2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım bende de öyle ahım şahım belirti olmadı. Bence takılma hiç. Hatta mümkünse unutmaya çalış.
Ben hiç neden belirtim yok diye düşünmedim açıkçası aynı sizin gibi düşünüyorum. Deneyimliyim ben de ama burda ne okuyorsak bı acaba diyorum bazen. Ama dediğim gibi haklısınız. Gerçekten belirti aramamak gerek. Çoğunlukla yanıltıcı olabiliyor.

Canım yaşın 35 yaş altı 2 embriyo nasıl koyuyorlar senin tercihin mi bende 2 embriyo istiyorum yaşım 28 pazartesi transferim var
Sanırım devlet izin vermiyormuş yasa yada kural gereği ama ben özele gidiyorum doktorum ve benim ortak fikir olarak 2 embriyo olsun 1 i tutmazsa diğeri tutsun en azından diye benim de pazartesi

Sanırım devlet izin vermiyormuş yasa yada kural gereği ama ben özele gidiyorum doktorum ve benim ortak fikir olarak 2 embriyo olsun 1 i tutmazsa diğeri tutsun en azından diye benim de pazartesi
Bende özele gidiyorum ama kanunlara uyuyor galiba ben yine de rica edicem inşallah kabul eder

Evet canım tuzlu yememeye dikkat et biraz benm listeme benziyor en alttaki notta doktor öyle yazdı

Eklentiler

• IMG_8390.jpeg
    161,4 KB · Görüntüleme: 91
Bu konuda hiç konuşmadık 7 tane embriyom var şu yaş sınırı olmasa keşke
Özellerde genellikle 1 Embriyo diye giriyorlar sisteme ama 2 veriyorlar şansın artsın diye bunu talep et istersen belki yaparlar 27 yasımdaym doktorum 2 tane transfer yaptı 1 tane girdi sisteme

Bende özele gidiyorum ama kanunlara uyuyor galiba ben yine de rica edicem inşallah kabul ed

Bu konuda hiç konuşmadık 7 tane embriyom var şu yaş sınırı olmasa keşke
Yani keşke transferden önce gorusseydinjz çünkü sizi odaya aldıklarında doktor kaç tane transfer edecekse o kadar alıp geliyor diye biliyorum yarın cumartesi dilerseniz bir görüşün

Benim belirti olarak kısa süreli ama şiddetli sol kasık ağrılarım oldu ara ara bel ağrısı ve yerleşme kanaması yaşadım bakalım sonuç pazartesi belli olacak Bu arada yaşım 28 pkosluyum 2 embriyo transferim oldu

Tebrik ederim Aynı gün transfer olmuşuz bende bugün yani 7.gün kaset test yaptım evde negatif çıktı inşallah kanda pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…