- 4 Ağustos 2022
- 4.803
- 2.365
- Konu Sahibi Buffalosos
- #64.781
Şuan kaç kg canım boyu felan nasılDüştü kuzum son 2 ayda 700 Gr aldı ne yazık ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan kaç kg canım boyu felan nasılDüştü kuzum son 2 ayda 700 Gr aldı ne yazık ki
Huzursuzluk ve mizmizlanma olmustu. Ama cani yanar gibi de agladi ara ara oyuncaklari veya elini agzina sokup agliyordu icli icliDiş çıkaran arkadaşlara bişey soracaktım. Kızlar 3 gündür benim bebeğim durmuyor hiç bi şekilde oyalayamıyorum hep bir huzursuzluk hali var sürekli ağlıyor ama böyle bi yeri ağrıyormuş gibi değil de mızmızlık ağlaması gibi. Diş çıkarırken sizin ağlamalar nasıldı bir yeri ağrıyor gibi bi ağlamamı yoksa dediğim gibi bi huzursuzluk mızmızlık gibi miydi? Vallahi ne yapacağımı şaşırdım ya
Havuç tam ezilmiyor patateste yapış yapış olduğu için yemekte zorluk çekiyorlar benimki de öğürdü onlarda hepPatates havuç hasladim sütümle incelttim baya baya. Yok örgürüyor. 2 çay kaşığı ancak gitti ağzına kusucak gibi yapıp duruyo. Tatlı meyveyi vs iyiyo ama bunları yok. Aman kızlar tatlı şeyler öncelikle olmasin benim büyük oğlana onu yaptım aşırı yemek seciyo bunu saldım şuan
Sıcak masaj yaptım ben kompres sıcak duş da sıcak elimle de yumruları açıyor gibi yaptımBen dısaridaydim avm gezdik bebeyle. Sandigim kadar zorlu gecmedi. Eglendi bebek baya hatta arabada uyudu bile. Simdi geldik eve koydum oyun halisina oyalaniyor. Kizlar mastite sicak dus mu iyi gelir soguk uygulama mi? Ikisini de diyorlar kafam karisti. Koltuk altima yakin yerde bir yumru var cok canim yaniyor
Herşeye ağlıyor mızmızlanıyor herşeye saldırıyor ağzına koyuyorHuzursuzluk ve mizmizlanma olmustu. Ama cani yanar gibi de agladi ara ara oyuncaklari veya elini agzina sokup agliyordu icli icli
Bizim arkadasinki de öyleydi 2 ay hep öğürdu cikartti sonra alisti. Teklif et tabi ama zorlama bencePatates havuç hasladim sütümle incelttim baya baya. Yok örgürüyor. 2 çay kaşığı ancak gitti ağzına kusucak gibi yapıp duruyo. Tatlı meyveyi vs iyiyo ama bunları yok. Aman kızlar tatlı şeyler öncelikle olmasin benim büyük oğlana onu yaptım aşırı yemek seciyo bunu saldım şuan
Sabaha karsi 4 gibi aciyla uyandim. Emzirdim de geceden beri ama yok hala taş gibi koltukatim cok da agriyorSıcak masaj yaptım ben kompres sıcak duş da sıcak elimle de yumruları açıyor gibi yaptım
Ne kadar zamanda gecti pekiSıcak masaj yaptım ben kompres sıcak duş da sıcak elimle de yumruları açıyor gibi yaptım
Öyle bayılıyor mu sanmıyorum ama ağzını açıyor avokadoyu buharda pişirdim, yumurtayı haşladım, bi tatlı kaşığı yulafı suda pişirdim sonra üzerine yoğurt zeytinyağı hepsini karıştırdımŞifa olsun severek iyiyor mu ? Nasıl yaptınız
İnşallah bu rahat geçerİyiymiş umarım bizde de olmaz 4. ay aşısı ateş huzursuzluk yaptı bizde
Bizde aynıyız . Meyve,yoğurt sebze her şeyi öğürüyoruzPatates havuç hasladim sütümle incelttim baya baya. Yok örgürüyor. 2 çay kaşığı ancak gitti ağzına kusucak gibi yapıp duruyo. Tatlı meyveyi vs iyiyo ama bunları yok. Aman kızlar tatlı şeyler öncelikle olmasin benim büyük oğlana onu yaptım aşırı yemek seciyo bunu saldım şuan
Daha var sanırım sürece girmemize sabırla ilerlemek lazım napalim.Bizde aynıyız . Meyve,yoğurt sebze her şeyi öğürüyoruz
1 hafta sürdü yenidoğan sürecinde olmuştu bide 2 ay önce de oldu belime felan yanması vuruyordu belim cayır cayır yanıyordu resmenNe kadar zamanda gecti peki
Kuzum öncelikle sakin ol. Keçiboynuzu pekmezini ve cevizi verme şuan. Lekeler geçsin sonra tek tek dene ama pekmez çok kullandiysan belki yapar.bizde fazlası ile huysuz olduk geceleri sürekli dönüyor bence imkanın varsa köy arabaya gez temyz hava alın.İnanılmaz moralim bozuk 3 gündür çocuğum durmuyor sadece ayakta gezerek duruyor ama insan saatlerce de öyle duramaz derdi ney anlamıyorum diş mi bide bu alerji gibi lekeleri görünce iyice kafam karıştı acaba bişeye alerjisi var da o mu rahatsız etti bi kaç gündür keçiboynuzu pekmezi de deniyordum o mu yaptı irmik veya ceviz 3ünden şüpheliyim. Tek tek deneyip anlayacağım artık aşırı yorgunum kulaklarım da sürekli ağlaması yani öyle kriz şeklinde değil ama sürekli mızırdanıyor ağlıyor ayağa kalkıp gezdirince susuyor valla şaşırdım kızlar ya yok mu bir öneri ne yapacağım böyle bel bacak diz kalmadı bende
Fizik evde mi verdi sadece?Merhaba benim oğlum da 5,5 aylık tortikolis var fizik tedaviye götürdük doktor evde yapmamız için hareketler öğretti yapmaya çalışıyorum 1 ay sonra tekrar gelin dedi bakalım
Evet canım öyle yapıyoruz bi kaç gündür. Acaba bütün gün dışarı çıkmak mı istiyor alıştı mı diyorum. Normalde çıkarmıyordum fazla. Bu aralar üst üste çıkardım ondan sonra bi ağlama mızmızlık başladı alıştı da dışarı çıkarın mı diyor acaba.Kuzum öncelikle sakin ol. Keçiboynuzu pekmezini ve cevizi verme şuan. Lekeler geçsin sonra tek tek dene ama pekmez çok kullandiysan belki yapar.bizde fazlası ile huysuz olduk geceleri sürekli dönüyor bence imkanın varsa köy arabaya gez temyz hava alın.
Gün içinde hep mi tek tarafa eğik tutuyor yoks arada düz şekilde duruyo mu başı. Bende şüpheleniyorum tortikisten her kontrolde dile getiriyorum doktor sorun yok diyo ama tutup da bi muayene inceleme de yapmadı. Bizimki arada düz arada eğik tutuyo. Önerilen hareketler neler anlatabilir misin. Bide görsel harici elle bakınca da sertlik vs yaziyo nette. Sizdeki bulgular neler. Nelere neye bakıp dikkat etmeliyimMerhaba benim oğlum da 5,5 aylık tortikolis var fizik tedaviye götürdük doktor evde yapmamız için hareketler öğretti yapmaya çalışıyorum 1 ay sonra tekrar gelin dedi bakalım
Ben meyveleri de hep yoğurtla verdimPatates havuç hasladim sütümle incelttim baya baya. Yok örgürüyor. 2 çay kaşığı ancak gitti ağzına kusucak gibi yapıp duruyo. Tatlı meyveyi vs iyiyo ama bunları yok. Aman kızlar tatlı şeyler öncelikle olmasin benim büyük oğlana onu yaptım aşırı yemek seciyo bunu saldım şuan