- 31 Ocak 2021
- 265
- 267
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #44.281
Ben de bundan kullanıyorum gerçekten yumuşatıyorKızlar doktorum bunu söyledi yara var dedim göğüs ucumda garmastan pomat onu sürdüm sabah yumuşattı ucunu her emzirmeden sonra süreceksin dedi
Evet kesinlikle dışarıda hayat varYaşama geri dönecek miyiz unutmuşum normal olmayı
İlk wc ilk yürüyüş zor ama değer mi değer karşılığında bebis geliyorakşamları çok net anlaşılıyor benim şişip zonklayıp sızlıyor romatizmalı teyzeler gibi oldumben yaşımı hiç söylemeyeyim başta tabloda yazıyor gerçi siz daha çok gençsiniz
Doğum yapıp 4.-5. Günlere ışınlanabilsek keşkeilk günler çok sıkıntılı ya
Benim kız eşime benziyor eşimi dogurmusum gibiKızlar erkek dayıya kız halaya çekermiş ya. Bizim dayımız yok ama sanki benim babama veya bana benziyor ki ben babamla yıllardır görüşmüyorum. Oğlum diyorum yol yakınken dön dedene benzemesizde durumlar nasıl tutuyo mu teori
Yaa tutuyor gibi teori eşim de bana kendini doğurmuşsun diyorBenim kız eşime benziyor eşimi dogurmusum gibi
Bizim hamileliğimiz çok benziyor seninleKızlar benim oğluşum bana çok fena oyun yapıyor3 gündür ciddi sancılar çekiyorum bu gece özellikle çok kötüydüm sadece 3 saat uyudum ve kasılmalarım sıklaşmıştı.Doktoruma haber verdim normalde randevum Çarşamba günü şimdi hazırlandım hastaneye gideceğiz ama gelin görün ki sancılarım hafifledi kafayı yicem cidden
Sizin hala doğuma şu kadar süre var yazıyorEvet kesinlikle dışarıda hayat var
Doğumdan önce nasıldı ?Benim şükür dikiş yerimle alakalı bi problemim olmadı hiç şimdi de annemlerdeyim lohusaliktan mi bilmiyorum ama hiç anlaşamıyorum ne annemle ne babamla ne kardeşimle
Bacım ben sana diyim sen erken doğum olacak diye diken üstündeyken seninki yan gelip yatıyor, keyfi ve kayhasıyla tavla oynuyorKızlar benim oğluşum bana çok fena oyun yapıyor3 gündür ciddi sancılar çekiyorum bu gece özellikle çok kötüydüm sadece 3 saat uyudum ve kasılmalarım sıklaşmıştı.Doktoruma haber verdim normalde randevum Çarşamba günü şimdi hazırlandım hastaneye gideceğiz ama gelin görün ki sancılarım hafifledi kafayı yicem cidden
Oyyy bir tosuncuk dahaaKızlar ben doğurdumçok şükür ikimizde iyiyiz sabah 10 da girdim doğuma. Şimdi emzirmeye çalışıyoruz. Biraz kilosu var 3975 gr 52 cm doğdu, Allah bekleyenlere de nasip etsin bebişlerine kavuşmayı. Sakin olmak çok önemli sadece. Yoksa süreç çok uzun oluyor.
MaşallahKızlar ben doğurdumçok şükür ikimizde iyiyiz sabah 10 da girdim doğuma. Şimdi emzirmeye çalışıyoruz. Biraz kilosu var 3975 gr 52 cm doğdu, Allah bekleyenlere de nasip etsin bebişlerine kavuşmayı. Sakin olmak çok önemli sadece. Yoksa süreç çok uzun oluyor.
Onu dinliyorum bende annenin yedikleri bebeğe gaz yapmaz diyor bu konuda herkes farklı bir şey söylüyor. Yemeyin dedikleri şeylere bakınca aç gezmem lazımKızlar YouTube da Osman Gönülal diye bir hoca var çok güzel videoları var. Bence kafamıza takılan şeyleri ondan dinleyebiliriz.
amin bizde çıkarttık ama daha gelmedi ne çabuk gelmiş sizinOğluşumun kimliğini çıkarttıkçok duygulandım Allah diplomalarını da göstersin