2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
En iyisi dediğiniz gibi az görüşmek

Oyun cafe nerelerde var acaba ? Bizim oturdugumuz yerde de varmdırı
Benim götürdüğüm cok byyuk degil salıncak zip zup kum havuzu kaydırak top havuzu gibi enerjilerini alabilecekleri yerler var küçük bebekler için ayrı alan düzenliyorlar internetten bakarsanız belki vardır

Yılbaşı planınız var mı kızlar :) bebişlere noelbaba kıyafeti giydirecek var mı

Kızlar 3 haftadır kızım gece uykusunu unuttu resmen. Sabah ezanıyla uyuyoruz günlük 3-4 saat max uyuyorum. Bu dönem inanılmaz zor geçiyor. Muhtemelen bir çoğumuz öyle. İnşallah bu durum geçicidir ya nereye kadar böyle devam edecek acaba.

Ay ben uyumamaya alışmaya başladım galiba günde 2 3 saat uyuyorum ama gece 2ye kadar uykum olsa da uyuyamıyorum
Ya bende alıştım aslında ama gece belli saatlerde uyku çok bastırıyor üstüne birde sebepsiz bağırıp ağlayınca sabretmesi çok zor oluyor. Dün gece ağlamadı oyun oynamak istedi. Küçük bir yastığı var ayaklarına koyuyor kafasını da koyuyor eee eee diye kendini sallamaya çalışıyor ama ben yapınca uyumuyor

Ya evet bebek uyumayınca bende çok zorlanıyorum uyusun dinlenim diyorum ama uyuyunca da ben uyumuyorum genelde uzanıyorum 2 den sonra uyuyorum

Ya evet bebek uyumayınca bende çok zorlanıyorum uyusun dinlenim diyorum ama uyuyunca da ben uyumuyorum genelde uzanıyorum 2 den sonra uyuyorum
Aynen ben uyuyunca o uyanacakmış gibi hissediyorum yine rahat edemiyorum kısır döngüdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…