- 27 Nisan 2023
- 633
- 715
- 23
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 haftadır böyleyim çok berbat birşeyKızlar kabızlık ve gaz problemi çekiyorum 2 gündür inanılmaz bir şişkinliğim var çok fena da sancı yapıyorbenim gibi olanlar var mı ?
Gerçekten inanılmaz kötü birşey bu birde kabızlık eklendi üstüne2-3 haftadır böyleyim çok berbat birşeyve kendimi 100 kilo gibi hissediyorum
Sabah uyanınca aç karnına gün kurusu ye hergün düzenli devam edersen kabızlık sorunu ortadan kalkıyor canim. Hem günkurusu yararlıymış araştırmıştımGerçekten inanılmaz kötü birşey bu birde kabızlık eklendi üstüne![]()
Evet canım duydum bende deneyeceğim bunu teşekür ederim çok felaket birşeymişSabah uyanınca aç karnına gün kurusu ye hergün düzenli devam edersen kabızlık sorunu ortadan kalkıyor canim. Hem günkurusu yararlıymış araştırmıştım
Canım.. çok geçmiş olsunKızlar merhabacanım B Buffalosos beni tablodan silebilirsin , bugün gittim doktora hiç gelişmemiş normalde kalp atışı duymamız lazımdı benim beta 1100 lerde kalmış maalesef ve içerde kanama çok fazlaymış başka bi doktor Progestan başlamıştı bu doktor artık onu bırakabilirsin dedi bu hafta düşmesini beklicez olmazsa kürtaj yapacaz dedi
sat 27 mayıstı 7+0 olması lazımdı bugün
Teşekkür ederim canım , evet sağlıklı değilse böylesi en iyisi olacak belkide kendimizi böyle teselli ediyoruz, rabbim hepinizin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanım.. çok geçmiş olsunAralık ayında benzer bir kayıp yaşadım parça olmaması için kürtaj yaptılar bende.. seni çok iyi anlıyorum inşallah tekrar en doğru zamanda sağlıkla olacaktır.. embriyolar sağlıksız olduğu için gelişmiyormuş vücut atmaya çalışıyormuş sağlıkla olsun bir dahaki şükür hamile kalabiliyorsun
![]()
Cok geçmiş olsun canım en hayırlısı böyleymiş. Doğru zaman şimdi değildi, ve Allah seni korudu lütfen böyle düşün. Kanama alanın cokmus ya kanaman oluyor muydu ağrı vs Allah şifa versin en kısa zamandaKızlar merhabacanım B Buffalosos beni tablodan silebilirsin , bugün gittim doktora hiç gelişmemiş normalde kalp atışı duymamız lazımdı benim beta 1100 lerde kalmış maalesef ve içerde kanama çok fazlaymış başka bi doktor Progestan başlamıştı bu doktor artık onu bırakabilirsin dedi bu hafta düşmesini beklicez olmazsa kürtaj yapacaz dedi
Canımmm beğenmene çok sevindim bende sipariş ettim ama henüz gelmediuvercinka65 Kitap geldi harika
çok akıcı şekilde yazmış sohbet eder gibi kaygıları gideriyor.
Yanında bir kart yollamışlar önlü arkalı kartın bir yüzünde kız çocuğu var arkasında dolunaygörür görmez şok geçirdim kızım olursa dolunay anlamı olsun diye Luna ismini vereceğiz çok uzun zamandır çok net istediğimiz bir isim bu tesadüf mü haberci mi bilmiyorum ama çok mutlu oldum
![]()
Karından ise Ramzi teorisine göre erkek ama tabi kesinliği yok bununB Buffalosos Bugün kalp atışını duyduk 7+3 her şey çok güzel dedi doktorum bu görüntüden kız mi erkek mi anlaşılır mı kalp atışı 160 olduğunu söylediEki Görüntüle 3272906
Kitap çok akıcı keşke önceden bilseydim çok rahatlatıyor özellikle düşükleri anlattığı bölüm bile çok iyi gelir gelmez başla bir saatte biter tüm kitapCanımmm beğenmene çok sevindim bende sipariş ettim ama henüz gelmedidemek ki Luna gelmeden haberini göndermiş
![]()
Ben en çok doğum fobimi yenmek için okumak istiyorum çünkü ne yazık ki ameliyat dikiş fobim var kendimde olan dikişte çok kötü oluyorum( travma kaynaklı) normal doğumda korkutuyor bu kitap belki iyi gelir diye okumak istiyorumKitap çok akıcı keşke önceden bilseydim çok rahatlatıyor özellikle düşükleri anlattığı bölüm bile çok iyi gelir gelmez başla bir saatte biter tüm kitap![]()
Çok teşekkür ederim canım benimCok geçmiş olsun canım en hayırlısı böyleymiş. Doğru zaman şimdi değildi, ve Allah seni korudu lütfen böyle düşün. Kanama alanın cokmus ya kanaman oluyor muydu ağrı vs Allah şifa versin en kısa zamanda![]()
Cok çok geçmiş olsun. Rabbım tez zamanda sağlıklı hayirli evlat nasip etsin. Sanirim sizin doğal gebelikti. Gebe kalabiliyorsun yani bedenin gebelik için hazır. Adet sonrasında tekrar denersiniz. Bu süreçte de hurma kaju badem fındık ceviz doğal bal yumurta yiyebilirsen avakado tüketmeye calis bunlar yumurtayı çok güzel geliştiriyor. Gelecek aylar için daha sağlıklı sonuc alacaksın allahin izniyle. Bizim bilmediğimiz yaradanin bildiği bir hayır yada şer mutlaka vardır. Dualarımda olacaksın. Güzel haberlerini ilerleyen zamanlarda senden almak nasip olsun. ❤❤Çok teşekkür ederim canım benimBenim hiç lekelenmem olmadı canım diğer doktor ultrason da kanamayı görünce progestan başlamıştı hiç ağrım olmadı, bu doktor da eğer progestan olmasaydı şimdiye düşerdi dedi
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah canını sıkma her şey olacağına varır, umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edersinKızlar merhabacanım B Buffalosos beni tablodan silebilirsin , bugün gittim doktora hiç gelişmemiş normalde kalp atışı duymamız lazımdı benim beta 1100 lerde kalmış maalesef ve içerde kanama çok fazlaymış başka bi doktor Progestan başlamıştı bu doktor artık onu bırakabilirsin dedi bu hafta düşmesini beklicez olmazsa kürtaj yapacaz dedi