- 4 Ağustos 2022
- 5.546
- 2.711
- 103
Hemen hemen aynı canım. Bende de özel hastane de doğumhane katında ebe bakmıştı ama orda da ultrason bakma hakkım yok ama yine de bakim dedi kalitesiz bir ultrasonla bakmaya çalıştı ama görünmedi. Sadece kanamaya baktı sabah gel dedi. Bana çok saçma geldi bence bir nöbetçi kadın doğumcu olmalı hastanelerdeBen 10 gün boyunca kahverengi lekelenme yaşamış biri olarak söylim. Orduda yaşıyorum devlette kadın doğumcu yok pratisyen var ve kan tahlili istemişti sonucu beklemeden özel kendi hastaneme gittim doğumhane katına yönlendirip ebe ultrasonda bakıp doktorumu telefonla arayıp bilgi vermişlerdi üç gece gittim bu şekilde kalp atışı duyulduğu için doktor gece gelmiyor iğne ve serum verip yolladılar hepsinde beni Yani doğumhane katında benim hastanemde bakılıyor
Bizde her gün ilişki oldu sık sıkCinsiyet konusunda bende çok takıntılıyım o yüzden cinsiyetini öğrenmeye gitmiyicem doğumda öğrenmek çok daha iyi olacak etkilenmek ve bebeğe de bunu hissettirmek istemiyorum . Tüm tuşlara bastık sık ilişki ve yumurtlama öncesi gibi ( 8haziran son ilişki 11 haziran yumurtlama) kız bebek olur artk inşallah yoksa ev erkek yurduna dönecek evde çokça erkek var
Bence alınır ya aldırcam böyle gezemeyizHanımlar bir şey soracağım. Bana doktorum hamilelik boyunca saç boyamayı yasakladı. Peki, kaş aldırma sizce?
Canım rica etsem fotosunu atarmısın
Benimde sanki cildim eskiye göre daha güzel olduKızlar cildim pasparlak ısıl ısıl oldu yaamaaa çenemde sivilce çıktı küçük küçük sivilceler de var ama cilt tonum parladı
Erkek çocuk görmek istemiyorum bende artk ciddenBizde her gün ilişki oldu sık sıkyani açık gerekirse testerondan içim sisti etraf erkek dolu asla kız çocuk yok çevremizde
Doğuma kadar bekleme olayını hayatta yapamam ben ya fena sabır ister
Evet bence de olmalı zaten çok stres oluyorum bu durumdan gece bir şey olursa doktor bulamayacam diye umarım sağlıkla atlatırız bu dönemiHemen hemen aynı canım. Bende de özel hastane de doğumhane katında ebe bakmıştı ama orda da ultrason bakma hakkım yok ama yine de bakim dedi kalitesiz bir ultrasonla bakmaya çalıştı ama görünmedi. Sadece kanamaya baktı sabah gel dedi. Bana çok saçma geldi bence bir nöbetçi kadın doğumcu olmalı hastanelerde
Gönlünüze göre olsun sağlıkla gelsinler inşallah 3 kız 1 erkek veya 3 erkek 1 kız olduğunu gördüm ben hep 2 kız 2 erkek olsa ne kadar güzel olur sağlıkla alın kucağınızaKızlar bende her ikisinden de olan belirtiler var, napcam bilemedim, deyin hele benim bebeklerin cinsiyeti ne olacak. İçine doğan hisseden var mı?
İnşaAllah canımEvet bence de olmalı zaten çok stres oluyorum bu durumdan gece bir şey olursa doktor bulamayacam diye umarım sağlıkla atlatırız bu dönemi
İnşallah çok çok amin Allahım isteyene nasip etsin gönlündekiniErkek çocuk görmek istemiyorum bende artk ciddenzor olacak ama yapacağım çünkü çok fena kafayı bozdum kız bebekle
Olacak ama ya inşallah ikimizinde kızı hemde prenses gibi büyüteceğiz
Ben bildiğin şişti karnım ödem gibi vall karnımı içeri çekmeye çalışıyorum olmuyor sankiKızlar benim böyle şişkinliğim ve midem ağrım çok fazla sizde de var mı karnım sert gibi elimle bakıyorum sknti yok ama sanki şişkinliğim çok gibi sizde de var mı ya da arada oluyor mu böyle durum
Benimki de öyle ve afedersiniz bende gaz problemi ve kabızlık oldu bi kaç gündür karnımda aşırı şişmişKızlar benim böyle şişkinliğim ve midem ağrım çok fazla sizde de var mı karnım sert gibi elimle bakıyorum sknti yok ama sanki şişkinliğim çok gibi sizde de var mı ya da arada oluyor mu böyle durum
Kuzenimin 2 oğlu var eşi tekrar hamile, hepimiz erkek hissediyoruz. Annem de kuzenime; hazır mısın 3. erkeğe futbol takımı kuracaksın dedi. O da dedi ki valla hiçte futbol takımı kurmam, hayvanat bahçesi kuracağımCinsiyet konusunda bende çok takıntılıyım o yüzden cinsiyetini öğrenmeye gitmiyicem doğumda öğrenmek çok daha iyi olacak etkilenmek ve bebeğe de bunu hissettirmek istemiyorum . Tüm tuşlara bastık sık ilişki ve yumurtlama öncesi gibi ( 8haziran son ilişki 11 haziran yumurtlama) kız bebek olur artk inşallah yoksa ev erkek yurduna dönecek evde çokça erkek var
Hahahahhaha çok iyiymiş geçen birinin de oğlu var kızı olunca demiş ki kızım olunca evde hayvan beslediğimi anladım kız başkaymış demişKuzenimin 2 oğlu var eşi tekrar hamile, hepimiz erkek hissediyoruz. Annem de kuzenime; hazır mısın 3. erkeğe futbol takımı kuracaksın dedi. O da dedi ki valla hiçte futbol takımı kurmam, hayvanat bahçesi kuracağımAllah yardımcınız olsun erkek anneleri çok zor diyorlar
Hiç bilmiyorum canım, ben de erkek annesi olacağım Allah nasip ederse. Yaşayıp göreceğimHahahahhaha çok iyiymiş geçen birinin de oğlu var kızı olunca demiş ki kızım olunca evde hayvan beslediğimi anladım kız başkaymış demişbu kadar korkunç mu yaaa
Bende de durum bu şekilde.Miğdem hiç erimiyor sanki.Karnım da şiş ve göbekli.Benimki de öyle ve afedersiniz bende gaz problemi ve kabızlık oldu bi kaç gündür karnımda aşırı şişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?