- 23 Aralık 2021
- 1.058
- 1.293
- Konu Sahibi Buffalosos
- #63.941
Günlerdir bu yüzden uyumuyoruzDün ilk defa yüz üstü döndü tabı gerı edkı pozisyonu alamuçyincs yıktı ortalıgı çok kızmıs yüz üstü kalıncaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlerdir bu yüzden uyumuyoruzDün ilk defa yüz üstü döndü tabı gerı edkı pozisyonu alamuçyincs yıktı ortalıgı çok kızmıs yüz üstü kalıncaaa
O zaman bizim yokÇok bastırmasaydın yüzeydeyse zaten sert sert belli oluyor
Bn de denedim aynen bu şekil yakın mı gerçektenEki Görüntüle 3452716
Bu gerçek miiiii
Evet denedim onu da sevmiyorKarıştırıp denedin mi
Bilemedim ya beyaz bildiğinBn de denedim aynen bu şekil yakın mı gerçekten
Ay çok şaşkınım gerçektenKaç gündür huzursuzluklarınızın nedeni bulundu
Neler denedin şimdiye kadar ?Evet denedim onu da sevmiyor
Kabak,yoğurt ,muz,patates ,tatlı patates ve havuç denedim canımNeler denedin şimdiye kadar ?
Tatlı patatesi nereden buldun bizim burda kışın var sadeceKabak,yoğurt ,muz,patates ,tatlı patates ve havuç denedim canım
Her yerde aradım da Migros’un sanal marketinde bir de macro centerda bulabildim sadeceTatlı patatesi nereden buldun bizim burda kışın var sadece
Ben denediğimde hemen hemen böyle görünüyordu ama ben parmağımla bastırınca da hissediyordum baş bölgesinde hafif ateş huzursuzluk uykusuzluk derken bir kaç gün sonra çıktı geldi yolcularBilemedim ya beyaz bildiğin
Hemen bakayımHer yerde aradım da Migros’un sanal marketinde bir de macro centerda bulabildim sadece
Şeker kullanmak istemedim ama cidden acımtrak olduEzilince kaynatınca şekeri mi gidiyo nedir, çok tatlı kayısı olması lazım bence.
Ben 10 kayısıdan yaptım içine 2 küp şeker attım acılığı gitsin diye.
O kadar meyvenin içinde 2 şekerin bir zararı olmaz diye düşündüm ya da yedirirken keçiboynuzu özü hurma özü vs koyup tatlandırmak gerek yemeyecekler yoksaŞeker kullanmak istemedim ama cidden acımtrak oldu
O kadar meyvenin içinde 2 şekerin bir zararı olmaz diye düşündüm ya da yedirirken keçiboynuzu özü hurma özü vs koyup tatlandırmak gerek yemeyecekler yoksa
Evet canım mayayı az bile kullansan ekşi oluyorKızlar biraz ekşimiş yoğurdu maya olarak kullanırsam yaptığım yoğurtta ekşi olur mu
O zaman kullanmayımEvet canım mayayı az bile kullansan ekşi oluyor