- 6 Ekim 2023
- 1.290
- 1.309
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #44.261
Silikonu bırakamıyorum sütüm gelmicwk az gelcek diye düşünme sakın gayet geliyor. Sen mutlu ol stres yapma hepsi oluyor. Silikonla da çok iyi kavrıyo benimki tüm kahverengi kısımı silikona çekiyor. Bol bol emzir ve gölleri kurutacak kadar su iç.Şimdi denedim alamıyor ağzı küçük geliyor sanki ağladı tutup sokmaya çalıştım
Of benim de sorunum o ama kendimi üzmüyorum onun için emiyo cok cok çünkü ve çok mutlu bırakırsam ikimiz de mutlu olcaz çabalıcam ama kıyamıyorum da çok sinirleriniyo.İnek gibi besleniyorum zaten tüm tuşlara bastım bebeğim için eve gelince de aşamalı olarak silikonu birakcam elektrikli pompa ile göğüs ucumu çıkarıp uykuluyken vermeyi denicem . Olmazsa siliknun ucunu yavaş yavaş kesmeyi , YouTube da videolar var izleyin kızlar inşallah işe yararşu an emzirmeyle ilgili sıkıntım silikon ucu yoksa süt de var göğüs ucum da
Kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar işteBu erkekler bir değişik gerçekten benimki de gitmiş ne bulduysa almış süt gelsin diye malt içeceği damla almış sadece gümüş kapak al demiştim doldurmuş gelmiş şerbetli tatlı almış süt yapıyormuş öyle demişleremzir diyip duruyor sürekli başımda gelmese de ver diyor kayınvalidem böyle değil valla eşim tek başına kayınvalideye bedel
İlk hamileliğimde bu kadar zorlanmamıştım ya ki daha çok kilo almıştım daha çok ödem vardıBen de dün 28 e girdim. Yok ya hamilelik zor bence. Ben de son 1 hafta geçsin artık diyorum
Hajhaha çok komikler napsınlar ellerinden ne geliyosa onu yapıyolar ama iyice stres oluyor insan. Benim geç geldi biraz sütüm annem kayınvalidem eşim hepsi başımdaydı. Memelerim meydan malı oldu. Eşim desen malt bestlak damla mamsel in iki tane çayı ne buşduysa almış. Annem bi yandan hoşaf yapıyor. Ben ağlıyorum gebercektim strestenBu erkekler bir değişik gerçekten benimki de gitmiş ne bulduysa almış süt gelsin diye malt içeceği damla almış sadece gümüş kapak al demiştim doldurmuş gelmiş şerbetli tatlı almış süt yapıyormuş öyle demişleremzir diyip duruyor sürekli başımda gelmese de ver diyor kayınvalidem böyle değil valla eşim tek başına kayınvalideye bedel
Yok işte hiçbir şey yok o yüzden burkmadığımdan emin oldum zatenHer ikisindendir muhtemelen şişlik diğer ayağa göre kızarıklık ısı farkı var mı ?
Son demlerde benim de ayaklarım zonkluyordu az daha sabır bu hafta sizler de alacaksınız bence kucağınıza doğumdan sonra 5. günden bildiriyorum buralar çok güzel bitecek çileniz çok azıcık daha sabirYok işte hiçbir şey yok o yüzden burkmadığımdan emin oldum zateneşim Ayak arkın azalmış ondan da olabilir dedi bitsin artık
Oh ne güzel geceleri de yalnız bakıyormuşsun ben henüz tek bakma evresine geçemedimAy masallah ben geceleri yalnız bakıyorum tek zorlayan sağa sola dönerken kesik acısı oluyor demek az kaldı geçmesine çok sevindim
Yaşama geri dönecek miyiz unutmuşum normal olmayıSon demlerde benim de ayaklarım zonkluyordu az daha sabır bu hafta sizler de alacaksınız bence kucağınıza doğumdan sonra 5. günden bildiriyorum buralar çok güzel bitecek çileniz çok azıcık daha sabir
Benim de aynı sizin ki gibi olduBen çarşamba doğuma girmiştim. Perşembe dikiş bandını çıkarmıştı doktor yarın dus alabilirsin demişti. Cuma taburcu olup eve çıktığımda almıştım. Su geçirmez bant vs yoktu. Doktor sprey sıkmıstı o şekilde dus aldım.
akşamları çok net anlaşılıyor benim şişip zonklayıp sızlıyor romatizmalı teyzeler gibi oldumYok işte hiçbir şey yok o yüzden burkmadığımdan emin oldum zateneşim Ayak arkın azalmış ondan da olabilir dedi bitsin artık
Doğum yapıp 4.-5. Günlere ışınlanabilsek keşkeSon demlerde benim de ayaklarım zonkluyordu az daha sabır bu hafta sizler de alacaksınız bence kucağınıza doğumdan sonra 5. günden bildiriyorum buralar çok güzel bitecek çileniz çok azıcık daha sabir
Bizim de ilk başta öyleydi doktora götürdük normal bazı çocuklarda başta olur dedi sonradan geçti zatenİdrar mı turuncu kaka mi
Hahah bi de artık topallayarak yürüyorumakşamları çok net anlaşılıyor benim şişip zonklayıp sızlıyor romatizmalı teyzeler gibi oldumben yaşımı hiç söylemeyeyim başta tabloda yazıyor gerçi siz daha çok gençsiniz
Doğum yapıp 4.-5. Günlere ışınlanabilsek keşkeilk günler çok sıkıntılı ya
Havuç şekerden dolayı yasak kivi de meyve hakkım günde 1 tane var sadeceHavuç salatalık kivi gibi neredeyse kalorisiz ama farklı renkleri barındıran yiyecekleri soyup soyup yiyin gün içerisinde bence. Yeme isteğini körelttiği gibi faydalı da.
Aa böyle şeyler de var tabi. En doğrusunu doktorunuz bilir. Herkesin bünyesi hassasiyeti farklı. Çok haklısınız.Havuç şekerden dolayı yasak kivi de meyve hakkım günde 1 tane var sadecediyetle beraber doymak baya zor. Yasaklı yiyecek çok ..
Benim şükür dikiş yerimle alakalı bi problemim olmadı hiç şimdi de annemlerdeyim lohusaliktan mi bilmiyorum ama hiç anlaşamıyorum ne annemle ne babamla ne kardeşimleBen de sağ omuz ağrısı yaptı sonra geçti şükür kesik acısı yaşıyorum sadece sağa sola dönerken yatar kalkarken bazen iyiyim diyorum sonra bir bakıyorum iki büklüm olmuşum yine
Urat kristalleri diyoruz açlık tam beslenememeden oluyor benimkinde de oldu bi kaç kez sonra geçtiİdrar turuncuydu bir kez sonra olmadı