-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #56.921
Goon’u ben çok beğendim ama kalıbı küçük ona göre alın mesela kilo aralığına uyan beden küçüktü.Bir sürü bez kaldı elimizdeBunlar bitince bir bakayım ona
Evet ya kedı de ayrı bır bakım istiyorBen geçen gün bebeğimi aldım annemin boş evine dinlenmeye gittim.Ay dünya varmış acıktıkca dışarıdan söyledim direk çöpü çöpe bitti.Sadece bebek bakmak yorucu değil ama ev temizlik yemek çamaşır kedi derken insanın perti çıkıyo
Bende ilk sleepyle başladım ama bebişimin poposu nemli kalıyodu pamukluydu içine su çekmiş pamuk gibi düşünün rahatsız edici tene temas edince , ondan değiştirdim molfixin sarı ambalajlısından aldım kupkuru içerisinde tomurcuklar var pamuk değil onun içine hapsoluyo bebeğimin ppoposu kuru çişi dokunmuyor bile ona :) bi kez ufağından alın deneyin memnun kalırsınız bence birde arka sırt kısmıda uzun kakası filanda taşmıyor ben baya rahatt ettim hatta pişman oldum ilk neden bunlardan biryle başlamamışım diyegenel olarak memnunum sleepyden ama küçücük
Sorsan ama o olmasa nasıl bakarsın çocuğaBenımkı vr da ne ise yarıyor ha var ha yok ınankı gece çocuk bende gündü bende bır gece uyanık oluyor tv bakıyor bebegın ahladıhını duyunca mama yapıp geliyor o bıde bulasık çok camasır çok o zaman bakıyor eskıden bulasık toplardı camasır toplardı geçen ev sıour dedıö robotun var ya dedı koltukların üstü drdım ec temız dedı kactı
Yaaaa nasıl bakarım kıSorsan ama o olmasa nasıl bakarsın çocuğa
Canım sendeki iş yükü hepimizden fazla ya Allah kolaylık versinYarım yamalak bısıler mutfak yağlı yağlı gelıyor herşey batıyor gozume
İyi o zaman normal demek ki. Et parçasını kesmeyi unuttular sandımEvet alt kısımda et parçası gibi bisey var zamanla düzeliyor o.
Bazen bizimde içerii kaçıyor
Ben de görmemeye çalışıyorum ama batıyor sürekli insanın gözüne. Bir de ev taşıyacağım ay sonu bakalım nasıl olacakYarım yamalak bısıler mutfak yağlı yağlı gelıyor herşey batıyor gozume
Bizde yaptırıcaz ama devletye yer bulamadık nasıl aldınız acaba bir sene randevu yok diyor istanbuldaki hastaneler resmen istanbulda herkesin bu sene opğlu olmuşta hepsi gene bu sene randevu almış gibi :)Pipi altında et parçası gibi bşşey var mı? Benim oğlum sünnet olalı 1 hafta oldu. Bide kilolu olduğundan gömülü pipi oldu içeride kaldıparmağımla ara ara bastırıyorum yapışıklık olmasın diye ama pipi altındaki et tuhafıma gitti. Devlette yaptırdık biz
Biz istanbulda yaşamıyoruz küçük bir ildeyiz belki de ondan :)Bizde yaptırıcaz ama devletye yer bulamadık nasıl aldınız acaba bir sene randevu yok diyor istanbuldaki hastaneler resmen istanbulda herkesin bu sene opğlu olmuşta hepsi gene bu sene randevu almış gibi :)
Evet bence de. Primada 2 beden goon da 3 bedene denk gelşyor.Goon’u ben çok beğendim ama kalıbı küçük ona göre alın mesela kilo aralığına uyan beden küçüktü.Bir sürü bez kaldı elimizde
Katılıyorım. Bebekler rutini sever. Mesela ilk zamanlar akrabaya komşuya götürürler. Akşam eve gelince çocuk deli gibi ağlar. Nazar değdi derler ya. Aslında çocuğun rutini bozuldu, huzuru kaçtı. Ondan ağlıyor.Gayet iyi saatlerde yatiyo. Bu şekilde devam ettirin. 4. Ay atağında uyku gerilemesi olur uyumak istemez dalaman uykuya vs siz gene de bu saat aralığında uyku öncesi yaptığınız rutinlerle devam edin. Büyüdükçe gece uykusuna geçiş saatleri daha ileriye gidecek fakat şuan en ideal zaman dilimi 7 9 arası. Tabii 6 da yatirabilirsinjz eğer gündüz uyumadiysa yada çok yorgun düştüyse hastalık varsa vs. Bebeklerde çocuklarda büyüme hormonu gece salgilanir hani uykusunda büyüsün diye ninni söylenir ya aslında o söz çok doğru yerinde bi söz. Uyudukça büyür uyanıkken aldığı bilgiler uykuda pekisir. Bu saatlerde uyuyan ve gece 1 2 beslenme için uyanan bebekler 4 5 yada 6 gibi uyanır. O saatlerde uyanması ve bakımı zor oluyo ama bebeklerin gelişimi için yatış kalkış saati çok önemli.hatta size önerim bi akşamlık oturmaya gideyim bugünlük 10 da yatirayim bebekte uslu uslu duruyo diye bi kaçamak yapmayın. 1 günlük o kaçamak bi anda her şeyi şaşırtır. Siz yorgun hissettiğinizde bebekle yatın uyuyun daha dinç hissedersiniz bebek uyusun bi kaç saat siz takılıp öyle yatın ama bebeğiniz maks 9 da uykuya geçmiş olsun. Bebekler rutini ve sınırları sever asla unutmayın bir ömür sınırlar koyarak büyütüp yetistiricez tabii kararında sınırlar.
Sleepy natural , sleepy bionatural, molfix (mavi) , goon , prima denedik.primadan sonraki en iyisi goonEvet bence de. Primada 2 beden goon da 3 bedene denk gelşyor.
Ne kadar doğru bir tespitKatılıyorım. Bebekler rutini sever. Mesela ilk zamanlar akrabaya komşuya götürürler. Akşam eve gelince çocuk deli gibi ağlar. Nazar değdi derler ya. Aslında çocuğun rutini bozuldu, huzuru kaçtı. Ondan ağlıyor.
Bu ataktan sonra daha sağlıklı olurmuş ama rutinlerin saatlerine bi ayarlama yapabilirizuyku eğitimi vermeye başlayalım o zaman şimdi
Ben sunu denemeye karar verdim eğer gündüz uyumazsa uyusun diye zorlamayacağım. Bazı bebekler uyku sever benimki sevmeyen tarafta ne yazık ki. Gece çok yatıyor. Uyku rutinlerimizi uyku tulumu giyme şarkı söyleme vs saat olarak öne çekmeyi planlıyorum. Eğer uyumazsa birkaç saat sonra tekrarlayacagim. Eninde sonunda uyuyacakAa öyle bişeyde mi varmış ne yapmamız lazım
Şunları aldımHangi kitabı aldınız?