- 17 Nisan 2023
- 1.943
- 1.500
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #63.921
Söne döne ıh ıh diyo sonra emip uyuyorKalkıyor dan kasıt ne canım. Baya gözünü açıp bakıyor mu ? Yoksa sürekli dönüp duruyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söne döne ıh ıh diyo sonra emip uyuyorKalkıyor dan kasıt ne canım. Baya gözünü açıp bakıyor mu ? Yoksa sürekli dönüp duruyor mu ?
Ot gücümüz bittiBizdeeeeee
Dışarıdakilerin içine ne kattıkları belli değilValla büyüğü tam dayaklık. Kendi dogurdugumdan çok memnunum ama disardan alınanlar biraz sey oluyolarafsfaffzfFz
Hic gelmeme gerek yok çünkü bizim kızda oyleydi zamanı sebebi hiç fark etmiyodu. Dediğin gibi hele evde gezinirken slap slap gidiyo hereyere o manzarayı bildiğim içinYani yanımda olup görsen sende aynı benzetmeyi yapardın
Geçmiş olsunBenım eşimde felaket hasta işgal ateş mıde yanması benım evde hep hazır şu ıcılır alınır dısarda şu ıcmıs büyük ıhtımal çok frna
Valla bizde bu gece nerdeyse saat başı kalktık dönüp duruyor almasam kendini uyandıracak alıp emziriyorum uyuyor geriSöne döne ıh ıh diyo sonra emip uyuyor
Aynı canım biz de öyleydikValla bizde bu gece nerdeyse saat başı kalktık dönüp duruyor almasam kendini uyandıracak alıp emziriyorum uyuyor geri
Ya ben bunu denedim şimdi bembeyaz diş mi geliyor yaniCam bardağı bastırıyorsun diş etine dişler yakındaysa görünüyor beyaz beyaz
Cam bardağı bastırıyorsun diş etine dişler yakındaysa görünüyor beyaz beyaz
Ayyy uyanınca ben de demeyecegimmmm hayırlı olsun yolda geliyolarEki Görüntüle 3452716
Bu gerçek miiiii
Karıştırıp denedin miKızlar hiçbir ek gıdayı sevmiyoruz ne versem ağlıyorlar yapacağım böyle
Böyle mi oluyormuşEki Görüntüle 3452716
Bu gerçek miiiii
Tabiii canım her seferinde altını üstünü sağını solunu fosforlu kırmızı ile çizmek gerekli...Ama şey her seferinde söylemen lazım. Bugün söylediğimi emsal alayım yarın söylemesin bu kadin demek yok. Mesela o çoraplar kirli sepetine at diye 10 senedir söylüyorum 3600 gündür hani bi kere söyleyince bitmiyor
Kaç gündür huzursuzluklarınızın nedeni bulunduEki Görüntüle 3452716
Bu gerçek miiiii
Bende bu bardağı yaptım ama sadece alt diş kısmında değil tüm diş etinde beyazlık var öyle mi oluyoKaç gündür huzursuzluklarınızın nedeni bulundu
Çok bastırmasaydın yüzeydeyse zaten sert sert belli oluyorBende bu bardağı yaptım ama sadece alt diş kısmında değil tüm diş etinde beyazlık var öyle mi oluyo