- 4 Ağustos 2022
- 4.916
- 2.433
- Konu Sahibi Buffalosos
- #61.801
Kıyamam yaDediğine göre 4 5 saat etkiliymis iğne ama bence her çengel takisinda hissetti çocuğum ve daha şiddetli ağladı.insallah ona travma olmasın da bizde kalsın etkisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam yaDediğine göre 4 5 saat etkiliymis iğne ama bence her çengel takisinda hissetti çocuğum ve daha şiddetli ağladı.insallah ona travma olmasın da bizde kalsın etkisi
Mukus durumu benmkinde de var da yeşil olmazdı o yüzden merak ettim. Bn bı takip edeyim gene olursa bakarım duruma göre sağol canım,Benim bebiş tam boşaltmadan biraz emip bırakıyor bazen, o zamanlar rengi daha yeşilimsi oluyor, ben genelde takip ettim ve geçtiğini görünce sorun etmedim. Hatta bazen mukuslu da oluyor o da çok salya da yuttuğu için olabiliyor diyor osman hoca
Var canım ama genel olarak ben bakıyorum.Hıc kımse yokmu canım yardımcı olacak bırakabılecegın şöyle yatıp dınlensrn perısan oldun senın stresın de bebeğe gevıyor
Canım iyi beslendiğinde kaka yeşil olur diye bişey okumuştum bi yerde. Ne kadar doğru bilmiyorumKızlar bebeğim yeşil kaka yaptı dün ayıptır söylemesi etli nohut yedim. Ondan mı oldu alerjik bişey mi başka belirtisi yok mızmızligi dışında bide kazasında ip gibi siyah bişey gördüm o da hadi demir ilacindan desem. Renk niye yeşil olduki sadece anne sütü Aliyo ek gıda denemesi bile yapmadım
Apandisit olsa duramazdık onun ağrısı çok başka. Bence içeride açılan kesilerden kaynaklı, sanirim fasya yada karin kası kesiği bu kadar acıtıyormuş. Bastırınca açıyor dar giyince açıyor eğilip kalkarken torba gibi hissediyorumEvet göbegin sag alt bölümü acaba apandisit falan mi diyorum ama o da bu kadar bekletmez sizinde elleyince yada normal otururken bile oluyor mu agriniz
Hadi yaa bu en güzel ihtimalmis oyleyseCanım iyi beslendiğinde kaka yeşil olur diye bişey okumuştum bi yerde. Ne kadar doğru bilmiyorum
Yok canım normal panik yapma. Bende doktora sormuştum yeşil kaka normal dediYani sirayla veriyorum ama bence memeler terbiye oldu öyle taş gibi olmuyor ama süt var o zman da on süt son süt olayı oluyor mu ki?
Görümcem 3 çocuğu var Dr a götür dedi Allah Allah bn mi panik yaptım acaba normal mi diyorsunuz bn alerjiden şüphelendim ama
Yatırcan dövecen bunları he. Gidin içerde oynayın işim var diyorum gel kızım anne kovdu bizi diyo suratını kapıya kopya edeceğim haberi yokAynen öyle. Eşim herşeyi yapıyor ama ben 2 saat al bak dediğimde başından atıyor oğlum seni diyor. Bana kitledin çocuğu felan diyor. Hiç hakkım yokmuş gibi. Sadece anne değilim ben diyorum anlamıyor bazen
Aynısı valla. Annen seni istemiyor diyor bideYatırcan dövecen bunları he. Gidin içerde oynayın işim var diyorum gel kızım anne kovdu bizi diyo suratını kapıya kopya edeceğim haberi yok
Bizi gucendirdiklerinin farkında değiller bence kendilerince şaka yapıyorlar.Aynısı valla. Annen seni istemiyor diyor bide
Bizimkide 2 gündür aynı yaa, deli ediyo gündüz yapışik, sürekli agliyo..Benimki az duruldu dedim 2 gündür burnumdan getiriyor çığlık kıyamet
Yoğurt veriyosan o gaz yapıyo baya.. Benim kız da yoğurt yediği günler gaz baya oluyoBizimkide 2 gündür aynı yaa, deli ediyo gündüz yapışik, sürekli agliyo..
Gazi oluyo bide geç uyuyo, agla. Ağla
Evet ayni anlattiginiz gibi benimdeApandisit olsa duramazdık onun ağrısı çok başka. Bence içeride açılan kesilerden kaynaklı, sanirim fasya yada karin kası kesiği bu kadar acıtıyormuş. Bastırınca açıyor dar giyince açıyor eğilip kalkarken torba gibi hissediyorum
O bir şey hatırlamayacak inşallahDediğine göre 4 5 saat etkiliymis iğne ama bence her çengel takisinda hissetti çocuğum ve daha şiddetli ağladı.insallah ona travma olmasın da bizde kalsın etkisi
Nedir bu ya gökyüzü mü hareketlendi ne yaptı bilgisi olanlarBizimkide 2 gündür aynı yaa, deli ediyo gündüz yapışik, sürekli agliyo..
Gazi oluyo bide geç uyuyo, agla. Ağla
Ben demire basladiktan sonra kaka yesillesti doktora sordum demirden olur dedi. Benimki de sadece anne sütü ve henız ek gidaya baslamadim. Huzursuzlugu gazi vs yoksa cok takilmaKızlar bebeğim yeşil kaka yaptı dün ayıptır söylemesi etli nohut yedim. Ondan mı oldu alerjik bişey mi başka belirtisi yok mızmızligi dışında bide kazasında ip gibi siyah bişey gördüm o da hadi demir ilacindan desem. Renk niye yeşil olduki sadece anne sütü Aliyo ek gıda denemesi bile yapmadım
Beni kocam da sözde şaka yapiyordu ben zamaninda cok ciddi uyardim. Beni anlamani beklemiyorum ama yalniz kalma istegime saygi duyacaksin senin tek isin beni hoş tutmak ben iyiysem bebek de iyi degilsem bebek de iyi degil dedim. Simdi daha dikkatliBizi gucendirdiklerinin farkında değiller bence kendilerince şaka yapıyorlar.
Ya bir de ne zaman oyalasin diye bebemi kocama versem dibimde bitiyorlar gecen kapiyi kapattim gelmesinler diyeYatırcan dövecen bunları he. Gidin içerde oynayın işim var diyorum gel kızım anne kovdu bizi diyo suratını kapıya kopya edeceğim haberi yok