- 27 Nisan 2023
- 606
- 691
- 23
- 30
Bizm de artık cıvık değil kakaEk gıdadan sonra artık bizim ki cıvık olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizm de artık cıvık değil kakaEk gıdadan sonra artık bizim ki cıvık olmuyor
Elimdeki karpuzu çekiştirip ağzına soktuKabak bugün güzel yedi ama yarısında sıkıldı yoğurt kattık biraz yedi. Annem dayanamadı karpuz suyu verdi bende engellemedim aman yesin6 aydan sonra da et sularına gecicez o zamana kadar alışsın bakalimm sonra zaten Allah ne verdiyse
![]()
Ben kullandim son 1 haftadir ise yaradi mi emin degilimTetagil kullanan var mı icimizdeeeee
Yaaa miz miz bugün çok almayı düşünüyorumBen kullandim son 1 haftadir ise yaradi mi emin degilim
Günde 4 5 kez kullanabilirsin demisti ben en fazla günde 2 kullandimTetagil kullanan var mı icimizdeeeee
Tetagili parmagima alip damaklarini ovdum baktim simdi doktorla 29unda yazismisiz. Disler dün patladi. Senin bebenin de yakindir o zamanYaaa miz miz bugün çok almayı düşünüyorum
Hafif ısınmış kafası calpol verdim ama kısa sürüyor etkisi bi arkadaşım önerdi bütün huysuzlugunu kesiyor falan dedi de bilemedim
Hic kuru kalkmadi ama ilk 3 ayki gibi dolu dolu degil. Illa çiş oluyorKizlar bebeklerinize gece taktığınız bez sabaha dolmuş oluyor mu bu aralar? Ya da ne durumda? Benim bebegim gece boyu emmesine ragmen dun bezi kuru kalkti
Biri çıktı gibi zaten diğeri de yakınTetagili parmagima alip damaklarini ovdum baktim simdi doktorla 29unda yazismisiz. Disler dün patladi. Senin bebenin de yakindir o zaman![]()
Dısı çıkıyor bır bulgur var işte mıllet haber verıyoreun dıs cıktu ya gelmek isteyen hediyesini alıp gekıyır dıs hedıyesıO ne oluyor nasıl yapılıyor![]()
Ayy ıkı gundur bız de sureklı bagırıyor uykuya zor dalıyor dün yavrum sebepsız yere bır agladı bagıra bagıraBiri çıktı gibi zaten diğeri de yakın![]()
bugün yarın müjde veririm ben de insallah
ikisi bir huysuzluk yapıyor sanırım. Alayım ben de yazık kıyamam uyku uyumuyo
tüm bebislerimizin dişleri ağrısı sızısız inci gibi sıralansın insallah
![]()
Benımkı yenı dönüyor ama hıc uykusunda donmedıDöne döne uyumuyor bide benim ki
Allah'ım korumusBu arada dün ebebege gittik kızlar.Bebek arabası bakıyorduk.Çalısan arkadaş arabaları gösterirken yukarıdan bir tane indirecekti o sırada tekerlekleri kilitli değilmiş bebeğimin üzerine düşüyordu.Hareket etti düşerken havada ittim benim kolum sıyrıldı çok şükür.Siz siz olun bebek arabasını o bebek arabalarının olduğu yerden uzak tutun ben akıl edemedim![]()
Ben 105 verıyorum ama doymuyor galıba 2 saatı Or ediyorBizim doktorumuz bebek alıyorsa ver der her zaman aldığı kadar ver diyor.Kac cc ile doyuyor öğünde
Ayyy eşşek sıpa benımkıde maden suyu sısesı gördümü bagırıyor agzına sokuyorElimdeki karpuzu çekiştirip ağzına soktuyaladı bi tadına baktı
![]()
Olabılır benımkıde her zaman dolu dolu olmuyor bır bakıyoreın çok dolu bır bakıyorsun azKizlar bebeklerinize gece taktığınız bez sabaha dolmuş oluyor mu bu aralar? Ya da ne durumda? Benim bebegim gece boyu emmesine ragmen dun bezi kuru kalkti
Hala indirim deBana fiyatı çok iyi geldi