- Konu Sahibi Buffalosos
- #66.201
Porodica canım benim bebeğim doğduğu zamandan beri altını değiştirmek için ayaklarını kaldırınca hemen ağzından atardı. Helede hemen emzirip arkasından alt değiştiriyorsam. Emme basma tulumba gibi... Şimdilerde de yatarak emziriyorsam o da ayaklarını havaya dikiyorsa bakıyorum boğazına geliyor geri yutuyor bence farkında olmadan sıkıyorsundur veya yeni emzirmiş olabilirsinBir kere benim bebekte öksürdü.annemdeyken ama görmen lazım artık hafif elim ayağım terlemeye başladı. Sonra hemen tarama yaptım. Yediği mi içtiği mi hayır omu bumu hayir. Sonra ne çıktı biliyormusun. Kesin eminim. Annem nane kuruttu onuda sem bebeğe yakın yerde ovalama saklama kabına koy onun tozu bizim sipayı rahatsız etti. Bunların midesi minnak bogazla arasında mesafe az. Şöyle yap öyle tutmamaya özen göster hele yemek sonrası bı bak bakalım oluyor mu olmuyor mu ? Allah korusun. Heinching manevrası mi adini doğru yazdimmi bilmiyorum bebeğin o mide boşluğuna baskı yaparak kusturuyor ya ordan düşün. Sende o boşluğa baskı uyguluyorsun. Geçmiş olsun yinede