- 30 Mayıs 2024
- 68
- 37
- 30
bu ay içimde başka bir umut var bana direkt tüp bebek dediler çok ağladım ama bu ay mfk takviyelerine başladım başka bi enerji verdi inşallah aminçok teşekkür ederim inşallah bu ay hepimize şans getirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay içimde başka bir umut var bana direkt tüp bebek dediler çok ağladım ama bu ay mfk takviyelerine başladım başka bi enerji verdi inşallah aminçok teşekkür ederim inşallah bu ay hepimize şans getirir
Memnun musunuz takviyerldenbu ay içimde başka bir umut var bana direkt tüp bebek dediler çok ağladım ama bu ay mfk takviyelerine başladım başka bi enerji verdi inşallah amin
Benim de ilk gebelik olur böyle şeyler dediler ikinci kez aynı şeyi yaşadım bence muhakkak yaptırın bir de patoloji bebek hakkında fikir verir sağlıklıydı ya da değildi diye sizinle ilgili değilİlk gebelik olduğu için gerek duymuyorlar genelde , ilk 3 ay riskli zaten diyorlar. Patolojiye gönderildi sadece oda temiz çıktı yani bende bi sorun gozukmuyormus
Evet aşırı dinç uyanıyorum ve vücudum da değişiklikler fark ediyorum mesela asla geçen aylarda yaşamadım bu ay yumurtlamamdan 3 gün sonra göğüslerim aşırı şişti ve hala şiş normalde adet olmama yakın olur sadece geçerdi hemenMemnun musunuz takviyerlden
Kaset. Yapma erken gebelik alNe bileyim boşa masraf. Alıyorum çıkmıyor. Acaba yarın sabah ve ondan snra ki sabah adete kdr her sabah kasette test mi yapsam?
Bende öyleyim şuanEvet aşırı dinç uyanıyorum ve vücudum da değişiklikler fark ediyorum mesela asla geçen aylarda yaşamadım bu ay yumurtlamamdan 3 gün sonra göğüslerim aşırı şişti ve hala şiş normalde adet olmama yakın olur sadece geçerdi hemen
İyiyim canım bu ay saldım hiçbir şey yapmıyorum ya oyüzden pek girmiyorum. Geçen ay femara bana çok kötü tokat attı da sen neler yapiyorsunCandy7777 canım nerdesin nasılsın neler yapıyorsun
Umarım gebeliktir ya çok heyecanlıyım yoksa bu ay hsg var benim bakalımBende öyleyim şuan
Hsg ne kız usg mi dicektinUmarım gebeliktir ya çok heyecanlıyım yoksa bu ay hsg var benim bakalım
Sağlıksız gebelik dedi zatwn doktorda , dahiliyeye gittim endokrin için tekrarlamayan düşüğünüz olmadığı sürece gidemezsiniz dediBenim de ilk gebelik olur böyle şeyler dediler ikinci kez aynı şeyi yaşadım bence muhakkak yaptırın bir de patoloji bebek hakkında fikir verir sağlıklıydı ya da değildi diye sizinle ilgili değil
Pardon tekrarlayan düşük olmadığı sürece gidemezsiniz dedi . Yanlış yazmisimSağlıksız gebelik dedi zatwn doktorda , dahiliyeye gittim endokrin için tekrarlamayan düşüğünüz olmadığı sürece gidemezsiniz dedi
Kusura bakmayın bilmedigim için soruyorum havuç ne içinPvulasyonda çatlamayı gördügün zaman havuç ye canım
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @skyngelin33 5 Ekim 1 Kasım @aryakusum 30 Eylül 1 Kasım @Azimliiii 7 Ekim 4 Kasım @bernailker 7 Ekim 7 Kasım @hello kedy 10 Ekim 7 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım A aktuyybss 14 Ekim 12 Kasım @sekerlkz 12 Ekim 13 Kasım 28 Ekim @nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim @nnurrcann 14 Ekim 14 Kasım @aylemakk 15 Ekim 15 Kasım @kyays 16 Ekim 15 Kasım A anyone1ri 16 Ekim 16 Kasım @Lebi derya 17 Ekim 16 Kasım 1 Kasım @irem142 18 Ekim 16 Kasım @canancetin 17 Ekim 17 Kasım P pamuk3419 17 Ekim 17 Kasım 4 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @elizan04 22 Ekim 17 Kasım 7 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım @Berceste3 19 Ekim 18 Kasım @Momyteam 20 Ekim 18 Kasım @tilyam 24 Ekim 18 Kasım @aysmesra 24 Ekim 18 Kasım @1seyran12q 27 Ekim 18 Kasım 4 Kasım aşılama @nisan178 22 Ekim 19 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @zeyyy123 20 Ekim 20 Kasım @selinim08 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım L lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Daydi 26 Ekim 20 Kasım @Sakayik35 25 Ekim 22 Kasım @bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım @Umutsuzh 22 Ekim 23 Kasım 6 Kasım @Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım Eldorin 23 Ekim 24 kasım 6-7 kasım S sevgsssss 26 Ekim 24 Kasım @94bassuk 29 Ekim 24 Kasım @kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @ramses09 28 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @Lioo 29 Ekim 26 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @alyanil 1 Kasım 26 Kasım M mmatmazellll 20 Ekim 27 Kasım @kngl999 30 Ekim 27 Kasım @Sevdagunesim 2 Kasım 30 Kasım @Mevsimm34 1 Kasım 1 Aralık @hello06 5 Kasım 1 Aralık @Sunsun9 31 Ekim 2 Aralık @derindenizmavisi 3 Kasım 3 Aralık @Caglisko 1 Kasım 4 Aralık @hobicianne 5 Kasım 4 Aralık @kizilsaclikiz1313 10 Kasım 4 Aralık @gkogkogko 31 Ekim 5 aralık @Octodayy 3 Kasım 5 Aralık @ozgeanne 6 Kasım 5 Aralık @patrawa 11 Kasım 5 Aralık @pinkflowers1 10 Kasım 6 Aralık @Merve3553 7 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @Mystika 10 Kasım 7 Aralık @bilemedimkine 8 Kasım 8 Aralık @freewoman1 8 Kasım 10 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @asiliris 10 Kasım 13 Aralık
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
İyi bende canım günümü bekliyorum 5 inde çatlatma olmuştumİyiyim canım bu ay saldım hiçbir şey yapmıyorum ya oyüzden pek girmiyorum. Geçen ay femara bana çok kötü tokat attı da sen neler yapiyorsun
Testim günlerdir bu şekilde Eki Görüntüle 3501997
27 Ekim de adetim bitti teste başladımPik olmamış henüz adetin kaçıncı günündesin
27 Ekim de adetim bitti teste başladım
Çok ümitsizleştim piki göremediğim içinBen 26 ekimde adet oldum yeni yeni pik oluyor . Bırakmayın testi devam edin
Yaaa sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün rahim filmi hsgHsg ne kız usg mi dicektin