- Konu Sahibi Buffalosos
- #48.961
Benimki de sling da uyuyor iyice gomuluyor içine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende genelde oyle yapıyorum, patates köfte falan..Onları yemedim ben
Genelde fırın yemeği yapıp bi iki gün yiyoruz biz
Ben dün nohut yemeği yapmıştım. Yediğime pişman oldum. Bebek hala gaz çıkarıyor. Çok zorlandı.Nohut, kuru fasülye, mercimek çorbası falan yiyor musunuz?
Valla Ne yemek yapacağımı şaşırıyorum.
Vakit desen zaten az ya da yok.
Sulu yemek yapıyım hafta içi bari 2 gün yeriz diyorum ama ne yapcami düşünmekten bunalıyorum.
Evett kucakta sanıyorlar kendilerini bide aradaa bi bakiyo yukarıyaBenimki de sling da uyuyor iyice gomuluyor içine
Oyy kuzum yaaBen dün nohut yemeği yapmıştım. Yediğime pişman oldum. Bebek hala gaz çıkarıyor. Çok zorlandı.
Yaaa hahahaha belkidePirasanin kokusundan bayılmış da olabilir
Bir yer de de anne sütünün değdiği yerler olur demişler bilemedim bende boynunun altında saç diplerinde bile varEvet 2 gündür arttı bende kötü oldum. Ne güzel yok dediğim ertesi günu çiki vermiş. Gün içinde sütümle siliyorum başka ne yapılır bilmiyorum
Ağlayınca yada kızarınca çoğalıyor gibi mi acaba boynunda saç aralarında ensede çıkmış sen deyince dikkatli baktım yedigimiz bişi alerji mi yapıyor ki yumurta gibiBir yer de de anne sütünün değdiği yerler olur demişler bilemedim bende boynunun altında saç diplerinde bile var
Soğanı falan nasıl kesiyorsunux bebekle:))Yaaa hahahaha belkide
Ay uyusa her gün pirasa yaparım
Hxjzjz ayy cidden ya kucağımda saatlerce uyur yatağına koyunca gözleri çin mucize pirasaysa her gün bende yaparımYaaa hahahaha belkide
Ay uyusa her gün pirasa yaparım
Evet ağlayınca daha belirgin oluyor yüzü dolmuş baya anlamadım alerji mi ama bebek sivilcesi diye geçiyor bakınca normal felan demişlerAğlayınca yada kızarınca çoğalıyor gibi mi acaba boynunda saç aralarında ensede çıkmış sen deyince dikkatli baktım yedigimiz bişi alerji mi yapıyor ki yumurta gibi
canım kadinlar biz çok güçlüyüz ve hepsine göğüs geliyoruz çünkü biz anneyiz
Evet yaa kucak delisi bunlarHxjzjz ayy cidden ya kucağımda saatlerce uyur yatağına koyunca gözleri çin mucize pirasaysa her gün bende yaparım
Pırasayı bir gün önceden kesmiştim hazırdı, sadece pişirdik. Ama slinge koyunca kafasını kapatıyorum iki el kullanılıyor yaniSoğanı falan nasıl kesiyorsunux bebekle:))
Neden acabaDoğduğu hastanede doktor bunu başlamıştı daha sonra 1 ay kontrolünde şehir hastanesine gittik bunun yerine biogaia başladı
Yok göz yanması açısından sordum. Ben yemeğin tüm mlzemelrini hazırlıyorum. Ama soğanı bebekle kesemiyorum:)Pırasayı bir gün önceden kesmiştim hazırdı, sadece pişirdik. Ama slinge koyunca kafasını kapatıyorum iki el kullanılıyor yani
Yarın buzlugumda taze fasülye vardı onu yapayım dedim bulgur pilavı yanına bi de cacık belki size de fikir olurBende genelde oyle yapıyorum, patates köfte falan..
Haftasonu yine kolay oluyor eşim evde olunca hallediyorum..
Pazardan iki gunluk yemek yapıyorum.
Neyse bakalım yarın ola hayır ola
Evet çıkarıyor kafasını çok tatlı oluyorlarEvett kucakta sanıyorlar kendilerini bide aradaa bi bakiyo yukarıya
ben veriyorum 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı kimyon atıp kaynatıyorum ılıtıp 2 çay kaşığı oğluma veriyorum geri kalanını ben içiyorum çok değil ama bi nebze rahat uyuyorBebeğe doktor gaz için kimyonlu su içir dedi. Hiç içime sinmedi ya ben içsem ona geçmez mi dedim hayır bebek içecek dedi dün denedim çok güzel kaka yaptı ama bilmiyorum ya veren var mı