- Konu Sahibi Buffalosos
- #63.961
Yok canım kullanma e bebek te vardı sanırım birde file market varsa periyotik yoğurt mayası satılıyor ben ev yoğurdu taze bulamazsam onla ilk mayalicamO zaman kullanmayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım kullanma e bebek te vardı sanırım birde file market varsa periyotik yoğurt mayası satılıyor ben ev yoğurdu taze bulamazsam onla ilk mayalicamO zaman kullanmayım
Activia ile denedin miYok canım kullanma e bebek te vardı sanırım birde file market varsa periyotik yoğurt mayası satılıyor ben ev yoğurdu taze bulamazsam onla ilk mayalicam
Bulabildin miHemen bakayım
Ben acitivia ile yaptım tatlı olduActivia ile denedin mi
Evet canım migros markette varmış iyi ki söyledin sağol.Bulabildin mi
Ben de actibia ile yapmıştım tatlı oluyor normal maya ile yoğurt yaptım bebeğime garip geldi yoğurt eksimılıncaBen acitivia ile yaptım tatlı oldu
Tek kullanımlık o mayalar bilginiz olsun ikinciye tutmuyorYok canım kullanma e bebek te vardı sanırım birde file market varsa periyotik yoğurt mayası satılıyor ben ev yoğurdu taze bulamazsam onla ilk mayalicam
Benimki de öyle meyveli yoğurt veriyorum kaç gündürKızlar bebeğim bir haftadır durmuyor hiç bişey hazırlayamıyorum yemesi için. Muz kayısı felan hızlıca yediriyorum böyle yaparsa ben nasıl bişey hazırlıcam bilmiyorum sizde durumlar nasıl
Ya sanırım sirke karbonat limonla temizliyorlarKızlar vişne reçeli yapayım derken yandı reçelim tencerem kapkara oldu nasıl çıkaracam ben bunu fikri olan var mı
Kayosinin cinsinden olabilir. Tam olgunlaşmış yumuşak halde olmalı. Bazı kayisilar tad olarak farklı olur. Başka etken varmıdir bilemem.Ayy neden öyle oldu ki acaba tüh bir sürü uğraş Moni moni daha bilgili bu konuda ben çok anlamıyorum
Ay bende vicdan yapıyorum böyle ya ama ne yapim durmuyor aslında dursa çorbalara geçecemBenimki de öyle meyveli yoğurt veriyorum kaç gündür
Ay ne demek bu grup bizim için çok faydalı oluyorM merakediyorum1 canım sayende migros hemenden söyledim tatlı patates yoksa kışın olur diye düşündüm hiç bakmamıştım bile. Teşekürler
KesinlikleAy ne demek bu grup bizim için çok faydalı oluyor
Biraz zaöan geçsin iyice kirlensin halıları yıkamay vericemHic gelmeme gerek yok çünkü bizim kızda oyleydi zamanı sebebi hiç fark etmiyodu. Dediğin gibi hele evde gezinirken slap slap gidiyo hereyere o manzarayı bildiğim için
Ben tadımlara yemi başladım Havuç bitti patatese geçtim meyve galan arada veriyorum öğlenleri ama sebzeler çok yoruyor alt tarafı bir kaşık yemek yediricem mutfak batıyor yemek yediği yer batıyor bugün çok yoruldum elinle daldırdı havuca patatese her yere sürdü sonra kustu ağladı öyle bıraktım etrafı cinnet geçirmelik dediğine katılıyorum öillete bakıyorum ne güzel yemekler hazırlıyorlar çok özeniyordum ama şuan sıkılmış durumdayım ama 1 aya yemekler de düzene girer bu tempoya da alışırız inşallahKızlar bebeğim bir haftadır durmuyor hiç bişey hazırlayamıyorum yemesi için. Muz kayısı felan hızlıca yediriyorum böyle yaparsa ben nasıl bişey hazırlıcam bilmiyorum sizde durumlar nasıl
Valla bende neler hazırlarım neler diyordum dediğin gibi meyveyi cam rendede yapıyorsun kolayca bitiyor sebzeyi pişir ez felan uzun iş bide benimki uyanıkken yerinde durmuyor illa yanında olacan. Şu vakumlu oturaklardan kullanan var mı acaba tezgaha yapıştırıp kullansak güvenilir olur mu kiBen tadımlara yemi başladım Havuç bitti patatese geçtim meyve galan arada veriyorum öğlenleri ama sebzeler çok yoruyor alt tarafı bir kaşık yemek yediricem mutfak batıyor yemek yediği yer batıyor bugün çok yoruldum elinle daldırdı havuca patatese her yere sürdü sonra kustu ağladı öyle bıraktım etrafı cinnet geçirmelik dediğine katılıyorum öillete bakıyorum ne güzel yemekler hazırlıyorlar çok özeniyordum ama şuan sıkılmış durumdayım ama 1 aya yemekler de düzene girer bu tempoya da alışırız inşallah