2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Ben de pıhtılaşma için her gün iğne yapıyprum kendime, korkmayın dua edin Allah’ın izniyle sağlıkla devam eder

Neden iğne vuracaklar canım karnına zaten gebesin anlamadım

Pıhtılaşma içinmiş şimdi gördüm doktor gerekli gördüyse hiç korkma canım her şey yolunda kötü bisey dememiş kalp atışı için bizde bayramdan sonraki hafta gidicez

Valla bende sorguladım geçen gün onu ne bir bulantı ne başka bir şey var nazar etmeyelim güzel düşünelim bence

Kızlar doktora haftayı sordum tam net söylemek doğru olmaz şu anda dedi. Ama haftasında olacak gibi duruyor dedi. Böyle konularda streslendirmiyor. Yolku da gördu, bebek için 2 hafta sonra gel dedi. 5+4 12.2 mm gelmiş kese normal mi sizce kızlar bilemedim ilk gebelik olunca Ayrıca antibiyotik yazdı onu kullancam. Guatr için de doktor 75 e çıkarttı. Zaten yıllardır düzenli içiyorum sadece doz artırdık. Şimdilik böyle haberler

aşım 36. Bende pko var 3 yıldır korunuyorduk olmadı.artık tedavi olacaktım. 2 aydır aralıklı oruç ve yürüyüş yaptım ona bağlıyorum tamamen yeme tarzı ve sporun faydası var bence

Selam kızlar doktor önerisi ve hastane önerisi almak isterim sizden bahcesehir de oturuyorum istinye üniversite liv hastanesi evime araba ile 3 dakika burda mi bi doktor bulsam sizin onereceginiz varsa çok sevinirim

Selam ben de Bahçeşehirde oturuyorum Ceyda Perçinoğlu'na gidiyorum çok da memnunum bir araştırın isterseniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…