Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pahalı ikili test yaptırıcaz muhtemelen, belki sonuca göre gerek olursa inşallah olmaz o zaman yapılabilir dedikKızlar 2li tarama testi mi yaptıracaksınız yoksa direk fetal dna testi mi? Birçok yerde fetal dna testinin yüzde 99.9 doğru sonuç verdiğini okudum sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ne kadar peki? Her hastane yapıyor mu acaba ?Çok pahalı ikili test yaptırıcaz muhtemelen, belki sonuca göre gerek olursa inşallah olmaz o zaman yapılabilir dedik
Allahim en kısa zamanda sağlıkla nasıp etsin canımKızlar merhabacanım B Buffalosos beni tablodan silebilirsin , bugün gittim doktora hiç gelişmemiş normalde kalp atışı duymamız lazımdı benim beta 1100 lerde kalmış maalesef ve içerde kanama çok fazlaymış başka bi doktor Progestan başlamıştı bu doktor artık onu bırakabilirsin dedi bu hafta düşmesini beklicez olmazsa kürtaj yapacaz dedi
sat 27 mayıstı 7+0 olması lazımdı bugün
En son 8-10 bin diye okumuştum hastaneleri bilmiyorum canım ben de küçük bir yerdeyim muhtemelen olduğum yerde yokturNe kadar peki? Her hastane yapıyor mu acaba ?
Çok fazlaymış gerçekten.En son 8-10 bin diye okumuştum hastaneleri bilmiyorum canım ben de küçük bir yerdeyim muhtemelen olduğum yerde yoktur
Hani 2-3 bin olsa yine düşünmez yaptırırdım fiyat yüksek inş bisey çıkmaz ikilideÇok fazlaymış gerçekten.
İnşaAllah canımHani 2-3 bin olsa yine düşünmez yaptırırdım fiyat yüksek inş bisey çıkmaz ikilide
Teşekkür ederim canım çok sağol
Kızlar merhabacanım B Buffalosos beni tablodan silebilirsin , bugün gittim doktora hiç gelişmemiş normalde kalp atışı duymamız lazımdı benim beta 1100 lerde kalmış maalesef ve içerde kanama çok fazlaymış başka bi doktor Progestan başlamıştı bu doktor artık onu bırakabilirsin dedi bu hafta düşmesini beklicez olmazsa kürtaj yapacaz dedi
sat 27 mayıstı 7+0 olması lazımdı bugün
Teşekkür ederim canımAllahim en kısa zamanda sağlıkla nasıp etsin canımçok geçmiş olsun
İnşallah o günlerde gelir buraya mutlu mutlu yazmak nasip olurÇok geçmiş olsun.en kısa zamanda saglıklı gebeligin olur inşallah.kendini üzme lütfen saglıksız oldugu için gelişmedi..bende bi kayıp yaşadım seni çok iyi anlıyorum saglıklı gebeligin olunca bugünleri unutucaksın![]()
1 aydır çekiyorum, nasıl geçecek hala bilmiyorumKızlar kabızlık ve gaz problemi çekiyorum 2 gündür inanılmaz bir şişkinliğim var çok fena da sancı yapıyorbenim gibi olanlar var mı ?
Kız çocuk annenin güzelliğini alır erkek çocuk anneye güzellik verir derler bizim oradaYaa maşallah ne güzel ben de önceden hamile arkadaşlarıma bakar ne güzel oldular derdim ben de tam tersi bi çirkinlik geldi anlatamam aynaya bakmıyorumönce sivilcelendim onlar geçti ama bi ışığım söndü sanki
![]()
İçimdeki his erkek dediMerhaba kızlar bize de cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz :) 5, 6 ve 9+5 te karından çekilmiş ultrason fotoğraflarımız Eki Görüntüle 3272993 Eki Görüntüle 3272994
Şu an tek umudum bu haha 9 ay çirkin olayım sıkıntı yok kız olacaksaKız çocuk annenin güzelliğini alır erkek çocuk anneye güzellik verir derler bizim orada![]()