2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bu dönem atak haftasımı bilen varmı 11 haftalık bebeğim şimdiye kadar gülerek sakince benim yanına gelmemi bekleyen bebem çığlık çığlığa uyanıyor çok üzülüyorum alıuorıö kucagıma susuyor emziriyorum uyuyor normal herşey buruaa kadar uyanana kadar uyanınca gene çığlık ağlamalar bizden hafta olarak önden giden arkadaşlar doktora gittinizmi siz böle birşey yaşadınızmı acaba noldu bebeme bozuldu nazaramu geldi

Evet ya kedı de ayrı bır bakım istiyor

genel olarak memnunum sleepyden ama küçücük
Bende ilk sleepyle başladım ama bebişimin poposu nemli kalıyodu pamukluydu içine su çekmiş pamuk gibi düşünün rahatsız edici tene temas edince , ondan değiştirdim molfixin sarı ambalajlısından aldım kupkuru içerisinde tomurcuklar var pamuk değil onun içine hapsoluyo bebeğimin ppoposu kuru çişi dokunmuyor bile ona :) bi kez ufağından alın deneyin memnun kalırsınız bence birde arka sırt kısmıda uzun kakası filanda taşmıyor ben baya rahatt ettim hatta pişman oldum ilk neden bunlardan biryle başlamamışım diye

Sorsan ama o olmasa nasıl bakarsın çocuğa

Ataklar hıc bıtmıyor benom sıpaşsr uyudu ıkısıde bırı bır kanepede dıgero otekıde inanır mısınız adım atmaya halım yok herkesı yatagına yerleştirmeye bende otırdugumnyerde uyuyacam bugün anca camasır yerlestırrbıldım pazara çıktım markete gıttım alıncaklar edılecek yerlestır benim adam bendız hayatta gıtmez a101 de bıngo yumuşatıcı 45 tl 10 tl üstüne ü haberınız olsun bıngo sıvıda 79 mu neydı bıttı mı herşey aynı anda bıter mı yazlıklar çıkardım montlar kaldırıdmderkrn

Akşam bir tost yaptım yemek hak getire yemek yapmayalı baya oldu peynir ekmek tost yiyoruz resmen

Bizde yaptırıcaz ama devletye yer bulamadık nasıl aldınız acaba bir sene randevu yok diyor istanbuldaki hastaneler resmen istanbulda herkesin bu sene opğlu olmuşta hepsi gene bu sene randevu almış gibi :)

Katılıyorım. Bebekler rutini sever. Mesela ilk zamanlar akrabaya komşuya götürürler. Akşam eve gelince çocuk deli gibi ağlar. Nazar değdi derler ya. Aslında çocuğun rutini bozuldu, huzuru kaçtı. Ondan ağlıyor.

uyku eğitimi vermeye başlayalım o zaman şimdi
Bu ataktan sonra daha sağlıklı olurmuş ama rutinlerin saatlerine bi ayarlama yapabiliriz
Aa öyle bişeyde mi varmış ne yapmamız lazım
Ben sunu denemeye karar verdim eğer gündüz uyumazsa uyusun diye zorlamayacağım. Bazı bebekler uyku sever benimki sevmeyen tarafta ne yazık ki. Gece çok yatıyor. Uyku rutinlerimizi uyku tulumu giyme şarkı söyleme vs saat olarak öne çekmeyi planlıyorum. Eğer uyumazsa birkaç saat sonra tekrarlayacagim. Eninde sonunda uyuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…