- 4 Ağustos 2022
- 5.167
- 2.540
- 103
Mutlaka vardır bir araştırın, güzel olur bebeğim için diye düşündüm, hem yaş grubundan bebekler oluyor hem etkinlik yapıyorlarOyun cafe nerelerde var acaba ? Bizim oturdugumuz yerde de varmdırı
Ben. Mama, meme, ek gıda. Allah ne verdiyseKizlar hem mama hem meme gidenleriniz varmi hala
En iyisi dediğiniz gibi az görüşmek2 yaş bebeğinizle arada baya fark var ezilir ister istemez oda bebek en iyisi çok görüşmemek benim bebeğimle arkadaşımnkinin arası emsal sayılır ama 3 ay fark var o 3 ay nasıl farkediyo bizimki üç ay ufak.oda aynı davranışları sergiliyor ortak oynamayı bilmiyor sert davranışları var birden sinirleniyor vurabiliyor.Bebeklerin kendi karakterleri var biz annel olarak çok çok değiştiremiuoruz sanırım o bebeğin anneside ne kadar çalışşsa değiştiremez içten gelen birşey , benim bebeğim kötü etkilendiği için vurmak ne bilmez cici ciciii yapar paylaşımcıdır ortakta oynar ses etmez tekte oynar cana yakındır sert hareketleri yoktur munis bebek ama bence şöyle düşündüm şuanlık bu kadar aynı yaşta olsa ezilecği dahada tavrını destekleyecek ortamlarda bulunmamam
Benim götürdüğüm cok byyuk degil salıncak zip zup kum havuzu kaydırak top havuzu gibi enerjilerini alabilecekleri yerler var küçük bebekler için ayrı alan düzenliyorlar internetten bakarsanız belki vardırOyun cafe nerelerde var acaba ? Bizim oturdugumuz yerde de varmdırı
Ben sadece uyumak istiyorum ama ne mümkünYılbaşı planınız var mı kızlar :) bebişlere noelbaba kıyafeti giydirecek var mı
Ay ben uyumamaya alışmaya başladım galiba günde 2 3 saat uyuyorum ama gece 2ye kadar uykum olsa da uyuyamıyorumBen sadece uyumak istiyorum ama ne mümkün
Eşimle birbirimizi öldürmeden yeni yıla girsek iyiYılbaşı planınız var mı kızlar :) bebişlere noelbaba kıyafeti giydirecek var mı
Ya bende alıştım aslında ama gece belli saatlerde uyku çok bastırıyor üstüne birde sebepsiz bağırıp ağlayınca sabretmesi çok zor oluyor. Dün gece ağlamadı oyun oynamak istedi. Küçük bir yastığı var ayaklarına koyuyor kafasını da koyuyor eee eee diye kendini sallamaya çalışıyor ama ben yapınca uyumuyorAy ben uyumamaya alışmaya başladım galiba günde 2 3 saat uyuyorum ama gece 2ye kadar uykum olsa da uyuyamıyorum
Valla fotoğraf çekiminden geldik pijamalarımızı giydik bile çok yorgunum özel bir şeyler giydirecek enerjim kalmadıYılbaşı planınız var mı kızlar :) bebişlere noelbaba kıyafeti giydirecek var mı
Bende bu düşüncedeyimEşimle birbirimizi öldürmeden yeni yıla girsek iyi
Ya evet bebek uyumayınca bende çok zorlanıyorum uyusun dinlenim diyorum ama uyuyunca da ben uyumuyorum genelde uzanıyorum 2 den sonra uyuyorumYa bende alıştım aslında ama gece belli saatlerde uyku çok bastırıyor üstüne birde sebepsiz bağırıp ağlayınca sabretmesi çok zor oluyor. Dün gece ağlamadı oyun oynamak istedi. Küçük bir yastığı var ayaklarına koyuyor kafasını da koyuyor eee eee diye kendini sallamaya çalışıyor ama ben yapınca uyumuyor
Nasıl geçti çekimValla fotoğraf çekiminden geldik pijamalarımızı giydik bile çok yorgunum özel bir şeyler giydirecek enerjim kalmadı
Ay evet inşallah uyku düzenleri oluşur hepsininHepsi yeni yıla uyuyup girsinler yıl boyu uyusunlar
Bebise kirmizi beyaz pijama giydirdik bizYılbaşı planınız var mı kızlar :) bebişlere noelbaba kıyafeti giydirecek var mı
Aynen ben uyuyunca o uyanacakmış gibi hissediyorum yine rahat edemiyorum kısır döngüdeyimYa evet bebek uyumayınca bende çok zorlanıyorum uyusun dinlenim diyorum ama uyuyunca da ben uyumuyorum genelde uzanıyorum 2 den sonra uyuyorum
Sağol canım senindeKızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?