• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Kızlar decavit kullanan varmı dün verdi doktor cok bulantı yaptı bende gün boyu sarhoş gibi oldum ya
Ben kullanıyordum gebelikten öncesinde de sonrasında da. 6. Haftamda mide bulantılarım başladı doktora söyledim bu ilacında tetikleyebileceğini söyledi. Son zamanlarda ilacı içince de senin gibi oluyordum. Ağır geliyordur dedi değiştirdik canım

Bende erkek hissediyorum inşallah gönlümüzdekini kucaklarımıza verir allah sağlıkla canım😍
Ultrasona göre Ramzi teorisinde sizinki erkek oluyor ama teori tabi sadece inşallah gönlünüzden geçen olur 😍

Ramziye göre erkek ama 9+5 te bi çıkıntı göremedim nuba göre değil mi acaba :)
Ramzide sadece yerleşme yerine bakılıyor nub için daha erken 11-12. Haftalarda bakıyorlar 🙈 kemik yapısına ölçüsüne göre

Kızlar sabahtan beri başım ağrıyor. Sanırım sıcaklar tetikledi. Bu saatte doktora da soramadım içebileceğim bir ağrı kesici var mı bildiğiniz?

Arkadaşlar bugün akşam üzeri regl sekildinde kanamam geldi. Regl vaktine göre bugün 7+4 dü. Hemen bebegimizi kaybettik diye doktora gittik çok şükür kalp atisini devam ediyormuş 😊hatta bugün ilk defa duyduk. Ultrasomda 6+6 cikti Ama düşük riski devam ediyor sadece tuvalete kalksbilirsin dedi iğne vuruldu ve fitil verildi. Gerçekten çok korkuyorum bu şekilde kanamanın devamı gelir diye. Ben çok anlamıyorum fotoğrafı ekledim kanama alanı falan fazla gözüküyor mu. (Kimseyi de boşuna strese sokmak istemedim ama burada duyduğum kötü şeylerden fazla iyi şeylere odaklanıyorum. O yüzden fikrinizi almak başına gelmiş olanların düşüncelerini öğrenmek istiyorum )

Eklentiler

• 20230715_223319.jpg
    20230715_223319.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 20230715_223306.jpg
    20230715_223306.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün akşam üzeri regl sekildinde kanamam geldi. Regl vaktine göre bugün 7+4 dü. Hemen bebegimizi kaybettik diye doktora gittik çok şükür kalp atisini devam ediyormuş 😊hatta bugün ilk defa duyduk. Ultrasomda 6+6 cikti Ama düşük riski devam ediyor sadece tuvalete kalksbilirsin dedi iğne vuruldu ve fitil verildi. Gerçekten çok korkuyorum bu şekilde kanamanın devamı gelir diye. Ben çok anlamıyorum fotoğrafı ekledim kanama alanı falan fazla gözüküyor mu. (Kimseyi de boşuna strese sokmak istemedim ama burada duyduğum kötü şeylerden fazla iyi şeylere odaklanıyorum. O yüzden fikrinizi almak başına gelmiş olanların düşüncelerini öğrenmek istiyorum )
Çok geçmiş olsun öncelikle
Her kanama düşük olacak diye bir şey yok
Üst üste 2 ay adet gördüğü için gebeliğini geç öğrenen bile biliyorum bu şekil kanama yaşayıp gebeliği sağlıkla sonuçlanan da
Kaç mm imiş kanama alanı

Geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 ultrasonda kanama alanını seçemedim ben yoğun mu değil acaba bilemedim ama kanama ile gebeliği devam eden cok kişi var forumda 🙏🏻 yatın kalkmayın doktoru dinleyin her şey yolunda 🥰 iğne de etkili tutunması için

Çok geçmiş olsun öncelikle
Her kanama düşük olacak diye bir şey yok
Üst üste 2 ay adet gördüğü için gebeliğini geç öğrenen bile biliyorum bu şekil kanama yaşayıp gebeliği sağlıkla sonuçlanan da
Kaç mm imiş kanama alanı
Kendi doktorum degildi bi de ağlamaktan hiç aklıma gelmedi. İnşallah dediğiniz gibi olur doktor da sizin gibi her kanama düşük olacak diye birsey yok ama riskin var dedi. Teşekkür ederim yorumunuz için 😊
Geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 ultrasonda kanama alanını seçemedim ben yoğun mu değil acaba bilemedim ama kanama ile gebeliği devam eden cok kişi var forumda 🙏🏻 yatın kalkmayın doktoru dinleyin her şey yolunda 🥰 iğne de etkili tutunması için
Sormayı unutmuşum kanama alanı nasıl diye. Ama gerçekten regl şeklindeydi çamaşırı ve pijamam batmisti. Güzel yorumun icin cok teşekkür ederim. Köye annemlerin yanına gidicem hemencik 1 ay geçse 😊

Kendi doktorum degildi bi de ağlamaktan hiç aklıma gelmedi. İnşallah dediğiniz gibi olur doktor da sizin gibi her kanama düşük olacak diye birsey yok ama riskin var dedi. Teşekkür ederim yorumunuz için 😊

Sormayı unutmuşum kanama alanı nasıl diye. Ama gerçekten regl şeklindeydi çamaşırı ve pijamam batmisti. Güzel yorumun icin cok teşekkür ederim. Köye annemlerin yanına gidicem hemencik 1 ay geçse 😊
Strese sokmadan kendinizi bol bol dinlenin inş bir şey olmaz ❤️

Eskilerin üstüne görme diye adlandırdığı kanamalar bunlar 🤗 rahimde ki kese dışı kanamayı atmıştır , 1 ay full yat canım bir süre sonra tamamen bitebilir kanama alanı

Strese sokmadan kendinizi bol bol dinlenin inş bir şey olmaz ❤️
8
Eskilerin üstüne görme diye adlandırdığı kanamalar bunlar 🤗 rahimde ki kese dışı kanamayı atmıştır , 1 ay full yat canım bir süre sonra tamamen bitebilir kanama alanı
Gerçekten ikinize de çok teşekkür ederim güzel bisey duymak hemen modumu yükseltiyor 😊😁

Bende senin yaşadığını yaşadım canım 6. Haftamda kanamam oldu gittim kalp atışını duymamıştım acilde kanamam kontrol edilirken duydum büyük bir umut gerçekten. İğne oldum ve 1 kutu progestan kullandım evde hep dinlendim birşey yapmadım. 8. Haftamda kontrolüm vardı kanama alanı tamamen gitmişti epey büyüktü yani kesenin tam yanıydı. Çok şükür şuan iyiyiz dinleniyorum hala çok yormuyorum kendimi 10. Haftaya giriyoruz 😊 Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum korkunu endişeni ama hiç korkma rahatla ve dinlen bolca ❤️

Bende senin yaşadığını yaşadım canım 6. Haftamda kanamam oldu gittim kalp atışını duymamıştım acilde kanamam kontrol edilirken duydum büyük bir umut gerçekten. İğne oldum ve 1 kutu progestan kullandım evde hep dinlendim birşey yapmadım. 8. Haftamda kontrolüm vardı kanama alanı tamamen gitmişti epey büyüktü yani kesenin tam yanıydı. Çok şükür şuan iyiyiz dinleniyorum hala çok yormuyorum kendimi 10. Haftaya giriyoruz 😊 Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum korkunu endişeni ama hiç korkma rahatla ve dinlen bolca ❤️
Önce bende çok ağladım ama sonra doktor da kanama değil ama stres bebeği düşürür diyince sakinleşmek çalıştım. Eminim o 1 ay sizin için de çok zor geçmiştir bende inşallah hemen geçiririm. Rabbım isteyip de bebek sahip olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 2 senedir vajinismus yüzünden bebek sahibi olamamıştım inşallah benim de sizinki gibi olur ve kanama alanı tamamen kaybolur. Çok teşekkür ederim.😊😊

Back