Evet o bebek, ona bağlanan hafif beyazlık bir halka gibi bir şey var dikkatli bakınca görünüyor, o da yolk kesesiEki Görüntüle 3265145
Kızlar şu görünen beyazlık bebek degil mi ya tecrubeliler yorum yapabilir miii
Teşekkürler hayırlı olsunEvet bebek.. Bn de 6+1 im dün biz de bebeği gördük ve kalp atışını da gördük
Çok teşekkür ederim canım bebeği görürüz dedi iki haftaya ben de göremedi sandım doktor. Çok teşekkürler kizcelerEvet o bebek, ona bağlanan hafif beyazlık bir halka gibi bir şey var dikkatli bakınca görünüyor, o da yolk kesesi
Teşekkürler araştırayım hemenSelam ben de Bahçeşehirde oturuyorum Ceyda Perçinoğlu'na gidiyorum çok da memnunum bir araştırın isterseniz:)
Benim ağrilarim çok azaldi geçen hafta çok oluyordu. Hem adet agrisi hrm bağirsaklarda oluyordukızlar ya ağrılarınız adet ağırısı gibi ama daha belirgin mi nasıl?
evet ya çok teşekkür ederim sürekli kontröl halindeyim panik yaptı beni karnım sürekli gurulduyor gibi ama ses yok sürekli gazım var gibi bir adet ağrısı gibiBenim ağrilarim çok azaldi geçen hafta çok oluyordu. Hem adet agrisi hrm bağirsaklarda oluyordu
Benimde ali emre canım.Memnunum domtorumdanBn varım.. benim de memorial zelal hoca sizin kim?
Sizin kese ve kalp atışı ne zaman görüldüEvet bebek.. Bn de 6+1 im dün biz de bebeği gördük ve kalp atışını da gördük
siz baya öndesiniz maşallah :) ağrılarınız oldu mu böyle acaba aşağıdaki yazdığım gibiBenimde ali emre canım.Memnunum domtorumdan
evet ya çok teşekkür ederim sürekli kontröl halindeyim panik yaptı beni karnım sürekli gurulduyor gibi ama ses yok sürekli gazım var gibi bir adet ağrısı gibi
Nasıl önde anlamadım canım.Adet gibi sancılar var benim canımsiz baya öndesiniz maşallah :) ağrılarınız oldu mu böyle acaba aşağıdaki yazdığım gibi
Kesenin içindeki şey yolk kesesi canım sağ taraftaki, bebek de yolk kesesinin hemen yanında oluyorEki Görüntüle 3265145
Bu ne demekki kese mi 6,5 cm anlamadım geçen gittiğimde de öyleydi sanki normaldir umarımKızlar bugün kalp atışını duyduk şükür darısı başınıza. Normalde bugün 6+4 tü ama 6 dedi bana kese için gittiğimde de 5+3 demişti.
Bu ne demekki kese mi 6,5 cm anlamadım geçen gittiğimde de öyleydi sanki normaldir umarım
Teşekkür ederimKesenin içindeki şey yolk kesesi canım sağ taraftaki, bebek de yolk kesesinin hemen yanında oluyor
benim daha 2 haftalık ondan dedim :)Nasıl önde anlamadım canım.Adet gibi sancılar var benim canım
Bu vajinal mi karından mı canımEki Görüntüle 3265145
Tahmini 9 ay 10 günlük klasik periyot 4 martı gösteriyor doğum ama öncesinde de gelebiliyor bebek çoğunlukla kaydı buraya yapabiliriz istersenizMerhaba arkadslar. Sat tarihim 29 mayis simdi idrarda pozitf cikti ama kan icin bekleyecm. Bata 4 gun var. Simdi ben subat annesi mi oluyorm mart mi