Maşallah, darısı başımızaGünaydın güzel anne adayları bugün gün daha aydın sanki çünkü ben test yaptım
Aynı gün transfer olmuşuzArkadaşlar merhaba ben çarşamba günü transfer oldum ve olduğumdan beri her uyandigim sabah belim inanılmaz derecede ağrıyor şu an beşinci gün ve yine ağrıyla uyandım bu şekilde bel ağrısı yaşayan oldu mu acaba ?
İnşallah Büşra ben de çok merak içindeyim. Çok garip bir süreç bu gerçekten bekleyip görücez inşallah iyi sonuçlanırAynı gün transfer olmuşuzinşallah pozitifle sonuçlanır
Darısı sizlere inşallah kan testimi de yaptırdım çok şükür doğrulandıBen burdayım diye bağırıyorhayırlı olsun maasalah sağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederim dualarım hep sizinle inşallah bundan sonraki süreçte benimle devam eder bebişimÇok tebrik ederiim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim tek belirtim şiddetli bel ağrım canım ben bugn öğrendim ki hamileyimArkadaşlar merhaba ben çarşamba günü transfer oldum ve olduğumdan beri her uyandigim sabah belim inanılmaz derecede ağrıyor şu an beşinci gün ve yine ağrıyla uyandım bu şekilde bel ağrısı yaşayan oldu mu acaba ?
Hayırlı transferler diliyorum size yarın için…Selam kızlar pazartesi 09.30 da transferim var embriyo glue da önerdiler kabul ettim..
Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsinBenim tek belirtim şiddetli bel ağrım canım ben bugn öğrendim ki hamileyim
Sağlıkla kucağınıza alınGünaydın güzel anne adayları bugün gün daha aydın sanki çünkü ben test yaptım
Gerçekten mi kaç çıktı acaba ? Amin amin inşallahDarısı sizlere inşallah kan testimi de yaptırdım çok şükür doğrulandı
Benimde transferin 2. Gününden beri belim ağrıyor bazı zamanlar inanılmaz şiddetli oluyordu. İnşallah benimde tutmuştur dünde biraz iş yapınca belim ağrıdı ve kahverengi lekelenmem oldu. İnşallah sizin gibi güzel haber alırımBenim tek belirtim şiddetli bel ağrım canım ben bugn öğrendim ki hamileyim
326 çıktı canımGerçekten mi kaç çıktı acaba ? Amin amin inşallah
Ayy inşallah şuan hala inanamıyorum şaşkınımBenimde transferin 2. Gününden beri belim ağrıyor bazı zamanlar inanılmaz şiddetli oluyordu. İnşallah benimde tutmuştur dünde biraz iş yapınca belim ağrıdı ve kahverengi lekelenmem oldu. İnşallah sizin gibi güzel haber alırım
İçimizi ferah tutalım Allahım gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallahİnşallah Büşra ben de çok merak içindeyim. Çok garip bir süreç bu gerçekten bekleyip görücez inşallah iyi sonuçlanır
O zaman size de hayırlı transferler diliyorum her şey gönlünüzce olsun inşallahSelam kızlar pazartesi 09.30 da .
Hayırlı transferler diliyorum size yarın için…ben de ertesi gün transfer olacağım, çok heyecanlı…