2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Gelme sana bakmam ne demek canım anlamadım doktorun ne demek istedigini
Çoğul gebelik durumu var canım. Doktora takip için gelmek istediğimi söyledim acil bir durum olursa bize gelme biz de seni büyükşehirlere sevk edeceğiz. Fark etmez yani dedi. Kısaca yapabilecekleri hiçbir şey yokmuş.

O neyin doktoruymus ya madem bir işe yaramiyor. Acil durum olup olmadığını ona görünmeden nasıl bilecekmissin. Bence de sen en yakın büyüksehre git ve ayda bir git gel mecbur

O neyin doktoruymus ya madem bir işe yaramiyor. Acil durum olup olmadığını ona görünmeden nasıl bilecekmissin. Bence de sen en yakın büyüksehre git ve ayda bir git gel mecbur
Doktor doğru diyor çoğul gebeliklerde imkan yetersiz olduğu için yaptığı müdahale yetmez onun iyiliği için diyor

Beni artık büyükşehir doktorları ve buranın fakülte acili paklar, erken doğum yaparsam çocuklarımı yaşatacak kuvez yok. Sorsan sağlıkta dünya birincisiyiz, doktoru bakmaz ekipmanı olmaz. Çocuklarımla Allah’a emanetiz.

Doktor doğru diyor çoğul gebeliklerde imkan yetersiz olduğu için yaptığı müdahale yetmez onun iyiliği için diyor
Tamam da canım benim dediğim o değil kontrole gitmek isteyebilir müdahale harici. Sonuçta her birimiz gittiğimizde müdahale edilmiyor. Çoğul olduğu için gidip gelmesi onu da zorlayabilir her an. Muayeneye gel, ama büyükşehirde de bir doktorumuz olsun, acil durumlarda ona yonlendirelim diyebilir. Üslup farkı var

Ben zaten büyükşehire gideceğim doğumu da orada yapacağım ama ha deyince yetişilmiyor acil bir durum olursa burada da bir dalım olsun istedim sadece

Ben zaten büyükşehire gideceğim doğumu da orada yapacağım ama ha deyince yetişilmiyor acil bir durum olursa burada da bir dalım olsun istedim sadece
O konuda aşırı haklısınız
İnsanın her yerde her daim kendisinden haberdar olan bir doktoru olsun istiyor .
Risk almamış belki de orası biraz garip olmuş hangi şehre taşınacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…