Canımmm çok geçmiş olsun yatış devlette yapılmaz mı acaba eğer gerekliyse araştırma hastanesine de gitsenizKızlar biz tatildeydik bodrumda , bugün sabah çok fazla kanamam oldu apar topar acile gittik , kadın doğum doktorunu çağırdılar o geldi muayene ettik bebişlerimin yerleri iyiydi ve kalp atIşlarını duyduk. Ama düşük riskim var proluton iğne ve rhogam iğne vurdular kanamam azaldı ancak hala peçeteye silince geliyor. Baya kıpkırmızı bir kan. Yaklaşık 45 dk kanama sürdü baya paçalarımdan aktı resmen Ve arada büyük pıhtılar çıktı. Gittiğimiz hastanedeki doktor yatış verdi bu şekilde İzmire gitmeyin dedi ancak hastanenin geceliği 15 bin liraymışİzmirde ki kendi doktorumla konuştum , arabanın arkasında yata yata gelirsen bir şey olmaz dedi , eve geldik Yatıyorum şimdi. Lütfen bize dua edin Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın , amin
Çok teşekkür ederimCanımmm çok geçmiş olsun yatış devlette yapılmaz mı acaba eğer gerekliyse araştırma hastanesine de gitsenizdenize vs girdin mi neden olmuş ki acaba
Hep yat kalkma hiç iş bile görme sadece tuvalet için kalkarsınÇok teşekkür ederimDoktor eviniz burada olmadığı için yatış veriyorum eviniz burada olsaydı gidebilirdiniz dedi , yani hastaneye sadece istirahat için yatıracaklardı ilaç tedavisi vs. yok. Kesin hastanede yatış deseydi zaten parayı falan düşünmeden yatacaktık mecbur. Denize falan girmedim çok hareket de etmedim hatta , doktor bu aylarda olabilir zaten ilk 3 ay gebelik için yüksek risk taşıyan aylardır , evde oturduğun yerde de olabilirdi dedi. Başka sebep söylemedi
İnşallah atlatırız bunu daHep yat kalkma hiç iş bile görme sadece tuvalet için kalkarsınhiç bisey olmayacak inşallah minnoslar dinlen anne demek istemiş demek ki güzel düşünelim güzel olsun
Bol bol konuş yavrularınla hepsini duyuyorlar alıyorlar bilinçaltlarına kuzularİnşallah atlatırız bunu dakalkmayı bırak yatakta sağa sola dönmeye korkuyorum çok saol canım desteğin için Allah hiç birimize yaşatmasın böyle bir şeyi , çok zormuş
Hiç korkma canım ilk gebeliğimde 3-4 kez aşırı kanama yaşadım dediğin gibi böyle paçalarımdan akıyodu hastaneye altıma havlu koyarak gidiyodumKızlar biz tatildeydik bodrumda , bugün sabah çok fazla kanamam oldu apar topar acile gittik , kadın doğum doktorunu çağırdılar o geldi muayene ettik bebişlerimin yerleri iyiydi ve kalp atIşlarını duyduk. Ama düşük riskim var proluton iğne ve rhogam iğne vurdular kanamam azaldı ancak hala peçeteye silince geliyor. Baya kıpkırmızı bir kan. Yaklaşık 45 dk kanama sürdü baya paçalarımdan aktı resmen Ve arada büyük pıhtılar çıktı. Gittiğimiz hastanedeki doktor yatış verdi bu şekilde İzmire gitmeyin dedi ancak hastanenin geceliği 15 bin liraymışİzmirde ki kendi doktorumla konuştum , arabanın arkasında yata yata gelirsen bir şey olmaz dedi , eve geldik Yatıyorum şimdi. Lütfen bize dua edin Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın , amin
Yaaa şu an beni çok rahatlattınHiç korkma canım ilk gebeliğimde 3-4 kez aşırı kanama yaşadım dediğin gibi böyle paçalarımdan akıyodu hastaneye altıma havlu koyarak gidiyodum
Her idrara çıktıgımda parça düşürüyodum ama her doktora gidişimde bebekler iyiydi kanama görünmüyordu
Ve fransadaki doktorlar tüp bebekle hamile kalınca böyle çok kanama oldugunu söylemişlerdi ve farkındaysanız gerçekten tüp bebekle hamile kalanların hep lekelenmesi kanaması var
Sakın stres yapma bazen haftalarca sürüyor bu kanamalar ama bebekler iyiyse hiç problem yok bol su iç ve hep yat
Çok geçmiş olsun Allah size bağışlasın inşallahKızlar biz tatildeydik bodrumda , bugün sabah çok fazla kanamam oldu apar topar acile gittik , kadın doğum doktorunu çağırdılar o geldi muayene ettik bebişlerimin yerleri iyiydi ve kalp atIşlarını duyduk. Ama düşük riskim var proluton iğne ve rhogam iğne vurdular kanamam azaldı ancak hala peçeteye silince geliyor. Baya kıpkırmızı bir kan. Yaklaşık 45 dk kanama sürdü baya paçalarımdan aktı resmen Ve arada büyük pıhtılar çıktı. Gittiğimiz hastanedeki doktor yatış verdi bu şekilde İzmire gitmeyin dedi ancak hastanenin geceliği 15 bin liraymışİzmirde ki kendi doktorumla konuştum , arabanın arkasında yata yata gelirsen bir şey olmaz dedi , eve geldik Yatıyorum şimdi. Lütfen bize dua edin Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın , amin
Doktor da öyle dedi , biz elimizden geleni yapalım ama düşeceği varsa ne ben ne sen ne de başka bir doktor hiç bir şey yapamaz dedi. Dua edeceğiz artıkÇok geçmiş olsun Allah size bağışlasın inşallahannemin de böyle kanamaları çok olmuş bana gebeyken, hatta parça parça en az 2 ay hastanede yatmış, ama dünyada nasibi varsa onların hiçbir şey düşüremez merak etmeyin, dua edelim inşallah
Allah yardimci olsun. İstirahet et. Yat kalma inşallah bebeklere bişey olmaz. Evet 3ay zaten hepimiz için riskli koruyalım onlarıÇok teşekkür ederimDoktor eviniz burada olmadığı için yatış veriyorum eviniz burada olsaydı gidebilirdiniz dedi , yani hastaneye sadece istirahat için yatıracaklardı ilaç tedavisi vs. yok. Kesin hastanede yatış deseydi zaten parayı falan düşünmeden yatacaktık mecbur. Denize falan girmedim çok hareket de etmedim hatta , doktor bu aylarda olabilir zaten ilk 3 ay gebelik için yüksek risk taşıyan aylardır , evde oturduğun yerde de olabilirdi dedi. Başka sebep söylemedi
Cok çok geçmiş olsun kuzum. Tedavili gebelik olduğu için ve ikiz gebelikten dolayı çık daha dikkat etmen gerek. Bununla geçmiş olsun. Rabbım bebisleri size sizi bebislere bağışlasın. Kötü düşünme bolca dua et.Kızlar biz tatildeydik bodrumda , bugün sabah çok fazla kanamam oldu apar topar acile gittik , kadın doğum doktorunu çağırdılar o geldi muayene ettik bebişlerimin yerleri iyiydi ve kalp atIşlarını duyduk. Ama düşük riskim var proluton iğne ve rhogam iğne vurdular kanamam azaldı ancak hala peçeteye silince geliyor. Baya kıpkırmızı bir kan. Yaklaşık 45 dk kanama sürdü baya paçalarımdan aktı resmen Ve arada büyük pıhtılar çıktı. Gittiğimiz hastanedeki doktor yatış verdi bu şekilde İzmire gitmeyin dedi ancak hastanenin geceliği 15 bin liraymışİzmirde ki kendi doktorumla konuştum , arabanın arkasında yata yata gelirsen bir şey olmaz dedi , eve geldik Yatıyorum şimdi. Lütfen bize dua edin Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın , amin
Ben haftamı bilmiyorum yaaa ama bugün daha yoğun mide bulantım var öğürüp duruyom ya. Ayağa kalkıp hiçbişi yapasım yoookKızlar midesi bulunanlar kaçıncı haftada başladı?
ben 6+1im bende de henüz bulantılar başlamadı, bekleyeyim mi ne dersiniz? Gelir mi bulantılar?
Ben de salı gidicem bakalımB Buffalosos canım benim de kese ve bebek 5+4 göründü karından. Pzt 7+0 olacak kalp atışı için randevu aldım
Canım benim çok geçmiş olsun dualarımdasın inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlarKızlar biz tatildeydik bodrumda , bugün sabah çok fazla kanamam oldu apar topar acile gittik , kadın doğum doktorunu çağırdılar o geldi muayene ettik bebişlerimin yerleri iyiydi ve kalp atIşlarını duyduk. Ama düşük riskim var proluton iğne ve rhogam iğne vurdular kanamam azaldı ancak hala peçeteye silince geliyor. Baya kıpkırmızı bir kan. Yaklaşık 45 dk kanama sürdü baya paçalarımdan aktı resmen Ve arada büyük pıhtılar çıktı. Gittiğimiz hastanedeki doktor yatış verdi bu şekilde İzmire gitmeyin dedi ancak hastanenin geceliği 15 bin liraymışİzmirde ki kendi doktorumla konuştum , arabanın arkasında yata yata gelirsen bir şey olmaz dedi , eve geldik Yatıyorum şimdi. Lütfen bize dua edin Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın , amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?