- 24 Temmuz 2013
- 1.002
- 1.552
- 34
- Konu Sahibi Buffalosos
- #36.721
Maşallah Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşallah sizede çok geçmiş olsunAa aaa bir bebeğimiz daha geldi. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla büyüsün bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşallah sizede çok geçmiş olsunAa aaa bir bebeğimiz daha geldi. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla büyüsün bebiş
Hastane için başka pijamanız yoksa alın bence. Doğum sonrası göbek hemen küçülmüyor. Sonra da giyersiniz. Büyük beden değil de hamile kalıbı tercih ederseniz daha iyi olurKızlar hamilelikten önce M beden giyiyordum, hamilelikte rahat edeyim diye kendime XL pijama almıştım. Hastane çantasına da ondan koymuştum. Biraz önce göbeğimin XL bedende de açıkta kaldığını fark ettim buna da sığamıyorum. Son 3 4 hafta için yeni pijama almalı mı? Siz nasıl bir çözüm buldunu?
Ayyyy prensesimiz geldi demek Allahım analı babalı büyütsün detayları iyi olunca yazarsın canım hayırlı olsun hoş geldi kuzumuzGüncelleyelim minik kızıma kavuştum bugun. Suan rutin takip ediliyoruz. Toplandığımda daha detaylı yazarim inşallah
Hoş gelmiş minik. Hadi hayırlı olsun gözünüz aydın. Size de çok geçmiş olsun bebiş nasıl siz nasılsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz.Güncelleyelim minik kızıma kavuştum bugun. Suan rutin takip ediliyoruz. Toplandığımda daha detaylı yazarim inşallah
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Umarım siz ve bebeğiniz iyisinizdir.Grubumuzda sizden evvel de ben dogum yaptım.5 gün oldu.34+3te doğum yaptım sanırım sizinle yakınız gün olarak.İnsallah hayırlısı ile en yakın zamanda sağlıkla bebeğinizle evinize kavuşmanız dileğiyleGüncelleyelim minik kızıma kavuştum bugun. Suan rutin takip ediliyoruz. Toplandığımda daha detaylı yazarim inşallah
GeliyoEğer 55-60 sancılar düzenli geliyorsa evet var. Düzensizse durdurabilirler
Ben hep aynı doktora gittiğim için ölçümlere güveniyorum ama tabiki %100 ölçtükleri gibi doğmuyorlar illaki sapma payı oluyor seninki gerçekten sürpriz olacak gibi duruyorValla ben iki doktor arasında 240 gram bi günde fark gördüğüm için hatta boy ölçümü bi hafta önceye gire 1 cm küçülmüş olarak da gördüğümden memleket geldiğimde kendi doktorumdan ayrıldıktan sonra doğumdan bana süpriz olacak diye düşünüyorum
İşte yazmıyor onlarda haftadan sayılıyormuş keşke dediğiniz gibi olsaBen de sizin gibi biliyorum ve raporumda 37. Haftaya kadar çalışabilir yazıyor 5 hafta sonrasına aktarılacak önemli olan o raporda yazan yani 15 tatilmiş vs yazmıyor raporda
Tebrikler Allah analı babalı büyütsün minik kızın geliş hikayesini dinlemek için sabırsızlıkla bekliyoruzGüncelleyelim minik kızıma kavuştum bugun. Suan rutin takip ediliyoruz. Toplandığımda daha detaylı yazarim inşallah
Eğer 55-60 sancılar düzenli geliyorsa evet var. Düzensizse durdurabilir
Toplam 16 haftaya 37 den itibaren 16 hafta sayacaksın yani 5 hafta çalıştın onu doğum sonrasına aktarınca 13 hafta oluyor sonraya kalan. Ben öyle anladım. Ama erken doğurunca 38 de onlarda aktarılıyor sanırım . Toplam 16 hafta işte ister 38 de doğur ister 41 deBen de uyuyamıyorum sabahın köründe de maratonum başlıyor oğlumlabir de hala işe gidiyorum hedef 37.Ben de yarın gideceğim doktora çok merak ediyorum ve çok özledim 4 hafta oldu artık sıklaşacak inşallah
ya ben bu izin işlerini hala anlayamadım gebelik kafası bir türlü basmıyor ben 37ye kadar çalışıp 38de doğum yaparsam 15 hafta izin hakkım oluyor değil mi doğum sonrası?
Çok geçmiş olsun doktorunuz ne dedi nişan değil di mi bu
merhaba benim ilk gebeliğimde bazı ölçümlerde öyle çıkıyordu doktorum normal dedi pozisyona bağlı öyle oluyor sanırım.bacaklar hafif parantez gibi oluyor ondan doğru ölçülmüyor bence, bebeğimin boyu normal doğdu kısa değildi
İşte çalıştığım yerdeki doktoruma gidiyordum 33 haftaya kadar 34-35 memleketteki doktoruma geldim arada bi tansiyonum yükselince acile geldim acilde ile poldeki doktorum arası bi günde 240 oynadıBen hep aynı doktora gittiğim için ölçümlere güveniyorum ama tabiki %100 ölçtükleri gibi doğmuyorlar illaki sapma payı oluyor seninki gerçekten sürpriz olacak gibi duruyor
Usg cihazları da farkediyor hakkaten. Neyse sürprizlerde güzeldir yaİşte çalıştığım yerdeki doktoruma gidiyordum 33 haftaya kadar 34-35 memleketteki doktoruma geldim arada bi tansiyonum yükselince acile geldim acilde ile poldeki doktorum arası bi günde 240 oynadı
Poldeki Dr la önceki doktorum arasında boy 1 cm küçüldü olarak oynadı yani ölçümler aşırı oynakmis ona inandım artık cidden çok supriz olacak
Saglikla Analı babalı buyusun insallahGüncelleyelim minik kızıma kavuştum bugun. Suan rutin takip ediliyoruz. Toplandığımda daha detaylı yazarim inşallah
Hayırlı ömürlü olsun inşallah analı babalı büyüsün rabbim uzun ömürler versin masallahGüncelleyelim minik kızıma kavuştum bugun. Suan rutin takip ediliyoruz. Toplandığımda daha detaylı yazarim inşallah
Bizim de bir köpeğimiz var :) Tarkan Özvardar'dan destek aldık köpeğimiz evin içinde ve bizimle yatıyor çünkü. Şu video da çok açıklayıcı:
Siz şimdiden puset ve bebek arabası ile alıştırma yürüyüşlerine başladınız mı? Yoksa doğum sonrasında mı planlıyorsunuz?
Çok şükür gelmiş sağlıkla bundan sonraki ömrü hep güzellikle geçsin inşallahGüncelleyelim minik kızıma kavuştum bugun. Suan rutin takip ediliyoruz. Toplandığımda daha detaylı yazarim inşallah
maşallah size canımEvet maşallah çok çabuk büyüyorlar artık
İnşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız yavrularımızı
Ablamın geçmedi maalesef herşeyi yaptırdı leke için lazer bakım vs yine de duruyorKış da olsa güneş kremi kullanın onun dışında gebelikte c vit kullanılabiliyor lekeler için ama ben her şeyi bıraktım. Gebelik sonrası geçecek merak etmeyin progesteron kaynaklı.