- 19 Haziran 2023
- 265
- 378
- 23
Zordu ama umutluydum Allahtan ümit kesilmezmiş. Şimdi dualarım umudum hep olumlu yönde senin içinde aynı şeyleri hissediyorum amin inşallahÖnce bende çok ağladım ama sonra doktor da kanama değil ama stres bebeği düşürür diyince sakinleşmek çalıştım. Eminim o 1 ay sizin için de çok zor geçmiştir bende inşallah hemen geçiririm. Rabbım isteyip de bebek sahip olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 2 senedir vajinismus yüzünden bebek sahibi olamamıştım inşallah benim de sizinki gibi olur ve kanama alanı tamamen kaybolur. Çok teşekkür ederim.
Canım İngiliz nanesi yağı diye bir şey var. Ondan aldım başım ağrıyınca sürüp biraz elimle masaj yapıyorum iyi geliyor. Hatta dişim ağrıyınca dişime de sürüyorum onu da sakinleştiriyor.Kızlar sabahtan beri başım ağrıyor. Sanırım sıcaklar tetikledi. Bu saatte doktora da soramadım içebileceğim bir ağrı kesici var mı bildiğiniz?
Canım çok geçmiş olsun. Bayramın şok günü bende aynısını yaşadım hatta ben kan sulandırıcı kullandığım için paçalarımdan falan kan akıyordu aşırı yoğun bir kanama oldu. Ama çok şükür bebeklerim iyiler. Deşiğin gibi bana da iğne yaptılar ve yatacaksın dediler. Hala yatmaya devam ediyorum ama sürekli kahverengi rengi akıntı oluyor ve pıhtı atıyor vücut. kanama alanı çok küçüldü bu hafta da yat sonra vücut tamamen atmış olur dedi doktor. Bu süreçte hafta da 1-2 kere doktora gittim hep , bebekleri kontrol ettiler ve kanama alanını kontrol ettiler sürekli. Seninki de geçecek , sadece sabırArkadaşlar bugün akşam üzeri regl sekildinde kanamam geldi. Regl vaktine göre bugün 7+4 dü. Hemen bebegimizi kaybettik diye doktora gittik çok şükür kalp atisini devam ediyormuşhatta bugün ilk defa duyduk. Ultrasomda 6+6 cikti Ama düşük riski devam ediyor sadece tuvalete kalksbilirsin dedi iğne vuruldu ve fitil verildi. Gerçekten çok korkuyorum bu şekilde kanamanın devamı gelir diye. Ben çok anlamıyorum fotoğrafı ekledim kanama alanı falan fazla gözüküyor mu. (Kimseyi de boşuna strese sokmak istemedim ama burada duyduğum kötü şeylerden fazla iyi şeylere odaklanıyorum. O yüzden fikrinizi almak başına gelmiş olanların düşüncelerini öğrenmek istiyorum )
Bu gün sabah içmiycem bakalım bide öyle deniyimBen kullanıyordum gebelikten öncesinde de sonrasında da. 6. Haftamda mide bulantılarım başladı doktora söyledim bu ilacında tetikleyebileceğini söyledi. Son zamanlarda ilacı içince de senin gibi oluyordum. Ağır geliyordur dedi değiştirdik canım
Ay inşallah bir an önce geçerBen kullanmıştım yıllar önce beden ilaca alışana kadar malesef öyle etkiler yapıyor.
Başlıyorum hemenSabah aç karnına kayısı denedim gerçekten faydalı oldu sizde deneyin
Eger calismiyorsan kendini halsiz hissettiğinde zorlama yat dinlen uyu 1 hafta kadar sonrasında beden alışıyor ilaca.Ay inşallah bir an önce geçer
Icmemezlik etme yada doktora danışarak bırak. Hatırladığım kadarıyla vitamin tarzı bi şeydi. Yada akşam yemekten sonra yatmaya yakın atBu gün sabah içmiycem bakalım bide öyle deniyim
Çalışmıyorum zaten sürekli uykum var dün gün boyu yattım her haldeEger calismiyorsan kendini halsiz hissettiğinde zorlama yat dinlen uyu 1 hafta kadar sonrasında beden alışıyor ilaca.
Evet vitamin içeriği cok geniş . Yok bırakmam zaten sadece öğünü değiştiricemIcmemezlik etme yada doktora danışarak bırak. Hatırladığım kadarıyla vitamin tarzı bi şeydi. Yada akşam yemekten sonra yatmaya yakın at
Gebeliğin vermiş olduğu halsizlik uyku halide oluyor bide ilacın etkisi vs biraz daha fazla hissedersin. Yemene içmeye dikkat et ve yat dinlen bu günlerde geçecek her günümüz kıymetli heleki ilk gebelikse herseyin tadını çıkartmaya bak. Allahin izniyle doğuma da ulasicaz her an bizler için çok özel bi süreç. Zorlandiginda bebisinle konuş seneye bu zamanlar neler yapabilirsiniz onlari anlat. Ben kötü oldugumda bebise yogunlasip bolca konusuyorum. Suan çok minnak olmasına rağmen ona iyi geldiğini hissediyorum. Rabbım kolaylık versin. kendine zaman verÇalışmıyorum zaten sürekli uykum var dün gün boyu yattım her halde
Yada çok çok zorlanirsan doktoruna danış. Gebelikten bağımsız bi zaman cinko içeren takviye kullanmıştım bana ağır gelmisti doktor iptal ettirmişti. Belki değişim yapabilir. Sabredebilecek durumdaysan devam et çünkü güzel içeriği olan bi ilacEvet vitamin içeriği cok geniş . Yok bırakmam zaten sadece öğünü değiştiricem
İnşallah canım saglıklı olsunlar öncelikle ama insanın gönlünden geçiyor bişiler bnm bitane kızım var hep aklım erkege gidiyor bütün ultrason görüntülerine erkek diyesm geliyorBende erkek hissediyorum inşallah gönlümüzdekini kucaklarımıza verir allah sağlıkla canım
inşallah gönlümüzdekini kucağımıza verir allah sağlıklaİnşallah canım saglıklı olsunlar öncelikle ama insanın gönlünden geçiyor bişiler bnm bitane kızım var hep aklım erkege gidiyor bütün ultrason görüntülerine erkek diyesm geliyorson 15 gün cinsiyet ögrenmek için
Amin inşallah bir de dün iğne vuruldu fitili de yaptım ama kan gelmeye devam ediyor normal ki ya da ne zaman geçecekZordu ama umutluydum Allahtan ümit kesilmezmiş. Şimdi dualarım umudum hep olumlu yönde senin içinde aynı şeyleri hissediyorum amin inşallah
O zaman kanamanın gelmeye devam etmesi normal demi benim de şu an kanamam devam ediyor ve adet olacakmış gibi sancim var inşallah benim de hemencik geçer size de çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinCanım İngiliz nanesi yağı diye bir şey var. Ondan aldım başım ağrıyınca sürüp biraz elimle masaj yapıyorum iyi geliyor. Hatta dişim ağrıyınca dişime de sürüyorum onu da sakinleştiriyor.
Canım çok geçmiş olsun. Bayramın şok günü bende aynısını yaşadım hatta ben kan sulandırıcı kullandığım için paçalarımdan falan kan akıyordu aşırı yoğun bir kanama oldu. Ama çok şükür bebeklerim iyiler. Deşiğin gibi bana da iğne yaptılar ve yatacaksın dediler. Hala yatmaya devam ediyorum ama sürekli kahverengi rengi akıntı oluyor ve pıhtı atıyor vücut. kanama alanı çok küçüldü bu hafta da yat sonra vücut tamamen atmış olur dedi doktor. Bu süreçte hafta da 1-2 kere doktora gittim hep , bebekleri kontrol ettiler ve kanama alanını kontrol ettiler sürekli. Seninki de geçecek , sadece sabır
Ben de aynıyım vallaİnşallah canım saglıklı olsunlar öncelikle ama insanın gönlünden geçiyor bişiler bnm bitane kızım var hep aklım erkege gidiyor bütün ultrason görüntülerine erkek diyesm geliyorson 15 gün cinsiyet ögrenmek için
Dayanırım ya alışınca düzelir elbetYada çok çok zorlanirsan doktoruna danış. Gebelikten bağımsız bi zaman cinko içeren takviye kullanmıştım bana ağır gelmisti doktor iptal ettirmişti. Belki değişim yapabilir. Sabredebilecek durumdaysan devam et çünkü güzel içeriği olan bi ilac
Ne güzel yazmışsın canm ya . Evet ilk gebelik . Her fırsatta konuşuyorumGebeliğin vermiş olduğu halsizlik uyku halide oluyor bide ilacın etkisi vs biraz daha fazla hissedersin. Yemene içmeye dikkat et ve yat dinlen bu günlerde geçecek her günümüz kıymetli heleki ilk gebelikse herseyin tadını çıkartmaya bak. Allahin izniyle doğuma da ulasicaz her an bizler için çok özel bi süreç. Zorlandiginda bebisinle konuş seneye bu zamanlar neler yapabilirsiniz onlari anlat. Ben kötü oldugumda bebise yogunlasip bolca konusuyorum. Suan çok minnak olmasına rağmen ona iyi geldiğini hissediyorum. Rabbım kolaylık versin. kendine zaman ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?