- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Buffalosos
- #41.561
Insallah canim benimİnşallah ya 36+3 oldum. İnşallah gerek kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim benimİnşallah ya 36+3 oldum. İnşallah gerek kalmaz
Ne kadar su içersen iç rengi koyuysa da enfeksiyon olabilirİdrarımda çok kötü bir koku var akıntım yok kaşıntım yok enfeksiyon mu oldum çok sinir oldum ilk defa başıma geliyor umarım doğuma kadar geçer yarın tahlil vereceğim
Rengine hep dikkat etmedim bakayım bir bu eksiktiNe kadar su içersen iç rengi koyuysa da enfeksiyon olabilir
TEşekkürler canım ben asıl sana basur olayını sorcaktım doktorun bu konuda ne dedi?Evet bende doktoruma kasilmalarim oluyor amma sancim yok dedim karnima bakinca kizim sancilarin baslamis nasil sancin yok dedi bana amma merak etme adeten ikinci bebekte boyle olur dediler belki seninde sancini hiss etmiyorsundur vajinal dogum yaparsan sana iyi gelir diye dusunuyorum
İnsallah sağ salim alalım kucaklarımıza bebeklerimiziBen de aynıyım seninde yarın doğum benimki de cumartesi günü gözlerim dolu dolu sürekli gruba bakıyorum
Amiinn canım benim çok ince düşünceli ve kibarsınn çok teşekkürler Allahım sana da hayırlı kolay doğum nasip etsin@acitatlisos M muhendishanim98 @Hasretimm123 @cinnabon beraber burda sevindik üzüldük aklımdasınız doğum anımda sizlere hayırlı evlat için dua edeceğim Allah en kısa sürede hayırlı evlatlarla kucağınızı doldursun çooook rahat gebelikler geçirin inşallah
Yarın kaçta sezaryen inş Sağ Salim hayırlı doğumlar diliyorumİnsallah sağ salim alalım kucaklarımıza bebeklerimizi
İlk şubat bebesi olabilecek miyim bakalımEvet canim insallah bekliyorum bakalim her kese guzel dogumlar bakalim yarin subat bence her kes birbir doguracak
Mucizem4564 bebişi biraz daha kalmaya ikna olursa ilk sen olacaksın gibi duruyor ciddenİlk şubat bebesi olabilecek miyim bakalım
Bende de tansiyon yükseldi bi ara bebeğim kilo almadı doktorum gebelik zehirlenmesi ve preeklampsiden şüphelendi o sıra 37 de alacaktı ama idrarda protein kaçağı yoktu tansiyonum da max 13/8 olduğundan preeklampsi demedi 38 leri bekledi bebeğin çok kilo alamamasını yapısal olarak düşündü doppler ve nst hep iyiydi çünküKızlar kontrolden çıktık. Sancılarım 20 40 normal dedi. Bende tansiyon vardı bir ara düzelmişti. Bugün yine protein kaçağı çıktı ama tansiyon normal. Doktor dedi ki plasenta bembeyaz çok yaşlandı artık bebek nasıl kilo alıyor şaşıyorum. Sonuçlarımı attım ama dönmedi henüz. 36 3 üz. Plasentası çok yaşlı olan veya protein kaçağı olan var mı normal mi çok korkuyorum
Siz kullanıyor musunuz tansiyon için ilaçTabi oluyor. 130 140 civarına çıkıyor nabzım
Ayyy canım benim sağolasın insallah dualarınızı eksik etmeyin benden
Doktorum 7.30 da hastanede ol ilk vaka alacağım dedi ama bilmiyorum insallah acil durumlar çıkmaz da ilk vaka alır çıkarız hemen bi an önceYarın kaçta sezaryen inş Sağ Salim hayırlı doğumlar diliyorum
Gece supriz olur mu acaba bakalımMucizem4564 bebişi biraz daha kalmaya ikna olursa ilk sen olacaksın gibi duruyor cidden
Hadi hayırlısı bi duygusallaştım herkes gidiyorDoktorum 7.30 da hastanede ol ilk vaka alacağım dedi ama bilmiyorum insallah acil durumlar çıkmaz da ilk vaka alır çıkarız hemen bi an önce
Tansiyonum düzeldi şükür. 140/90 üzerine pek çıkmıyor çıksa da kısa sürede düşüyor o yüzden kullanmıyorum.Siz kullanıyor musunuz tansiyon için ilaç
Bende çok duygusalım bugün hep ağlıyorumHadi hayırlısı bi duygusallaştım herkes gidiyor