2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
O civarlarda uyuyo 23.00-00.00 ya da 02.00-03.00 gibi beslenip tekrar yatıyo sabahta max 06.00 ya kadar
Evet gecen gün gitmiştim bugün uyutup indim arkadaşlarımın yanına mesela
Bundan sonra onu uyutup inme kararı aldım gerekirse eşim durur ya da kamera koyar inerim diye düşündüm zaten apartman içi

Kesinlikle ben 4 ay oldu akşam 5ten sonra gitmem bi yere. Neden çünkü tövbe ettirdi.

Oğlum gunduz uyurken yurudugm terlikle ses çıkması, kısık sesle konussaksa uyanır, yukarda komşu takur tükür temizlik yapsada gene uyanır.ama akşam 8de sonra ne yapsaksa hiç uyanmaz.

Ne olursa olsun bebeği yalnız asla bırakmayın. Yani kamera koyar inerim dediniz ya işte onu yapmayın. Mutlaka yanına saniyeler içinde gidebilecek biri olsun

Ne olursa olsun bebeği yalnız asla bırakmayın. Yani kamera koyar inerim dediniz ya işte onu yapmayın. Mutlaka yanına saniyeler içinde gidebilecek biri olsun
Benim eltim bebeğini evde bırakıp çocuklarını okula götürüyordu. Çok akıllı kendisi

Benim eltim bebeğini evde bırakıp çocuklarını okula götürüyordu. Çok akıllı kendisi
Bubsekilde bebekler ölüyor işte. Daha 15 20 gün önce 4 aylık bebek evde yalnız bırakılmış ve boğulma sebebiyle vefat etti. Rabbım çaresiz kimsesiz bırakmasın fakat en ufacık minicik ihmale bile gelmez. Mevlam korusun sakınsın. Bunları yazarken bile ellerim titriyor

Kızlar bez değiştirirken bakıyorum pipisinin oralarda yeni çişini yapmış gibi damlalar oluyor birkaç seferdir öyle olunca her seferinde denk gelmez herhalde dedim bezle mi ilgili anlamadım Goon kullanıyorum. Genelde 3 saatte değiştiriyorum.

Çok haklısın ben yanı başımda olduğu halde gece sık sık uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum. Allah korusun herşey saniyelik gündüz de gözümün önünde uyuyor yoksa rahat edemem.

Çok haklısın ben yanı başımda olduğu halde gece sık sık uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum. Allah korusun herşey saniyelik gündüz de gözümün önünde uyuyor yoksa rahat edemem.
Ahh bende öyleyim. Uyurken wc ye bile gidemezdim. Telsiz aldim artık birazcık bebeği bırakıyorum ama telsiz çıt dese saniyesinde koşmak değil kanatsız uçuyorum. Son 10 gündür nezle gibi sizin gibi geceleri nefesini dinliyorum aldı mı tikandi mi rahatmı diye uyku yok.

Lohusa depresyonu şimdi başlamış olabilir mi ki her şey batıyor ve çok mutsuzum hele ki eşimle sürekli kafamda konuşup konuşup duruyorum kavga ediyorum kendi kendime
Olabiliyormuş diye okudum. Çok yorulduğumuz ve kendimize zaman ayıramadığımız için olabilir. Valla benim de eşimle bi iyi günüm varsa diğer günler kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…