- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Buffalosos
- #48.741
Benim de rakı beyazı sulu gibi , önceden yağlı sarıydıKızlar sizin sütler ne renk?
Benimki Baya rakı beyazı..
Hastanede geldikten sonraki 4. Gun baya sarı ve yağlıydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de rakı beyazı sulu gibi , önceden yağlı sarıydıKızlar sizin sütler ne renk?
Benimde beyaz geliyor sarı ilk zamanlarda geliyorduKızlar sizin sütler ne renk?
Benimkide aynı şekilde rakı beyazıKızlar sizin sütler ne renk?
Maalesef durum bende de şuan seninki gibi tam ağzından bırakıyor eli kolu kafası sallanmaya başlıyor daldı diyorum yerine koyarken uyanıp aranmaya başlıyor ve ağlıyor. Bu gece mesai var anlaşılan.Ya ben çıldıracağım gibi geliyor arkadaşlar, sadece anne sütü ile besleyenler için günün bazı saatleri özellikle akşam saatleri doymuyor, gündüz tek göğüsle doyup uyuyan çocuk şimdi iki göğsü emip üzerine sağdığım sütü emip yani yaklaşık 1,5 saattir emme işleminde olup her şeyi bitirmiş altını açmış gazı alınmışken hala aranıyor, bu normal mi?
Ay evet tam yumurta kokusuyla başladı şimdi çürük yumurta kokuyoBizimki de 1 aylık ama uzun bir süredir kokuyor hatta son zamanlarda daha çok bugün eşime yumurta gibi kokuyor dedim
Normal ozaman..Benimkide aynı şekilde rakı beyazı
Maalesef durum bende de şuan seninki gibi tam ağzından bırakıyor eli kolu kafası sallanmaya başlıyor daldı diyorum yerine koyarken uyanıp aranmaya başlıyor ve ağlıyor. Bu gece mesai var anlaşılan.
Gaz ise çok belli oluyo canım ayaklarını çekiyor top. Gibi oluyo bizimki.Kızlar biz bugün sürekli ağlıyoruz asla çözemedim çocuğun derdini dalmıyor uyumuyor gözümden uyku yağıyor gaz mı var atak mı asla anlamadım ama sabahtan beri 2-3 saat uyuyan çocuk nasıl hala uyumuyor aklım almıyor
Aslında benim bildiğim bu tarz hesaplar kaloriden ziyade bebeğin midesi boyutu ile ilgili bende buna benzer bi hesap yapıyorum benimde uyuyor hesaba geneldeBizim de almamız gereken kalori hesabı var ama ne kadar uyuyoruz her bebişin iştahı farklı
Kaka yapamıyor çok gazı var of of ayak altına karnına hep masaj yaptım çıkaramıyor iki büklüm oluyor kıpkırmızı halde yavrum gaz için bisey kullanmıyoruz doktora götürcem kusuyor da yiyince hasta mı acaba hiç ateşi de yok anlamadım
Süt ve süt ürünlerini kestim 4 gün önceNeler yemiyorsunuz mesela?
Bebek için kalori hesabı demedim yanlış anlaşılmasın :)Aslında benim bildiğim bu tarz hesaplar kaloriden ziyade bebeğin midesi boyutu ile ilgili bende buna benzer bi hesap yapıyorum benimde uyuyor hesaba genelde
Benimkinin gazı olunca midesi bulanıyor sankiYa bebeğin sürekli midesi bulanıyor öğürüyor mamayı mı değiştirsem Hipp combiotic kullanıyoruz ne alayım sizce
Benimki de öyle oldu. Biberonla. Çok korktumBir kere memedeyken çok kötü boğuldu muhtemelen kusası geldi sütleri de biriktirmiş ağzında. Ters çevirip vurdum sırtına neyse ki çok uzun sürmedi toparladı kendini ama ben 2 saat ağladım elim ayağım boşaldı
Sabahladık resmen, hala uyumadıKarnımız gurul gurul