- 27 Ekim 2022
- 89
- 59
- 25
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü Durum @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak @Utkukuss @arimayarimaya 16 Ocak 1 27 Ocak @Kivirbas95 @umayaks 17 Ocak 1 28 Ocak @Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak cnsu93 @kedileriseviyorumm @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak @sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak @yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak R rahablug67 15 Ocak 1 27 Ocak @kas01 15 Ocak 1 25 Ocak @dumansmom 9 Ocak 1 20 Ocak @Sensedimm 29 Ocak 1 10 Şubat @Seraphinex 12 Ocak 1 24 Ocak @dilberomin 9 Ocak 1 19 Ocak M melosa9541 3 Ocak 1 15 Ocak
Ben hiç neden belirtim yok diye düşünmedim açıkçası aynı sizin gibi düşünüyorum. Deneyimliyim ben de ama burda ne okuyorsak bı acaba diyorum bazen. Ama dediğim gibi haklısınız. Gerçekten belirti aramamak gerek. Çoğunlukla yanıltıcı olabiliyor.Canım bende de öyle ahım şahım belirti olmadı. Bence takılma hiç. Hatta mümkünse unutmaya çalış.
Canım yaşın 35 yaş altı 2 embriyo nasıl koyuyorlar senin tercihin mi bende 2 embriyo istiyorum yaşım 28 pazartesi transferim varbelki2903 beni de eklermisin 28 yaş ilk tüp bebek 15 ocak dondurulmuş transfer 2 embriyo Zehra Bağcı
Kesinlikle yaa hala batmalar devam ediyorArtık transferle beraber 9.gun oluyor varsa çıkar diye düşünüyorum
Sanırım devlet izin vermiyormuş yasa yada kural gereği ama ben özele gidiyorum doktorum ve benim ortak fikir olarak 2 embriyo olsun 1 i tutmazsa diğeri tutsun en azından diye benim de pazartesiCanım yaşın 35 yaş altı 2 embriyo nasıl koyuyorlar senin tercihin mi bende 2 embriyo istiyorum yaşım 28 pazartesi transferim var
Bende özele gidiyorum ama kanunlara uyuyor galiba ben yine de rica edicem inşallah kabul ederSanırım devlet izin vermiyormuş yasa yada kural gereği ama ben özele gidiyorum doktorum ve benim ortak fikir olarak 2 embriyo olsun 1 i tutmazsa diğeri tutsun en azından diye benim de pazartesi
Doktorunuzla görüştünüz mu kaç tanesi transfer yapılacakCanım yaşın 35 yaş altı 2 embriyo nasıl koyuyorlar senin tercihin mi bende 2 embriyo istiyorum yaşım 28 pazartesi transferim var
Evet canım tuzlu yememeye dikkat et biraz benm listeme benziyor en alttaki notta doktor öyle yazdıKızlar inşallah Allah nasip ederse ben de bu aya adımı yazdırscağım. Şuan birr embriyom olduğu için yazdıramıyorum ama umarım sağlıkla ilerler de yazdırabilirim. Perşembe opu oldum. O gün günde 2 estrofem, 1 prednol, 1 folik asit içmem söylendi. Ertesi günden itibaren ise bu ilaçlara ek günde 1 progesteron dex göbekten iğne, sabah 2 akşam 2 progesteron fitil, 1 coraspirin almam söylendi. Prednol kortizonmuş sanırım. Benim gibi prednol kullanan var mı ? Bana hiç bilgilendirme yapmadılar. Tuzlu yememek mi lazım? Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz kızlar❤
belki2903
Özellerde genellikle 1 Embriyo diye giriyorlar sisteme ama 2 veriyorlar şansın artsın diye bunu talep et istersen belki yaparlar 27 yasımdaym doktorum 2 tane transfer yaptı 1 tane girdi sistemeBu konuda hiç konuşmadık 7 tane embriyom var şu yaş sınırı olmasa keşke
Bende özele gidiyorum ama kanunlara uyuyor galiba ben yine de rica edicem inşallah kabul ed
Yani keşke transferden önce gorusseydinjz çünkü sizi odaya aldıklarında doktor kaç tane transfer edecekse o kadar alıp geliyor diye biliyorum yarın cumartesi dilerseniz bir görüşünBu konuda hiç konuşmadık 7 tane embriyom var şu yaş sınırı olmasa keşke
Öncesinde muayene olup öyle cozulucek embriyolar o esnada talep edicemYani keşke transferden önce gorusseydinjz çünkü sizi odaya aldıklarında doktor kaç tane transfer edecekse o kadar alıp geliyor diye biliyorum yarın cumartesi dilerseniz bir görüşün
Benimki kesildi şimdilik.Kesinlikle yaa hala batmalar devam ediyor
Şuan 5 tane gözüküyor ama iğneleri vurdukça çoğalır mi hiç bilmiyorum Allah'ım sagliklidirla inşallah diyorumKaç yumoşun var kuzum? Benim bir tane döllendi. İnşallah ilerler de transferimi olabilirim
Tebrik ederimEvet canım 5 ocakta transferim oldu bugün baş dönmem var ilk günden beri iştahım çok acıktı hafif kaşık ağrılarım vardı en son bugün test aldım pozitifi gördüm darısı senin başına insallah
Bi belirtin filan varmı canım bende 5 ocakta transfer oldumTebrik ederimAynı gün transfer olmuşuz bende bugün yani 7.gün kaset test yaptım evde negatif çıktı inşallah kanda pozitif olur