2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Sevgili midesi bulanan gebe arkadaşlar siz de kilo verdiniz mi? Bugün tartıldım 2 kilo vermişim son 1 ayda. Çarşamba günü kontrolüm var. Doktor ne diyecek bakalım

Evet kızlar hem uykularım tadsiz tuzsuz hep uyuyorum ama tadı yok hem de bende iki kilo vermişim

Sevgili midesi bulanan gebe arkadaşlar siz de kilo verdiniz mi? Bugün tartıldım 2 kilo vermişim son 1 ayda. Çarşamba günü kontrolüm var. Doktor ne diyecek bakalım
Ben de 2 kilo verdim ilk kilonun %10unu verirsen tehlikeli şu an sıkıntı yok dedi doktor

3 erkek çocuk gerçekten çok zor ne eve sığıyorlar ne dışarı yazı atlatmak ve akıl sağlığımızı koruya bilmek için iki farklı kursa yazdırdık enerjilerini yeterince atabilirseler sevilebilir kıvama gelirler diye düşünüyorum inşallah hayırlısıyla kız evladı olur

Erkek çocukları için özel yaz okulları olmalı sabah 8 akşam 22.00
Gerçi erkek kardeşim 14 yaşında suan 11 yasından beri evde var mı yok mu belli değil okuldan gelir odaya kapanır gel deriz gelmez şimdi de arkadaşlarıyla ayrı bir dünyası var

3 kilo da benden gitti bi yandan seviniyorum doktor biraz kilon var demişti ama aç karna uyumaya çalışmak o kadar zor ki Bazı şeylerin kıymetini şimdi anlıyorum

O kadar uzun saatli yakın çevremde yok malesef biri yüzme biri boks kursu 3 gün birine 3 gün diğerine şeklinde haftanın 6 gününü kapatıyoruz
Ne kadar güzel sakin bir çocuk

Hanımlar bulantılarınız ne alemde ben akşam yatmadan 2 tane prilam aldığım halde 2 gündür yine kusmalarım başladı sanırım bulantılarım git gide artıyor şuan 7+4 oldum. Zaten pik zamanları 8. Haftalar diyorlar genelde inşallah az kaldı

Arkadaşlar cinsiyet öğrenmek için mor lahana testi varmış duyan var mı? Mor lahanayi kaynatıp aynı miktar idrar ile karıstırılıyormus renk mora dönerse kız oluyormus kız asit özellikli olduğu için renk degistiriyormus renk değişmezse erkek oluyormus. Tabiki bilimsel bisey degil belki dogruluk payı bile yoktur ama ben denedim mora döndü

Kızlar bende 2kilo vermişim hatta daha fazla dun aksamdan beri kusuyorum 3aydan sonra geliyor kilolarr dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…