- 14 Haziran 2023
- 916
- 704
- Konu Sahibi Buffalosos
- #40.301
Şimdilik iyiyim canım gece birkaç sancı girdi. Sancı başlayınca kaç gün sonra doğurulur kiAma şuan iyisin değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik iyiyim canım gece birkaç sancı girdi. Sancı başlayınca kaç gün sonra doğurulur kiAma şuan iyisin değil mi
O kadar benlik bi doğum ki tek başıma minibüsle her yere giderken ansızın doğurmamdan korkuyor eşim deArkadaşlar bir şubat annesi daha ocak ayında bebeğini kucağına almış
Ben de bugün aldım nolur nolmaz diye hazır olsun daha bana ne tarih verdi ne anesteziyle görüştürdü Allaha emanet duruyorum suan sadece ağrın olursa gel gece de olsa dediNormalde Perşembe ya da Cuma gününe temizliğe birini çağıracaktım. Ağrı girince korkudan Pazartesi ye aldım. Korktum dünkü hastane koşturmacasında anestezi doktoru gördü kan verdim falan derken doktorda ağrın olursa gel diyince. Bu sancılar başlayınca hemen su gelme kanala girme başlayacak diye birşey yok değil mi. Gününü de bekleyebilir mi
Tahmini günler de mi söylemiyor canım mesela benimkisi 14-21 arası gibi dediBen de bugün aldım nolur nolmaz diye hazır olsun daha bana ne tarih verdi ne anesteziyle görüştürdü Allaha emanet duruyorum suan sadece ağrın olursa gel gece de olsa dedi
Sadece 38 olunca alalım kurtaralım seni dedi tarih söylemedi 38 6 Şubat oluyor ben 6 sı istemiyorum 5i ya da 7si al dediğimde tarih Belirlemeyelim dedi doktorumu seviyorum ama bu konuda sanki çok mu rahat davranıyor anlamadım kendimi ona göre hazırlamak isterdimTahmini günler de mi söylemiyor canım mesela benimkisi 14-21 arası gibi dedi
Sadece 38 olunca alalım kurtaralım seni dedi tarih söylemedi 38 6 Şubat oluyor ben 6 sı istemiyorum 5i ya da 7si al dediğimde tarih Belirlemeyelim dedi doktorumu seviyorum ama bu konuda sanki çok mu rahat davranıyor anlamadım kendimi ona göre hazırlamak isterdim 38
Evet son ay olunca agri sancı akinti şu kan gelince tansiyon yuksekligi fln hemen saat kaç olursa olsun gel diyorlar benim doktorum öyle gece gündüz saat kaç olursa olsun gel dedi özel numarasını verdi zaten hemen hastaneden ulaşırlar ban dediNormalde Perşembe ya da Cuma gününe temizliğe birini çağıracaktım. Ağrı girince korkudan Pazartesi ye aldım. Korktum dünkü hastane koşturmacasında anestezi doktoru gördü kan verdim falan derken doktorda ağrın olursa gel diyince. Bu sancılar başlayınca hemen su gelme kanala girme başlayacak diye birşey yok değil mi. Gününü de bekleyebilir mi
Benim ilk olduğu için henüz belli değil inşallah sğ salim alırsınız kucağınızaValla benim.dogum tarihim 9 şubat cuma sezeryqn sizinkiler belli mi bir aksilik.olmazsa
Nasıl sancı peki kasıklarda adet sancısı gibi mi ? Benim kasılmalarım çok arttı ama ağrım yok anlamazsam diye korkuyorumŞimdilik iyiyim canım gece birkaç sancı girdi. Sancı başlayınca kaç gün sonra doğurulur ki
Ya ben de hala araba kullanıyorum dışarıda işim olunca falan, eşim yarına kadar şehir dışında dün arabadayken birden bi aydınlanma geldi dedim şu şoför koltuğunda birden suyum gelse napcam acaba bu ne cesaret sjjdjdjs panikler bi de insan birden olunca Allah korusun Doğuma kadar daha kullanmama kararı aldımArkadaşlar bir şubat annesi daha ocak ayında bebeğini kucağına almış
Bende aynı durumdayım kasıklarım da çok ağrıyor adet sancısı gibi sürekliNasıl sancı peki kasıklarda adet sancısı gibi mi ? Benim kasılmalarım çok arttı ama ağrım yok anlamazsam diye korkuyorum
Aynı şeyi ben de düşünüyorum mecburen bir hafta daha kullanacağım, göbeğim sıkıştırıyor koltuğun arkasını geriye doğru indirdim bu sefer de önümü göremiyorum panik oluyorum kaza yaparsam diyeAllah korusunYa ben de hala araba kullanıyorum dışarıda işim olunca falan, eşim yarına kadar şehir dışında dün arabadayken birden bi aydınlanma geldi dedim şu şoför koltuğunda birden suyum gelse napcam acaba bu ne cesaret sjjdjdjs panikler bi de insan birden olunca Allah korusun Doğuma kadar daha kullanmama kararı aldım
Benim dün nst de ağrım çıktı ama ben hissetmiyodum ve düzenliydi. 50 lerde düzenli aralıklarla. Bu kasılmalar sancı mı adet ağrısı mı lazım illa. Off kafam çok karışık.Bende aynı durumdayım kasıklarım da çok ağrıyor adet sancısı gibi sürekli
Ay ben de kamyon şoförü gibi kullanmaya başladım. Ama bizim burda yollar mayın tarlası gibi o çukurlar doğum başlatır yani. Kullanmıcam artık arabaAynı şeyi ben de düşünüyorum mecburen bir hafta daha kullanacağım, göbeğim sıkıştırıyor koltuğun arkasını geriye doğru indirdim bu sefer de önümü göremiyorum panik oluyorum kaza yaparsam diyeAllah korusun
ben de öyleyim ya bu aralar ağırlık var üzerimde şimdi hafta sonuyken biraz eşime temizlik yaptırıyorum beşiği getirip yerleştircez çamaşırlar yıkandı ütülemeyi de yaparsak artık kalanı da annemle hallederiz. Yoksa bana kalsa yataktan kalkıp kanepeye uzanıyorumBenim doğuma daha var o zaman elim ayağım kalkmıyor enerjim yok hiç. Yapılacak çok şey var biriktirmemeye çalışıyorum ama tembellik ağır basıyor sürekli yatmak oturmak kalkmamak istiyorum
Karnım taş gibi kalıyor biraz uzun sürüyor normale göre. Bir de adet sancısı gibi karın ağrısı gibi bişeyler oluyor. Belimde ağrıypr öyle oluncaNasıl sancı peki kasıklarda adet sancısı gibi mi ? Benim kasılmalarım çok arttı ama ağrım yok anlamazsam diye korkuyorum
Aynen benimkinin de numarası var bende ama bişey olduğunda beni hemen hastaneden ararlar gelirim dediEvet son ay olunca agri sancı akinti şu kan gelince tansiyon yuksekligi fln hemen saat kaç olursa olsun gel diyorlar benim doktorum öyle gece gündüz saat kaç olursa olsun gel dedi özel numarasını verdi zaten hemen hastaneden ulaşırlar ban dedi