Yani anne sütü ile yumuşatıp kaşık aralarında su içireyim doğru mu canımBen yumurta veriyorum. Ama tavsiyem yumurtayı haşlayıp tek olarak verme. Yenmesi yutmasi zor damaga boğaza yapışması çok kolay bi besin. Zorlanırsin yedirmekte. Ya yumurtayı anne sütü şu ile yumusatacaksin yada peynir yoğurt ile karıştırıp oyle yedireceksin. Tek şekilde suan asla verme derim. Ben peynir yada yoğurtla karıştırıyorum ve ona rağmen 2 3 kasikta bir su veriyorum 1 2 kasik kadar.
Ay çok korkunç geçmiş olsun ona geleceğine size gelmiş ucuz atlatmissinizBu arada dün ebebege gittik kızlar.Bebek arabası bakıyorduk.Çalısan arkadaş arabaları gösterirken yukarıdan bir tane indirecekti o sırada tekerlekleri kilitli değilmiş bebeğimin üzerine düşüyordu.Hareket etti düşerken havada ittim benim kolum sıyrıldı çok şükür.Siz siz olun bebek arabasını o bebek arabalarının olduğu yerden uzak tutun ben akıl edemedim
Çok şükür öyle oldu canım dikkat etmek lazımmışAy çok korkunç geçmiş olsun ona geleceğine size gelmiş ucuz atlatmissiniz
Yani. En azından ben böyle yapıyorum genzine felan yapismasin diye. Cok iyi pismesjne de dikkat et. Kayısı vs olmamali. Gebelikte tam pişmiş tükettiğimiz gibi pişir deneYani anne sütü ile yumuşatıp kaşık aralarında su içireyim doğru mu canım
Yeni mi oldu ne yedirdikten sonra çıktıKızlar bir de bebeğimin ağzının kenarlarında bu şekilde alerji gibi şeyler var.Alerjik bir durum olabilir mi sizce
Ayy Allah korumuş kuzu sahada geçmiş olsun.Bu arada dün ebebege gittik kızlar.Bebek arabası bakıyorduk.Çalısan arkadaş arabaları gösterirken yukarıdan bir tane indirecekti o sırada tekerlekleri kilitli değilmiş bebeğimin üzerine düşüyordu.Hareket etti düşerken havada ittim benim kolum sıyrıldı çok şükür.Siz siz olun bebek arabasını o bebek arabalarının olduğu yerden uzak tutun ben akıl edemedim
Bedeninde başka bi yerde varmi? Yada boynunda varmi isilik mi dicem ama ağız kenarında isilik olmuyo bildiğim. Salya artışı varmi ? Bi osman hocanın videolarına bak youtube den. Benzer bi durum varmi diye. Alerji olsa bi kabak denedin diye biliyorum oda çok alerjik bi sebze degil. Başka bibsey verdin mi?Kızlar bir de bebeğimin ağzının kenarlarında bu şekilde alerji gibi şeyler var.Alerjik bir durum olabilir mi sizce
Büyük dikkatsizlik Allah korumuşBu arada dün ebebege gittik kızlar.Bebek arabası bakıyorduk.Çalısan arkadaş arabaları gösterirken yukarıdan bir tane indirecekti o sırada tekerlekleri kilitli değilmiş bebeğimin üzerine düşüyordu.Hareket etti düşerken havada ittim benim kolum sıyrıldı çok şükür.Siz siz olun bebek arabasını o bebek arabalarının olduğu yerden uzak tutun ben akıl edemedim
Uzun zamandır hafif hafif vardı ama bugün sanki daha bi çoğalmış gibi geldi hafiften doktor önemli değil demiştiYeni mi oldu ne yedirdikten sonra çıktı
Kabak yoğurt gidiyoruz üç gündür.Tükürüyo tükürme huyu çıktı bir haftadır ondan olmuş da olabilir hep ıslak ağız kenarıBedeninde başka bi yerde varmi? Yada boynunda varmi isilik mi dicem ama ağız kenarında isilik olmuyo bildiğim. Salya artışı varmi ? Bi osman hocanın videolarına bak youtube den. Benzer bi durum varmi diye. Alerji olsa bi kabak denedin diye biliyorum oda çok alerjik bi sebze degil. Başka bibsey verdin mi?
Ek gıdadan sonra mı oldu acaba alerji ağız kenarlarında olurmuşUzun zamandır hafif hafif vardı ama bugün sanki daha bi çoğalmış gibi geldi hafiften doktor önemli değil demişti
İnşallah sorunsuz geçer canımYarın rota menenjit ikinci doz aşılarımız var
Biz epey oldu ek gıdaya geçeli alerji mi acaba yaEk gıdadan sonra mı oldu acaba alerji ağız kenarlarında olurmuş
sidefer kullanıyoruz ama ocean da çok güzel burada kullanan çok bebis varBizde bugün 4. Ay aşımızı olduk geldik. Tabi biz küçük doğduğumuz için kilomuz 5 kilo 800 gram olmuş. 2 kilo 300 gram doğmuştu bebeğim erken doğum olmuştu. Demir ilacı verdi ebe ama ben sağlık ocağındakini kullanmak istemiyorum.. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Ben ocean markayı aldım ama daha başlamadık. D vitamininkinde de ocean kullanıyorum.
Ya ben de 120 veriyorum ama asla doymuyor. Uykuya bile geçemiyor. Sinirleniyor.120 cc veriyorum ben ama hiç emmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?