- 4 Ağustos 2022
- 5.546
- 2.711
- 103
Cinayeti ne zaman öğrendiniz?Hiç bilmiyorum canım, ben de erkek annesi olacağım Allah nasip ederse. Yaşayıp göreceğim
Kesinlikle ve bu bende sinir de yapiyorKızlar asla uyuyamaz oldum geceleri yaşayan var mı
Tam 12. haftadaCinayeti ne zaman öğrendiniz?
Bende bütün kemiklerim ağrıyor yaKızlar asla uyuyamaz oldum geceleri yaşayan var mı
Kesinlikle ve bu bende sinir de yapiyor
Ben de garip gaeip rüyalarla uyanıyorum. Sabah olmuş gibi uykum kaçmış oluyo. Bir iki saat sonra tekrae uyuyabiliyorumKızlar asla uyuyamaz oldum geceleri yaşayan var mı
Ben de 2 kilo verdim ilk kilonun %10unu verirsen tehlikeli şu an sıkıntı yok dedi doktorSevgili midesi bulanan gebe arkadaşlar siz de kilo verdiniz mi? Bugün tartıldım 2 kilo vermişim son 1 ayda. Çarşamba günü kontrolüm var. Doktor ne diyecek bakalım
3 erkek çocuk gerçekten çok zor ne eve sığıyorlar ne dışarı yazı atlatmak ve akıl sağlığımızı koruya bilmek için iki farklı kursa yazdırdık enerjilerini yeterince atabilirseler sevilebilir kıvama gelirler diye düşünüyorumKuzenimin 2 oğlu var eşi tekrar hamile, hepimiz erkek hissediyoruz. Annem de kuzenime; hazır mısın 3. erkeğe futbol takımı kuracaksın dedi. O da dedi ki valla hiçte futbol takımı kurmam, hayvanat bahçesi kuracağımAllah yardımcınız olsun erkek anneleri çok zor diyorlar
Erkek çocukları için özel yaz okulları olmalı sabah 8 akşam 22.003 erkek çocuk gerçekten çok zor ne eve sığıyorlar ne dışarı yazı atlatmak ve akıl sağlığımızı koruya bilmek için iki farklı kursa yazdırdık enerjilerini yeterince atabilirseler sevilebilir kıvama gelirler diye düşünüyoruminşallah hayırlısıyla kız evladı olur
3 kilo da benden gitti bi yandan seviniyorum doktor biraz kilon var demiştiSevgili midesi bulanan gebe arkadaşlar siz de kilo verdiniz mi? Bugün tartıldım 2 kilo vermişim son 1 ayda. Çarşamba günü kontrolüm var. Doktor ne diyecek bakalım
O kadar uzun saatli yakın çevremde yok malesef biri yüzme biri boks kursu 3 gün birine 3 gün diğerine şeklinde haftanın 6 gününü kapatıyoruzErkek çocukları için özel yaz okulları olmalı sabah 8 akşam 22.00
Gerçi erkek kardeşim 14 yaşında suan 11 yasından beri evde var mı yok mu belli değil okuldan gelir odaya kapanır gel deriz gelmez şimdi de arkadaşlarıyla ayrı bir dünyası var
Hayır canım kas aldırmaktaa bişey yokHanımlar bir şey soracağım. Bana doktorum hamilelik boyunca saç boyamayı yasakladı. Peki, kaş aldırma sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?