- Konu Sahibi Buffalosos
- #43.781
Oyy minik tosuncuklar inşallah yeni doğan kıyafetler olur benimkine kaç kg çıkacak çok merak ediyorumMaşallah bizimki de biraz tombikmiş 37+2 de 3400dü :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy minik tosuncuklar inşallah yeni doğan kıyafetler olur benimkine kaç kg çıkacak çok merak ediyorumMaşallah bizimki de biraz tombikmiş 37+2 de 3400dü :)
Kaderdasiz desene Allah kolay ağrısız sisiz acısız doğumlar nasip etsin kuzum bize herkeseAynı gün aynı saatte doğum yapacağız
Doğsun bakalım hayırlısıyla. Benim doğum 20 şubata. Haber verirsinOyy minik tosuncuklar inşallah yeni doğan kıyafetler olur benimkine kaç kg çıkacak çok merak ediyorum
Kendimi iyi hissedince yazarım tabi bilgileri tatlımDoğsun bakalım hayırlısıyla. Benim doğum 20 şubata. Haber verirsin
Aynı gün aynı saatlerde doğumda olacağız o zaman beni de bir heyecan sardı bakalımSon kontrolümu oldum bende zaman ne çabuk geçti hayretler içindeyim daha dün gibi kese kalp derken son nst gördük catim darmis bebek de kanala girmemiş biraz iri bebek bu şartlarda normali zorlamak olmaz dedi doktorum 13 Şubat'ta sabah 7 gibi sezeryanim olcak yani oglusla son 3 gün
Ayni saatlerde bebislere kavuşan 3 kişiyiz çok heyecanlı düşündükçeAynı gün aynı saatlerde doğumda olacağız o zaman beni de bir heyecan sardı bakalım
Bı goeun istersen canim bana bişey vermediler baya kötü oldum ben sen önlemini önceden alAntibiyotik verdi ama düzenli kullanamadan iki günlük antibiyotik kaldı. Batikon verdi fıs fıs hep fıslatıyorum ama bugün yanma başladı ya valla korkuyorum iltihap vardır diye.
Evet küçük 20 mm olmasına dikkat edin amaWee baby den daha küçük kesin demi bebeğim pramature benimde agzi küçük çekemiyorum çok 2 3 dakika sürmüyor bırakıyor wee baby falan aldım ucuna süt doluyor çocuk bogulacak gibi oluyor
Hay maşallah kız hazır büyümüş bebek verecekler eline38+2 3800 kg 56 cm ölçtü ama yanılma payı var dedi doktorum. Kiloyu duyunca korkmadım değil açıkçası. Senin minnoşun nasıl durumları
Philips avent small çok iyiSilikon gogus ucu markasi neydi wee baby baby mom aldım bebegimin ağzına çok büyük geliyor benim emziremiyorm hic
Of çok geçmiş olsun ya. Bide bebek var. Zor dönem atlatmışsınız. Keşke kesisiz dikişsiz olsa ama hemen bi kesi atıyolarBenim doğumdan bı hafta sonra şişlik baya oldu sonra ateş titreme basın donuo dönüp gitti acilede gidemedim bebek hasta olur diye aile hekimi dedi enfeksiyon kapmissin diye. Ölüyorun sandım ağrı ateş olunca
Merhaba gümüş kapakta bişey sürmek doğru değilmiş direk gümüşe deysin birşey sürmeyin diyorlar gümüş kapağın kullanma talimatındada byle yazıyor
Ya ben krem bulaşmasın çamaşırıma diye sürüp takıyordum takmayayım bariMerhaba gümüş kapakta bişey sürmek doğru değilmiş direk gümüşe deysin birşey sürmeyin diyorlar gümüş kapağın kullanma talimatındada byle yazıyor
canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün dede olsun inşallahWee baby , hemşire ilk seferde cuk diye ağzına soktu hepsini kavradı ona alıştı sonra şimdi ben de yanlardan tutup ağzına sokuyorum komple kavrıyor emerken ağzı küçücük ama alıyor çok somuruyor hatta uçlarım acıyor o yüzden
Aslında kesisiz dikişsiz yanlısı hastane ve doktorlar var, bir de biraz da gebenin kendisine iş düşüyor sanırım. Ben sezeryane daha yakındım ama doktorun normali çok daha avantajlı görüyor ve dikiş olmaması için bir sürü ödev verdi. Biraz da gebenin kendi elinde sanırım, vajina esnetme masajları yürüyüşler sporlar bitkisel çaylar, kendisi dikiş atmamak için elinden geleni yapıyor ama bazı doktorlar da ilk doğum der demez bir kesi atıyor malesefOf çok geçmiş olsun ya. Bide bebek var. Zor dönem atlatmışsınız. Keşke kesisiz dikişsiz olsa ama hemen bi kesi atıyolar
Canım senin süt geliyor mu gece uyuyabiliyor musunKızlar ben rüyada gibiyim yani öyle romantik mutlu rüyadan bahsetmiyorum. Sanki burdaymışım da değilmişim gibi. Ben mişim de ben değilmişim gibi. Normal bir durum mu acaba yoksa depresyona mı giriyorum
Sütüm geliyor ama yetiyo mu bilmiyorum. Bu gece 3 saat uyuyabildimCanım senin süt geliyor mu gece uyuyabiliyor musun