- 17 Nisan 2023
- 1.897
- 1.477
- 31
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #56.961
Geçecektir inşallah en kısa zamandaOlabiliyormuş diye okudum. Çok yorulduğumuz ve kendimize zaman ayıramadığımız için olabilir. Valla benim de eşimle bi iyi günüm varsa diğer günler kötü
Yaaa çok mutlu oldum sizin için bize ebe bir şey demedi doktor da 6 ay dolunca başlatıyorum demişti o da temmuzun başına denk geliyor nasıl mutlu oldum ben de istiyordum anne sütü neredeyse almıyor artık o kadar az alıyor ki
5390 ölçmüş 2 ay 3 günlükkenMerhaba. Bebegim 66 günlük. 63 günlükken 5.350 gr kilosu. Ilk ay 1.500 gr almişti ama 2. Ay 950 gr almış. Niye böyle oldu ki. Oysa birazda toparlansin diye gunde bir kere 60 cc mama bile içiriyorum.sizin bebeler 2. Ayda kaç kiloydu
Evet durdu kahverengi akıntı nadiren oluyor. Doktor spiral yerinde sorun yok dedi. Brufen verdi adetim çok uzun sürdü demiştim. Öyle durumlarda bir iki tane içince durur dedi. 3 ay falan böyle olabilir vücut alışana kadar daha sonra sıkıntı olmaz dediyesilinkizianne siz spiral takmıştınız galiba. Kanamanız durdu mu?
Benim de hala kanama var üstüne adet oldum bide. Sende yan etki yaptı mı? Yanma ateş basması var mı vücudundaEvet durdu kahverengi akıntı nadiren oluyor. Doktor spiral yerinde sorun yok dedi. Brufen verdi adetim çok uzun sürdü demiştim. Öyle durumlarda bir iki tane içince durur dedi. 3 ay falan böyle olabilir vücut alışana kadar daha sonra sıkıntı olmaz dedi
Normal o zman. Bizimde 63 günlükken 5.3505390 ölçmüş 2 ay 3 günlükken
Bende bu kadar erken baslayacagini dusunmuyodum ama püre şeklinde değil sadece suyunu vereceksin dedi. 3 adet ürün dışında başka hiç bi sey vermeyeceksin dedi. Kullandığımız demirin emilimini artırır hem dedi. Püre olmayınca içime sindi benimde.Yaaa çok mutlu oldum sizin için bize ebe bir şey demedi doktor da 6 ay dolunca başlatıyorum demişti o da temmuzun başına denk geliyor nasıl mutlu oldum ben de istiyordum anne sütü neredeyse almıyor artık o kadar az alıyor ki
Hayır yapmadı bende üstüne tekrar adet olmuştum şimdi normal akıntım var artık. Kadın doğum doktoruna gittin mi spirali takan? Veya bi mesaj at sor istersen vücudun tepki mi veriyor acabaBenim de hala kanama var üstüne adet oldum bide. Sende yan etki yaptı mı? Yanma ateş basması var mı vücudunda
Valla sizin böyle yazmanız beni cok heyecanlandırdı cok mutlu oldum ilk tadım deneyimini nolur bize de yazınBende bu kadar erken baslayacagini dusunmuyodum ama püre şeklinde değil sadece suyunu vereceksin dedi. 3 adet ürün dışında başka hiç bi sey vermeyeceksin dedi. Kullandığımız demirin emilimini artırır hem dedi. Püre olmayınca içime sindi benimde.
Ebe anlatırken gözlerim doldu ya. Hic beklemediğim düşünmediğim bi anda anlatınca içim kıpırdadıbelki sizinde bi sonraki aya doktor başlatır. Mama olunca erken olabiliyomus
Gittim kan tahlili yaptı herşey normal spirale baktı güzel oturmuş dedi. Mastit felan da değilsin dedi ona da baktı. Vitaminlere baktı daha onlar çıkmadı ama bana galiba spiral tepki yaptı gibi geliyor ondan sonra böyle olduHayır yapmadı bende üstüne tekrar adet olmuştum şimdi normal akıntım var artık. Kadın doğum doktoruna gittin mi spirali takan? Veya bi mesaj at sor istersen vücudun tepki mi veriyor acaba
Aynı benOlabiliyormuş diye okudum. Çok yorulduğumuz ve kendimize zaman ayıramadığımız için olabilir. Valla benim de eşimle bi iyi günüm varsa diğer günler kötü
Canım doktor ne dedıArkadaşlar bebeğim ilk 2 ay 1er kilo aldı 3. Ay 600 gram kadar aldı. Şimdi 4. Aya girecez 400 gram almış görünüyor. Neden böyle azalıyor kilo alımı normal mi? Bizim gibi olan var mı
Kilo ile ilgili bişey konuşmadık bu gittiğimde soracağım 4. Ayına girmesine 1 hafta varCanım doktor ne dedı
Maşallah bence çok iyi kilo alımınız biz her ay 1 kg aldık 2. Ayda 5kg 3. Ayda 6 kg geldi bizimkiMerhaba. Bebegim 66 günlük. 63 günlükken 5.350 gr kilosu. Ilk ay 1.500 gr almişti ama 2. Ay 950 gr almış. Niye böyle oldu ki. Oysa birazda toparlansin diye gunde bir kere 60 cc mama bile içiriyorum.sizin bebeler 2. Ayda kaç kiloydu
Olur tatlım. Bugun başlayabilir miyim bilmiyorum 4. Ay aşıları yapıldı huysuzlugu var akşam da deneyemem sanirim yarin başlayabilirim ama benim isim belli de olmaz bugünde yapabilirimValla sizin böyle yazmanız beni cok heyecanlandırdı cok mutlu oldum ilk tadım deneyimini nolur bize de yazın