- 7 Haziran 2023
- 854
- 1.010
- 29
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #41.581
Ayy hadi inşallahDoktorum 7.30 da hastanede ol ilk vaka alacağım dedi ama bilmiyorum insallah acil durumlar çıkmaz da ilk vaka alır çıkarız hemen bi an önce
Çok sevindim bende bazen bebeğimin çok kilo alamamasıni acaba tansiyondan mu düşündüm keşke tansiyon ilacı başlasalardı diye hep düşündüm ama sizin bile 14/9 gebelik tansiyonu gibi düşünmüş ama başlamamışlar o zaman benimkinde de bi eksiklik olmamış alakası yok o zaman sevindim şu anTansiyonum düzeldi şükür. 140/90 üzerine pek çıkmıyor çıksa da kısa sürede düşüyoro yüzden kullanmıyorum.
Ayy insallah alayım sağ salim dualarınızı unutmayınAyy hadi inşallahbenim 9da hastanede çatı muayenem 9buçukta da muayenehanede bebiş muayenem var. benim kontroller bitene kadar bebeğinizi kucağınıza alcaksınız inşallah
Allah kolay doğumlar nasip etsin bebişiniz de sağlıkla gelsin inşallahAyy insallah alayım sağ salim dualarınızı unutmayınsizinde muayeneniz insallah çok güzel geçe
Yarın kesinlikle yorumları bekliyoruz olur mu ilk görüş duygularBende çok duygusalım bugün hep ağlıyorum
İnsallah canım çok teşekkür ederimAllah kolay doğumlar nasip etsin bebişiniz de sağlıkla gelsin inşallah
İnsallah girerim dua edin bi sknti olmadan her şey güzel ve sağlıkla ilerlesinYarın kesinlikle yorumları bekliyoruz olur mu ilk görüş duygular
benim beklemede şimdilik
Bilmez miyim tansiyon sınırda diye tuzu o kadar azalttım kiBugün dayanamadım şerbetli bi tatlı yedim şekerim 170e çıkmışçok yoruldum artık diyetten hamileyken canının çekip yasak olması çok zor
Nasılsın sancılar tansiyon şeker ne durumdabenim beklemede şimdilik
benim tokluk 255Bugün dayanamadım şerbetli bi tatlı yedim şekerim 170e çıkmışçok yoruldum artık diyetten hamileyken canının çekip yasak olması çok zor
şancılar geçmiyor ama dr ilaçta veremem artık dedi şimdi tekrar nst yapılcak açıklığa bakılacak 5 ltre şişeye idrar topluyorumNasılsın sancılar tansiyon şeker ne durumda
Hastanede mi kalacaksın peki?şancılar geçmiyor ama dr ilaçta veremem artık dedi şimdi tekrar nst yapılcak açıklığa bakılacak 5 ltre şişeye idrar topluyorum
Anladım çok sağol. Doktorum da haftaya bakacak şu an acil doğum gereken durum yok dedi. Tansiyon yükselirse gideceğim direkBende de tansiyon yükseldi bi ara bebeğim kilo almadı doktorum gebelik zehirlenmesi ve preeklampsiden şüphelendi o sıra 37 de alacaktı ama idrarda protein kaçağı yoktu tansiyonum da max 13/8 olduğundan preeklampsi demedi 38 leri bekledi bebeğin çok kilo alamamasını yapısal olarak düşündü doppler ve nst hep iyiydi çünkü
Hastanedesiniz değil mi tansiyonlar nasıl gidiyorşancılar geçmiyor ama dr ilaçta veremem artık dedi şimdi tekrar nst yapılcak açıklığa bakılacak 5 ltre şişeye idrar topluyorum
Benim doktorum gecen tansiyon yükselmezse idrarda protein olsa bile önemli değil dedi bebeğin de büyüyorsa hiç sknti değilAnladım çok sağol. Doktorum da haftaya bakacak şu an acil doğum gereken durum yok dedi. Tansiyon yükselirse gideceğim direk
Maalesef ne yesem içsem boğazımda resmen , gece çok uyandırıyor sürekli gaviscon içiyorumKızlar mide yapmalarınız geçti mi ? Kendimi şuan ejderha gibi hissediyorum az kaldı alev çıkartacağım