı şaşırdım hemen sıkılıyor
Geri düzelir İnşallah canımVallahi kuzum sadece mama için kalkan oğlum 1haftadir ağzıma s.ciyo. geceleri hep ağlayarak uyanıyor mama içiyor yatıyor. Acıkınca ağlayarak uyanıyor bildiğin herkesi ayağa dikiyor çok pis huy değiştirdi. Perişan olduk 3 adam yetmiyoruz:) ne yemesi ne uykusu hiç sorunumuz yoktu bucikti birde
Macrocenterdan almistim Orvital organik tavuk. 6 but vardi pakette her birini strecleyip dondurdum. 1 butu haslayip 2 günde kullandimHangi tavuğu kullanıyorsun doktor bana şimdilik tavuk vermeyelim dedi
Orvital duymuştum. Tavuk suyunu nasıl yapıyorsun buzluğa mı atıyorsun bulyon gibiMacrocenterdan almistim Orvital organik tavuk. 6 but vardi pakette her birini strecleyip dondurdum. 1 butu haslayip 2 günde kullandim
1 butu az sogan yarim havuc sarimsakla hasladm. Suyu 2 günde kullandm bebegn yemeklerinde. Istersen dondurablrsn tabi. Onun icin ambalajcilardan sos kaplari oluyor onlardan alip icine koyabilirsinOrvital duymuştum. Tavuk suyunu nasıl yapıyorsun buzluğa mı atıyorsun bulyon gibi
Organik tavuk asiri pahaliymis etikete bakmamistim kasada şok oldum. Çok tercih etmem bundan sonraOrvital duymuştum. Tavuk suyunu nasıl yapıyorsun buzluğa mı atıyorsun bulyon gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?