- 11 Temmuz 2023
- 908
- 821
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksi acı şeyler mi sevecek acabaKizlar dün muz denedi hic sevmedi suratı sekilden sekile girdi inanmazsiniz videosunu cektim hatta. Muz sevmeyen cocuk mu olur
Benimki de sevmiyorKizlar dün muz denedi hic sevmedi suratı sekilden sekile girdi inanmazsiniz videosunu cektim hatta. Muz sevmeyen cocuk mu olur
Bende öyle yapayım en mantıklısı anakucagı çünkü artık istiyorda elimdekileri başlayım bende dik durmasını beklersem baya beklerim gibiBen dik oturmasını beklemedim ana kucağında yedirdim bir süre sonra mama sandalyesine geçti orda da hala tam dik oturmuyor
Bende bunu oğlum için diyorum muz sevmeyen çocuk mu olur vallahi benimki de sevmedi kusacak gibi oldu ağladı sonraKizlar dün muz denedi hic sevmedi suratı sekilden sekile girdi inanmazsiniz videosunu cektim hatta. Muz sevmeyen cocuk mu olur
Mama sandalyesinde deneme yaptıkça oturmasına katkı sağlıyor zatenBende öyle yapayım en mantıklısı anakucagı çünkü artık istiyorda elimdekileri başlayım bende dik durmasını beklersem baya beklerim gibi
Sağol canım aminBol şanslar canım kolaylıklar seninle, hepimizle olsun
Bana cekmis ben de ekşiciyimEksi acı şeyler mi sevecek acaba
Kızlar bu tarifi çok beğendim yapacağım size de fikir olsun
Bulgur gaz yapmaz mı ya valla ben oğluma ne vereceğimi şaşırdımBenim kız semizotu kabak havuç ince bulgur karisimini severek yiyor anneler buharda pisirip ezip icine zeytinyag ekliyorum fikir olsun
Aynen doktorumuz da dedi baharat vermeyin diye ama nane de buna dahil mi bilemedim kimyon karabiber vs. Ye göre biraz daha zararsız naneKaynaklarda baharatları 8. Aydan sonra verin diyorlar. Nane kullanmadan dene bence
Bulguru taneli mi yediriyosunBenim kız semizotu kabak havuç ince bulgur karisimini severek yiyor anneler buharda pisirip ezip icine zeytinyag ekliyorum fikir olsun
Olur olur hep tutacak diye bişey yokGeçen yaptığım yoğurt taş gibiydi bu ikinci yapışım ayran olmuş