2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah çok güzel haberler alırız canım. Transfer esnasında sakın kalitesi naısl tutacak mı deme artık hamileyim benim bedenimdeler diye düşün mutluluğuna bak

Kesinlikle canım etraf etkiliyor kötü amaçla değil ama pozitif olanların belirtileri olunca insan kendinde de arıyor eğer yoksa belirti hamile değil miyim diyoruz ister istemez o düşüncede olma birde sakın erken test yapma zamanını bekle yada 10. Gün olsun en erken testin.

Kızlar inşallah Allah nasip ederse ben de bu aya adımı yazdırscağım. Şuan birr embriyom olduğu için yazdıramıyorum ama umarım sağlıkla ilerler de yazdırabilirim. Perşembe opu oldum. O gün günde 2 estrofem, 1 prednol, 1 folik asit içmem söylendi. Ertesi günden itibaren ise bu ilaçlara ek günde 1 progesteron dex göbekten iğne, sabah 2 akşam 2 progesteron fitil, 1 coraspirin almam söylendi. Prednol kortizonmuş sanırım. Benim gibi prednol kullanan var mı ? Bana hiç bilgilendirme yapmadılar. Tuzlu yememek mi lazım? Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz kızlar

belki2903

Merhaba ben de prednol kullanıyorum. Tuz, şeker ve yağa biraz dikkat edin, en az 2.5 litre su tüketin öyle tamamen kesmemizi gerektiren bir durum yok ama dikkat etmeyince insan şişiyor

Merhaba ben de prednol kullanıyorum. Tuz, şeker ve yağa biraz dikkat edin, en az 2.5 litre su tüketin öyle tamamen kesmemizi gerektiren bir durum yok ama dikkat etmeyince insan şişiyor
Tamam kuzum çok sağol. Dikkat edeyim bundan sonra. Bu ilacı ne kadar kullanacakmışız bilgi verdiler mi sana?

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

Tamam kuzum çok sağol. Dikkat edeyim bundan sonra. Bu ilacı ne kadar kullanacakmışız bilgi verdiler mi sana?
Benim tekrarlayan düşüklerim ve otoimmun riskim olduğu için sanırım 16-8-4 mg şeklinde gebelik sonuna kadar kullanacağım. Ama normalde 12 haftaya kadar veriyolar sanırım yine azaltarak doktorunuza sorarsınız kontrolde

Canım bende de öyle ahım şahım belirti olmadı. Bence takılma hiç. Hatta mümkünse unutmaya çalış.

Tamam canım çok teşekkür ederim. Allah evladını sana bağışlasın inşalah

Kullanma saatin geldiğinde uzanarak al ve yarım saat falan kalkma. O alabildiğini alıyor zaten. Erimiş halde gelmesi normal canım. Bende de oluyor çoğu kişide de aynı şekilde.
Gelmesi gayet normal fazlasını atıyor canım kremsi doku şeklinde vajina içinde kalıyor zaten o

Ben ekleyemiyorum yrdımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…