2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çok sevindim

Off Allah razı olsun nasıl umutlandim rabbim sizin de yüzünüzu güldürsün inşallah hepimizin mücadele veren hepimizin

Benim ikinci günden beri sürekli kasıklarım ağrıyor karnımın içi kasılıyor bugün yine kan verdim bakalım ne kadar artış gösterecek

Canım acilden versene yarım saatte çıkar doktora söyle tedavi gördüğünü yardımcı olurlar daha bir gün bekleme
Ya sorma acil almıyor. Geçen sene gittiğimde kapıdan döndük. Özel de çok pahalı. Sağlık ocağında mecbur gidiyorum. İstanbul cam şakura acili beta almıyor

Benim ikinci günden beri sürekli kasıklarım ağrıyor karnımın içi kasılıyor bugün yine kan verdim bakalım ne kadar artış gösterecek
Benim başlarda hiç ağrım yoktu sonraki günler adet olacakmışım gibi ama ara sıra geliyor gidiyor

Kızlar ben elendim sanırım sabahtan beri adet gibi belim ağrıyordu sonra kahverengi kanama gibi bir şey oldu lekeden daha fazlaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…