Ben de pıhtılaşma için her gün iğne yapıyprum kendime, korkmayın dua edin Allah’ın izniyle sağlıkla devam ederKızlar ben doktordan çıktım ilaç iyne falam yazdı. Moralim çok bozuk . Karnıma iyne vuracaklar 10haziran yine gidicem kalp atışı için gebelik çok stressli bişey korku insanı sarıyor. Doktorum bana ne aglama ne yüksekten gülme dedi. Ağır kaldirma yolculuk olmaz dedi
Kleksan turkiyede varmi boyle iğnene ıgnesı yazdı canım?
Amin o kadar korttumkiBen de pıhtılaşma için her gün iğne yapıyprum kendime, korkmayın dua edin Allah’ın izniyle sağlıkla devam eder
Siz hangi igne yapıyorsunuzBen de pıhtılaşma için her gün iğne yapıyprum kendime, korkmayın dua edin Allah’ın izniyle sağlıkla devam eder
Neden iğne vuracaklar canım karnına zaten gebesin anlamadımKızlar ben doktordan çıktım ilaç iyne falam yazdı. Moralim çok bozuk . Karnıma iyne vuracaklar 10haziran yine gidicem kalp atışı için gebelik çok stressli bişey korku insanı sarıyor. Doktorum bana ne aglama ne yüksekten gülme dedi. Ağır kaldirma yolculuk olmaz dedi
pıhtılasma ıgnesı sanırım burda da ısımlerı farklı kullanılıyorKleksan turkiyede varmi boyle iğne
6. Haftaya giriyoruz yarın :)Kaç haftalık canım
Ay benim hiç beneği falan göstermedi de kesenin içinde bişiler var gördüğüm kadarıyla sen hamgi şehirdesinKoydum canım yukarıya, bebek daha çok küçük mm söylemedi, 5+3 geç döllenme dedi
Klasik clexane oksaparSiz hangi igne yapıyorsunuz
Van'dayız canım biz doğu görevi devamAy benim hiç beneği falan göstermedi de kesenin içinde bişiler var gördüğüm kadarıyla sen hamgi şehirdesin
Valla bende sorguladım geçen gün onu ne bir bulantı ne başka bir şey var nazar etmeyelim güzel düşünelim benceKızlar selam 5+5im karın kasık bel ağrılarım ara ara girip çıkıyor adet ağrısı gibi hala. Göğüs hassasiyetim de azaldı gibi. Bulantım yok gibi ama ya bazen iş çıkışı arabada bulanıyor sadece, normal mi bu sizce bulantısı olmayan var mı benim gibi? Bunlar normal mi sizce göğüs hassasiyetim de azalınca korktum. Normalse nazar etmeyeyim ama
aşım 36. Bende pko var 3 yıldır korunuyorduk olmadı.artık tedavi olacaktım. 2 aydır aralıklı oruç ve yürüyüş yaptım ona bağlıyorum tamamen yeme tarzı ve sporun faydası var bence
Selam kızlar doktor önerisi ve hastane önerisi almak isterim sizden bahcesehir de oturuyorum istinye üniversite liv hastanesi evime araba ile 3 dakika burda mi bi doktor bulsam sizin onereceginiz varsa çok sevinirim
Bende de oyle birşeyKlasik clexane oksapar
Evet bebek.. Bn de 6+1 im dün biz de bebeği gördük ve kalp atışını da gördükEki Görüntüle 3265145
Kızlar şu görünen beyazlık bebek degil mi ya tecrubeliler yorum yapabilir miii
Bn varım.. benim de memorial zelal hoca sizin kim?Kızlar diyarbakır da olan varmı aranızda.Ben memorialde devam edecem sanırım.doktorum bilgili tecrbi hekimdi
Yolk kesesi sanırım bebekte vardır yanında tabiEki Görüntüle 3265145
Kızlar şu görünen beyazlık bebek degil mi ya tecrubeliler yorum yapabilir miii