- 19 Mayıs 2024
- 1.892
- 1.245
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.321
Bizimkinde de uzun süredir beyazlık var ama diş yokBizimkiler tembel çıktı hayır diş huysuzlugu buysa ve hala çikartmamaya devam ederlerse napıcaz acaba..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkinde de uzun süredir beyazlık var ama diş yokBizimkiler tembel çıktı hayır diş huysuzlugu buysa ve hala çikartmamaya devam ederlerse napıcaz acaba..
Kulak çekiştirme olduktan bir hafta sonra bizim alt dişler patladı sonra kulak çekiştirmeyi bıraktı şimdi tekrar kulak çekiştirmeye başladı bende üst dişten şüpheliyimBaşka belirtisi vat mıydı üst diş çıkarmanın benimki de çok huysuz ve çığlık atıyor gündüzleri gece de atıyor baktım visey yok gibi ha bide kulaklarını çekiştirip duruyo uykuları zaten bozuk 4.aydan beri saat başı uyanıyor
Esim gelse zaten 2 gün anca durur geri döner yerine olan kızla bizi yerimizden edecek bize olacakEvet cidden öyle ama biraz uyusa eşin alışır benimki alıştı attı devamlı benimki ağladığı için alıyorum yatağa kızıyorum galan ama ben omun yerinde olsam gdşp salonda yatarım geceleri elli kwre uyanınca insan çok sinirli uyanıyor sabahları
Erken değil mi yaa alt dişler tam 6 ay olunca çıktı takvime göre üst dişler 8. Ay gösteriyor ama hemen gelir mi dersinKulak çekiştirme olduktan bir hafta sonra bizim alt dişler patladı sonra kulak çekiştirmeyi bıraktı şimdi tekrar kulak çekiştirmeye başladı bende üst dişten şüpheliyim
Ben kendim yiyorumKızlar birde az önce yumurta sarısı labne avakado yulaf ve keçiboynuzu pekmezi ile bi karışım yaptım çok az yedi hepsi kaldı nerdeyse yarın tekrar veriyor musunuz böyle kalınca? Çorba felan olunca yarına bırakıyorum ama bunu bilemedim dökesimde gelmedi
Yumurta bozulur diye vermiyorum bir de avokado kararıyor hemen karışımı da karartıyorKızlar birde az önce yumurta sarısı labne avakado yulaf ve keçiboynuzu pekmezi ile bi karışım yaptım çok az yedi hepsi kaldı nerdeyse yarın tekrar veriyor musunuz böyle kalınca? Çorba felan olunca yarına bırakıyorum ama bunu bilemedim dökesimde gelmedi
Bazılarının alt patlayıp ardından hemen üst patlıyormuş sanki Ucanbalon da öyle demişti onun kızının da alt çıktı sonra üst çıkıyor dedi diye hatırlıyorumErken değil mi yaa alt dişler tam 6 ay olunca çıktı takvime göre üst dişler 8. Ay gösteriyor ama hemen gelir mi dersin
Ay Allah affetsin ama tadı çok kötüBen kendim yiyorum
Vermeyim bende o zaman. Ya bende bide kokuya karşı duyarlılık var çocuğum yumurta yiyince yada kemik sulu bişey yiyince illa banyo etmem lazım çocuğum burnuma kötü kokuyor sizde de var mı öyle bir durumYumurta bozulur diye vermiyorum bir de avokado kararıyor hemen karışımı da karartıyor
7 aylik olmasina 10gün var üstler belirdiErken değil mi yaa alt dişler tam 6 ay olunca çıktı takvime göre üst dişler 8. Ay gösteriyor ama hemen gelir mi dersin
Belirtisi neydi aynj tarihiz senle biz7 aylik olmasina 10gün var üstler belirdi
Gündüz uykular bozuldu memeye düskünlük el veya nesneler yine agizdaBelirtisi neydi aynj tarihiz senle biz
Yumurta var içinde onu verme bence labne de biraz sıkıntı olabilir bende ili gündür yapıyorum az az kalırsa da döküyorum ama baya az yapıyorumKızlar birde az önce yumurta sarısı labne avakado yulaf ve keçiboynuzu pekmezi ile bi karışım yaptım çok az yedi hepsi kaldı nerdeyse yarın tekrar veriyor musunuz böyle kalınca? Çorba felan olunca yarına bırakıyorum ama bunu bilemedim dökesimde
Benimkide mısır patlağı gibi gozukuyor bardakla baktım bisey yokBizimkinde de uzun süredir beyazlık var ama diş yok
Ben dokuyorum hep tek seferlik yemek yapiyorumKızlar birde az önce yumurta sarısı labne avakado yulaf ve keçiboynuzu pekmezi ile bi karışım yaptım çok az yedi hepsi kaldı nerdeyse yarın tekrar veriyor musunuz böyle kalınca? Çorba felan olunca yarına bırakıyorum ama bunu bilemedim dökesimde gelmedi
Yok kız çok şükür kendim de kemik suyunu yumurtayı severim tek sıkıntım bardak koklama huyumVermeyim bende o zaman. Ya bende bide kokuya karşı duyarlılık var çocuğum yumurta yiyince yada kemik sulu bişey yiyince illa banyo etmem lazım çocuğum burnuma kötü kokuyor sizde de var mı öyle bir durum
Bizimkilerde yemeğe lezzet veren şeyler var tuz baharat vs. Bu garibanların ki zaten lezzetsizKızlar bişey dikkatimi çekti benim bebeğim kendisine özel hazırladığım hiç bişeyi keyifle yemiyor zorla yediriyorum nerdeyse ama bazen bizim yemeklerden veriyorum ağlıyor tekrar istiyor hiç kendisinin yemeklerine böyle tepki vermiyor ama bizimkilere veriyor daha versem yer yani geçen köfte yapmıştım ondan biraz yedirdim bıraktım çığlık atıyor tekrar istiyor dünde ekmek verdim küçük küçük ağlıyor istiyor
Evet ya bizimkileri iştahla yiyorBizimkilerde yemeğe lezzet veren şeyler var tuz baharat vs. Bu garibanların ki zaten lezzetsiz
Yedikleri pek yenilesi değilEvet ya bizimkileri iştahla yiyor